Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okai lehetnek, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, miért marad abba az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Kiábrándul, elveszíti az önbizalmát, túl nagyok az elvárások?
febr. 8. 16:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nálam általában a kiábrándulás.
febr. 8. 19:11
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Szóval egy ábrándot kergettél, de nem azt kaptad. Értem.
febr. 8. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem általában az volt az ok, hogy eleinte szimpik voltak az illetők, amíg nem kerültek szóba komolyabb témák, de amikor igen, ott már nem tetszett annyira a hozzáállásuk, véleményük, nem tudtam volna közös jövőt elképzelni velük. Pl volt akit kérdeztem, mivel foglalkozna szívesen, mert nem szerette a munkáját és azt mondta, hogy otthonról szívesen készítene vállalkozóként bútorokat, tehát még csak nem is valami elrugaszkodott álom volt a válasz, de ezt is megmagyarázta azzal, hogy ebben az országban nem lehet boldogulni, itt csak azok érvényesülnek, akik beleszülettek a jóba, lopnak, stb, hát nem volt utána már sok randink.

De olyan is volt, aki 2-3 randi után úgy viselkedett, mint aki már halálosan szerelmes, ez sok volt, kiábrándított.

febr. 8. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Nálam itt általában azért, mert rájön az ember hamar, hogy nincs érdekes ember, mindenki totál ugyanolyan, csak a külső más. (F!)
febr. 8. 19:48
 15/19 anonim ***** válasza:
12 kb ja. Nem kellene talán ábrándnak kiadni magukat és pazarolni a másik idejét. Vállalja fel a nyonoronc valódi énjét. Jaaa, hogy azt senki se kedvelné? Ezért "kell" színészkedni. Értem.
febr. 8. 20:12
 16/19 anonim ***** válasza:

13-as, a családomban van több asztalos, és tényleg nem nagyon lehet megélni belőle vállalkozóként. Neki csak az anyag többe kerül, mintha megveszed az IKEA-ában az előregyártott bútorokat.

Sokan kérnek tőle árajánlatot, de amikor elkészíti, akkor ki vannak akadva, hogy ennél olcsóbban megveszik a boltban. Ja, hát ez nem erről szól, de ugye az emberek ezt nem értik.

febr. 8. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
16# De ha ezt csinálják, gondolom éhen azért nem halnak belőle. (Vagy mellékbiznisz?) Nekem is vannak vállalkozók a családomban, tudom, hogy az ügyfelek nagy része feszt rinyál mindenen, hogy drága, még azok is, akik amúgy 500 milliós villákat építettnek épp a rokonnal, mindenen spórolni akarnak folyamatosan, fizetésnél is húzzák az időt, hogy jajjj nem lehetne, hogy majd jövő héten utalnak, meg ilyesmi. De ettől függetlenül legalább azzal foglalkozik, amit szeret és többé-kevésbé a maga ura, ő osztja be a saját idejét. Nem is lett volna amúgy baj, ha az illető egy vállakozás negatív oldalait hozza fel kifogásnak, ha mondjuk belátja, hogy neki ez nem menne, mert fontosnak tartja a biztonságot meg ilyesmi, mert ezek normális indokok és azt mutatják, hogy van önismerete, de azt hiszem nem a kormány (jó, nyilván megnehezítik a dolgokat, de ennek több éve, akkor még volt pl KATA is) meg a random idegen adócsalók meg egyéb rafkósok tehetnek arról, hogy valakinek szar az élete.
febr. 8. 22:21
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
15, lehet, hogy te nem érdemled meg azt...
febr. 8. 23:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért kiábrándulsz a másikból, csalódsz benne. Megismered közelebbröl és van olyan tulajdonsága ami nagyon nem szimpatikus. Csak te teszel az ismerkedésért, a másik nem keres, nem kérdez önállóan.
febr. 9. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!