Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen hogy van beállítva a keresési szűrőtök, hánytól hány éves korig, maximum milyen távolsagra kerestek párt?
Korotokkal együtt írjatok meg, kíváncsi vagyok, hogy kinél hogy alakul ez.
Nő vagyok, 28 éves, budapesti. 27-től 32-ig van nekem beállítva és 15 km-en belül.
Nekem ugyan már nincs, de volt Tinderem.
Nő vagyok, 20 voltam akkor (most 22) és 20-tól 28 éves korig volt beállítva, 40km-en belül.
Budapesttől 20 km-re lakok.
Már nem használom a Tindert mert számomra nem ért semmit. 2 évig voltam fent , 2 match volt
Akkoriban próbáltam 15 km-el én is, de így is bedob pesti embereket főleg mert mozognak.
viszont a 15 km az nagyon kevés....ugyanis nagyon nagyon kevesen vannak fent Pesten kívül.
Szóval ami volt:
15-20 km távolság
27-37 év között
37/f
31 eves no vagyok, budapesti.
mar nem
tinderezek, de valahogy 24-tol 39ig volt beallitva az eletkor kb, a 24-et mostmar lehet feljebb vinnem kb 27-re. kilometerre talan olyan 30-40 a max.
2: es szerinted nem lehet hazudni? aki a kepeivel manipulal annak semmibe nem tart 80 kilo helyett 70et beirni.
mint ahogy a legtobb ferfi is 180-nak szereti magat kiadni, kozben meg jo ha a 175-ot labujjhegyen elerik. oke, legyen ilyen szuro, de akkor a ferfiaknak is legyen, ne csak a noknek. nalam 185 alatt mindenki kuka lenne, mert en is magas vagyok.
25-30 km es távon belül kerestem 20-30 éves lányokat anno
26-27 éves srácként
Szörnyű egy alkalmazás meg kell hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!