Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek, miért marad abba az ismerkedés?

Nekem általában az volt az ok, hogy eleinte szimpik voltak az illetők, amíg nem kerültek szóba komolyabb témák, de amikor igen, ott már nem tetszett annyira a hozzáállásuk, véleményük, nem tudtam volna közös jövőt elképzelni velük. Pl volt akit kérdeztem, mivel foglalkozna szívesen, mert nem szerette a munkáját és azt mondta, hogy otthonról szívesen készítene vállalkozóként bútorokat, tehát még csak nem is valami elrugaszkodott álom volt a válasz, de ezt is megmagyarázta azzal, hogy ebben az országban nem lehet boldogulni, itt csak azok érvényesülnek, akik beleszülettek a jóba, lopnak, stb, hát nem volt utána már sok randink.
De olyan is volt, aki 2-3 randi után úgy viselkedett, mint aki már halálosan szerelmes, ez sok volt, kiábrándított.

13-as, a családomban van több asztalos, és tényleg nem nagyon lehet megélni belőle vállalkozóként. Neki csak az anyag többe kerül, mintha megveszed az IKEA-ában az előregyártott bútorokat.
Sokan kérnek tőle árajánlatot, de amikor elkészíti, akkor ki vannak akadva, hogy ennél olcsóbban megveszik a boltban. Ja, hát ez nem erről szól, de ugye az emberek ezt nem értik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!