Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egy nőnek facebookon beállítva, hogy egyedülálló, ha nem az?
Akkor nem kellene kirakni semmit a kapcsoalti státuszáról és kész, ha leszarná. Szerintem az lenne a tiszta.
Olyan gyerekes, amikor 25 éves nő látom, hogy változtatgatja hetente, havona, hogy kapcsolatban, nincs kitéve semmi vagy egyedülálló. Nem is igazán tudom mire vélni, mint arra, hogy játszadozik és totál komolytalan.
"Akkor nem kellene kirakni semmit a kapcsoalti státuszáról és kész, ha leszarná. Szerintem az lenne a tiszta."
Biztos amikor regisztrált, beállította, aztán ügy maradt. Senki sem úgy regisztrál a Facebookra, hogy tudja, hogy alig fog ránézni. Az elején biztos aktívabb volt, aztán háttérbe szorult és elfeleljtődött a dolog.
Valószínűleg észre sem veszi, mert letojja a facebook-ot. Biztos, mikor regisztrált ezelőtt 5 éve kb. azóta nem frissítette.
Nem kell egyből megcsalásra gondolni.
Nekem meg semmi nincs ki írva! Van kb 60 kép fent.
Ebből egy a párommal. És? Attól még szeretem meg jó a kapcsolatunk! És nem pasizom!
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!