Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok annak aki nem érdemel párt?
Figyelt kérdés
Mindig van egy kis százalék aki kevés ahhoz hogy partnerre leljen.
Hogy lehet ezt elfogadni?
#partner #Nem érdemel partnert
2021. nov. 12. 17:07
1/11 anonim válasza:
Miért, ha leírnánk neked egy működő módszert az elfogadásra, aminek viszont az lenne az ára, hogy a teljes világképedet az alapoktól kezdve átépítsd, úgy, hogy közben az alapvető biztonságérzetedet teljesen elveszted, arra hajlandó lennél?
2/11 anonim válasza:
Erre van a blackpill ideológia, ami segít megérteni miért felesleges a csajozással foglalkozni
Nekem segített valamelyest
3/11 A kérdező kommentje:
1. Nyugodtan írd le mire gondolsz.
2021. nov. 12. 17:16
5/11 A kérdező kommentje:
4. Nem és nem vagyok kíváncsi a blackpill marhaságra.
2021. nov. 12. 17:23
7/11 anonim válasza:
Mindenki annyit érdemel, amennyit hajlandó tenni. Miért nem érdemelsz párt? Nem akarsz tenni érte?
Sok lecsúszott csövesnek és alkoholistának is van felesége, barátnője, ha ennél jobb parti vagy, máris jobbak az esélyeid.
8/11 A kérdező kommentje:
7. Igen rosszabb parti vagyok mentális beteg nem kell a kutyának se.
2021. nov. 12. 17:53
9/11 anonim válasza:
Mentális. Ahhoz csak agyat kell növeszteni hogy kilábalj belőle! Ha a gyógyszerektől várod a csodát, akkor el kell keserítselek! Azok csak szétcsesznek végleg!
10/11 anonim válasza:
#8: és legalább kezelteted magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!