Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult melósként hogyan találhatnék párt?
Figyelt kérdés
A szimplának és az egyszerűnek csak a keze jut.. viszont mi a helyzet a komplikáltabb melósokkal? Nekik jut valami manapság?2021. nov. 2. 21:24
2/12 anonim válasza:
Egyik egyszerű melósos kérdésnél valaki tanácsolta hogy legyen kérdés a bonyolult melós balladájáról is
3/12 anonim válasza:
Bocs, de nekem csak szimplamelós kell, őérte dobog a szívem stb. Nem hiszem, hogy egy bonyolultmelós számára is lenne még nálam hely.
4/12 anonim válasza:
Egyre kíváncsibb vagyok, hogy hány féle melós létezik.
5/12 anonim válasza:
Ha ilyen melós vagy akkor szerintem nem lesz gond 😆
(olasz munkásruházati márka reklámja)
Szimpla vagy bonyolult, mehetsz a csajokhoz 😁
6/12 anonim válasza:
Hè ötös!
Nyúlód a stílusom
Ezt tetszik 😆
te ugyanaz a kérdező vagy mint az "ecceri"?
Mer' akkor igen
7/12 anonim válasza:
6 ezt asszem nem értem? Nő vagyok, és Melóskát akarom felvidítani azzal hogy szeretjük a jómunkásembereket :D Nekem pl. eldugult a vécém (első fiatalember) 😊
Ps. nem vagyok kérdező, csak válaszolni szoktam.
8/12 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy tényleg kiírtad 😄😄 (én jeleztem, hogy az egyszerű melós már uncsi, legyen bonyolult melós kérdés) 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
9/12 anonim válasza:
Na mindegy, most már csak azt szeretném tudni hogy EBM vagy BBM jön-e megszerelni a vécémet még ma, vagy visszavonulhatok a pasimmal mert ma már nem fér bele az idejébe? 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!