Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van egy nőnek facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egy nőnek facebookon beállítva, hogy egyedülálló, ha nem az?

Figyelt kérdés
Meg semmi kép a párjáról.

2019. jan. 25. 06:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Mert szexelni akar a pasija mellett.
2019. jan. 25. 06:43
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Mert lexarja a facebookot és nem teregeti ki mindenki szeme láttára a magánéletét.
2019. jan. 25. 06:59
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Akkor nem kellene kirakni semmit a kapcsoalti státuszáról és kész, ha leszarná. Szerintem az lenne a tiszta.

Olyan gyerekes, amikor 25 éves nő látom, hogy változtatgatja hetente, havona, hogy kapcsolatban, nincs kitéve semmi vagy egyedülálló. Nem is igazán tudom mire vélni, mint arra, hogy játszadozik és totál komolytalan.

2019. jan. 25. 07:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor nem kellene kirakni semmit a kapcsoalti státuszáról és kész, ha leszarná. Szerintem az lenne a tiszta."

Biztos amikor regisztrált, beállította, aztán ügy maradt. Senki sem úgy regisztrál a Facebookra, hogy tudja, hogy alig fog ránézni. Az elején biztos aktívabb volt, aztán háttérbe szorult és elfeleljtődött a dolog.

2019. jan. 25. 08:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg észre sem veszi, mert letojja a facebook-ot. Biztos, mikor regisztrált ezelőtt 5 éve kb. azóta nem frissítette.

Nem kell egyből megcsalásra gondolni.

2019. jan. 25. 08:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon régi a kapcsolata, és fel szokott menni, magáról is tölt fel néha képeket.
2019. jan. 25. 08:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem meg semmi nincs ki írva! Van kb 60 kép fent.

Ebből egy a párommal. És? Attól még szeretem meg jó a kapcsolatunk! És nem pasizom!

N26

2019. jan. 25. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg a párja olyan, hogy nem szereti, ha fotókat töltögetnek fel róla mások. Én is utálnám. A státusz meg normális embereknél nincs kiposztolva, mert magánügy. Aki egyedülállót posztol, az flörtölni akar, a fiatalok meg hencegni szoktak vele, hogy már van kapcsolatuk. De mind a kettő gáz szerintem.
2019. jan. 27. 09:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Flörtölni, de ennél többet is? Bár már a flört is necces egy kapcsolatban.
2019. jan. 27. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is kapcsolatban vagyok, de a párom meg az ismeroseim között sincs. Tudunk máshol is beszélgetni, főként személyesen. Egyikünk se Facebook rajongó. Nem éreztük szükségesnek :) Majd egyszer talán. Képeink sincsenek fent, csak önálló vagy családos. A barátaim családom tudnak róla, szerintem ennyi a lényeg. Van több ismerősöm is, akit tudok, hogy kapcsolatban van, mégis egyedülálló van kiírva. Nem mindenki tartja fontosnak közölni ezt egy közösségi oldalon. Attól meg lehet komoly és kiegyensúlyozott kapcsolata, hogy ezt nem teszi Facebookon közzé. De állhat más is a háttérben, persze.
2019. jan. 27. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!