Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltek attól ti is hogy sosem fogtok olyan párt találni akivel összeházasodhatsz meg akivel gyereket vállalhatsz?
Nem félni kell, belőni a REÁLIS szintet!
Nem kell várni a Hugh Jackman szintű pasit, sem a Helene Fischer szintű nőt, jó a Béla a karbantartásról, meg a Kati, a kisboltból.
Ennyi a boldogság titka!!!
Szívesen!
Miért kéne ettől félni?
Élem az életem és majd jön, mit kell ezen rágódni?
Aki nem az igazi azt úgyis elhajtom, szóval én ezen nem szoktam rágódni.
Ne azt sulykold magadnak, ami amúgy magyar mentalitásra jellemző, inkább nyisd ki a szemed, és mond magadnak azt, hogy van, aki minden téren igazi lesz neked.
Volt itt egy nagyon jó válaszoló, aki azt írta, hogy nem azon kéne bánkódni, hogy csak olyanok próbálkoznak be, akik nem jönnek be, hanem azt kéne tudatosítani, hogy nyilván vannak ilyenek is akik próbálkoznak, de attól még úgyis NEM lesz a válasz, de nem csak ilyenek vannak hanem, van akire azt mondja az ember, hogy ó igen, ő az, és fordítva is ezt fogja ő is mondani.
Igen,nekem sokszor elrontja ez a kedvem.Akarva akaratlanul is előjön néha a gondolataimba.Az sem segít hogy már rendesen benne vagyok a korban.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!