Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 után csak a netes ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 után csak a netes ismerkedés marad nagyjából?

Figyelt kérdés
Dolgozik az ember utána haza, kisvárosban él, nem igazán találkozik újabb emberekkel? Ki van hasonlóan?
2020. júl. 25. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Nőként igen. De ha férfi vagy akkor inkább keress egy hobbit.
2020. júl. 25. 07:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Itt nincs hobbi lehetőség, meg semmi az ég világon.
2020. júl. 25. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak Otthon - Munka - heti bevásárlás között ingázol akkor nem sok marad.

De nyilván a netes társkeresés is olyan lesz, hogy nem a közelben fogsz találni valakit.

Én 15 km-re lakok Pesttől egy közepes városban, a környékemen 15 km-en belül általában 1-2 nőt dobnak be a társkeresők és kibővítettem 20-40 közöttire.

2020. júl. 25. 09:01
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha jóképű vagy, akkor az internet egy nagyon jó erőforrás lesz a nőszerzéshez.

Ha átlagpasas vagy... hát túl sok jót ne várj.

2020. júl. 25. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés miért csak sablon emberek vannak a kisvárosokban is, a normálisakat miért üldözi el mindenhonnan a sok sablon kifelé élő ember.
2020. júl. 25. 09:13
 6/10 anonim ***** válasza:
16%

Neten se csúnya se szép ember ne ismerkedjen, a férfiak nők is unalomból írnak többfelé, sokszor azt sem tudják kinek mit. Én világ életemben elvetettem azt hogy neten ismerkedni, míg fb komment kapcsán elkezdtünk irogatni egy nővel. Jól indult, úgy éreztem teljes összhang, szép nő hát miért ne. Ekkor jött az ébredésem hogy csak irogat összevissza minden pasinak, és rajtam kívül többet tart talonban. Azzal bukott le hogy "múltkor meséltem neked hogy..." mire én, nekem biztos hogy nem. Szóval azt sem tudta kinek miket ír.

Legjobb spontán utcán ismerkedni, nem kell a net meg a fölösleges időhúzás, abból csak csalódás lesz.

2020. júl. 25. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy uj hobbit, akar egyedul uzhetot is, ami a neten (nem tarskereson) osszehozhat masokkal.
2020. júl. 25. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

,,. Ekkor jött az ébredésem hogy csak irogat összevissza minden pasinak, és rajtam kívül többet tart talonban,,

Miert, van olyan no a vilagon aki csinos es nem 10-20 masik pasival is beszelget? Szerintem nincs. Egy csinos not napi szinten random 4-5 pasi jeloli be fbn. Ha tarskereson van fent az a no, akkor napi szinten 30-40 uj pasi ir neki. Ez van. Kegyetlen harc megy egy atlag punciert is.

2020. júl. 25. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem unalmas a nőket nemiszervnek hívni? És akkor miért csodálkoztok ha küzdeni kell értük? Eleve hátrányból indultok ezzel a szóhasználattal (meg ami mögötte van).
2020. júl. 25. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

,,, abból csak csalódás lesz,,

Legjobb az amikor egy huron pendultok es hetek ota ismerkedtek. Aztan hirtelen eltunik, tobbet nem valaszol es osszejon egy olyan jokepu pasival akivel 1-2 napig dumalt csak.

2020. júl. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!