Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek vajon mit kéne máshogyan csinálni, hogy nekik is legyen sikerük? Mit tanácsolnál nekik?
Egységesen csak annyit, hogy ne dőljenek már be a sok incel fszságnak, és ne kezeljék egy homogén masszaként az összes nőt.
Minden más egyéni probléma, hogy melyik incel mit csinál rosszul.
Például van facsén egy csávó, aki kifejezetten jóképű, és a az írásképe is egész ígéretes volt. Aha.
Minden nőnél (több képernyőmentést is láttam más-más nőtől) úgy próbálkozik, hogy elküldött egy képet a heréjéről, amit valami lábasfedővel nyomkod, és megkérdi hogy "na mi ez?"
Amikor megpróbáltam megértetni vele, hogy ez nem nyerő viselkedés (sőt, azt is elárultam, hogy tuti lenne sikere normális módszerekkel) ő csak pampogott, hogy én akartam látni (=megosztottam egy pikánsabb mémet, de egy szó nem volt arról hogy látni akarom bárkiét is)
Igazából rá kéne jöjjenek, hogy mit akarnak. Sok kérdésbe úgy tűnik, hogy mindent is. Hogy nem csak egy nőt akarnak maguk mellé, hanem úgy mindenben jobb életet akarnak magunak, de nem tesznek érte.
Pl. valamelyik panaszkodott, hogy a nők csak pénzre hajtanak és neki minimálbéres munkásnak ez nem adatik meg. Ilyen kérdésben pedig nem csak a nő a problémája, hanem a minimálbére is, de nem tenne semmit (tanulna, fejlesztené készségeit a jelenlegi szakmájába) ellene.
Vagy ha nőt akar szimplán akkor is gondolkozzon el picit. Tehát az ilyen jogcsorbítós, nők újraelosztásos elvű kérdéseknél gondoljanak bele, hogy amíg ennyire gyűlölik a nőket, addig mit is várnak? Nyilvánvaló, hogy nem fog senki összejönni olyannal, aki gyűlöli őt.
Ha az a baja, hogy "megugorhatatlan" igényeik vannak a nőknek, akkor fejlődjenek. Mert igenis van, aki megugorja őket, ami azt jelenti, hogy ők is képesek rá.
Ha pedig a külsejükkel van baj, mert ez is azért elég gyakori kérdéskör náluk, akkor tegyenek ellene. Nagyon tetszett, amikor az egyik incel írta valahol, hogy neki sikerült felszednie 3 kilót és már nem olyan alaktalan deszka mint előtte. Ezeket jó olvasni, mert végre tesz valaki valamit.
De egy csomó máshol panaszkodnak arra, hogy jajőnemsportolhat, mert a munkájába akkor könnyen elfáradna... vagy nemdiétázhat, mert anyja főz rá. Meg ilyensmi.
Kicsit olyanok, mint a Batmanből Joker, amikor kutyához hasonlítja magát (kergeti az autókat, de ha el is kapna egyet, nem tudna mihez kezdeni vele)
Rengeteg ilyen sztorit olvasok - sőt, élőben is láttam ilyen példát.
Van egy incel, aki nagyon vágyik már nőre. Valahogy az ölébe hullik egy csaj - ő meg nem tud mit kezdeni a helyzettel, és elront mindent.
4-es:
Nem értek veled egyet, de azért játszunk el a gondolattal:
Teszel érte, hogy jobban nézz ki?
Fejleszted magad a szakmádba, hogy jobb legyen a fizud?
"Ha pedig a külsejükkel van baj, mert ez is azért elég gyakori kérdéskör náluk, akkor tegyenek ellene."
A legtöbb dolgon egy férfi nem tud változtatni. Egyetlen egy van, ami az adott emberen múlik az a súly, izmosság. Magyarul, hogy mennyire edzett.
A többi fix.
Egy nő sminkkel könnyen meg tudja oldani, hogy jobban nézzen ki... és akkor még a push up melltartóról, a póthajról és egyéb dolgokról nem is beszéltünk. Egy férfinél ilyen lehetőségek nincsenek.
Hajat nem tudok növeszteni, magasabbá sem válhatok, ahogy az arcom formáját, berendezését sem tudom lényegesen megváltoztatni. Az egyéb hibákról nem is beszélve (szemforma, szájforma, arc / test szimmetria - annak hiánya, bőrhibák stb).
Lehetek én akármilyen jófej, okos, intelligens, udvarias ember. Lehetek akármennyire jó társaság, lehet bármilyen extrém jó kommunikációs képességem és jó szociális skilljeim, ha ronda valaki akkor alapból hátrányban indul az élet MINDEN területén. Eleve fiatal korában zaklatni, piszkálni fogják, kiközösítik a társai, emiatt sok lelki sérülést szed össze már egészen fiatal korában. Később is ezerszer nehezebb lesz érvényesülni, nem fogják felvenni az adott pozíciókra, hiába van meg minden képesítése hozzá, csak azért mert nem néz ki jól. Persze ezt soha senki nem fogja így kimondani, csak annyit, hogy "fura" vagy "rossz társaság" stb.
De ez mind a külső miatt van. Egy jóképű és még magas ember ha képtelen 3 szónál többet mondani akkor is sikeresebb lesz, vagy legalábbis sokkal könnyebben fog tudni érvényesülni, mert a külseje miatt megnyílnak előtte a lehetőségek.
A csúnya embereket alapból megbízhatatlannak, butának gondolják (holdudvar effektus). Ez tény. Tudományos kísérletekkel bizonyították ezeket a dolgokat.
Nem fognak elfogadni, komolyan venni és nem fog senki önmagadért szeretni ha nem nézel ki elég jól, ha nem üt meg egy bizonyos szintet a külsőd.
Tudom ez sokak számára hihetetlen meg nem fogják elfogadni ezeket a dolgokat, de attól még igazak.
A blackpill lényege is ez, semmi más.
Nincs szó "nők újraelosztásásról" és hasonló baromságokról.
Egyszerűen annyi az egész, hogy a külsőd határoz meg szinte mindent, a külsődet pedig leginkább a genetikai háttered határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!