Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak! Ti inkább párkapcsolatot vagy
inkább szexkapcsolatot szertnétek?
Nem mindegy az előélet. Mivel én már voltam házas és megtapasztaltam az együttélés sava-borsát így laza,kötetlen kapcsolatokat keresek úgy, hogy a privát szférámat megtartom. Nem feltétlen szexkapcsolatban gondolkodom, de egyenlőre nem tervezem, hogy valakivel is összeköltözzek.
41F
2019. jan. 23. 09:23
Párkapcsolatot mert abból tudok feltöltődni lelkileg is. Sosem volt csak szexkapcsolatom. Az a férfi hazudik aki azt mondja hogy nem örülne egy kötetlen csak szexkapcsolatnak. Tudom milyen 5 évig nem hozzáérni egy lányhoz, ilyenkor a semminél bármi jobb tud lenni. Szóval eddig kimaradt az életemből az ilyen futókaland. Csak csókolózás volt egyszer. Nem hiszem hogy sokat veszítettem volna mondjuk. 23/F
2019. jan. 23. 09:29
Csakis párkapcsolatot. Hasonlo okokból mint az előttem író.
Szintén 23/F
2019. jan. 23. 09:31
Szerintem ez kb.úgy van, hogy 40 alatt szexkapcsi, vagy ha esetleg összejön ( de nem muszáj) párkapcsolat.
40 felett ( főleg elváltan) meg már annak örülnek a pasik, ha egyáltalán szóba áll velük egy nő.....
2019. jan. 23. 09:34
Utolsó, kíváncsi lennék miért látod így. Mert ennek semmi köze a valósághoz. Bár én nem vagyok egyedülálló, épp a helyzettől függött hogy mit akartam. Konkretizálva: teljesen jó nekem egyedül, viszont ha rám talál a szerelem, nem utasítom el. Egy hosszú kapcsolat után pedig jól esik pár szexkapcsolat, lazításképpen.
2019. jan. 23. 10:13
4-es válaszoló. Szerinted 40 feletti nők nem keresnek kapcsolatot.? Meg éppen 40 felett van nőtöbblet. Egyrészt még mindig több férfi hagyja el az országot mint nő, másrészt nagyobb a férfi halandóság.
2019. jan. 23. 10:14
Egyiket sem. A szexkapcsolat sohasem volt az én asztalom. Párkapcsolatra meg már alkalmatlan vagyok. 33/F
2019. jan. 23. 10:17
Párkapcsolatot, de esélytelen. A szexkapcsolatokból elegem van.
28.
2019. jan. 23. 10:19
Őszintén inkább szexkapcsolatot már, egy idő után (teszem azt vág 23-25 éves és soha nem volt senkid) megszokod a magányt, a függetlenséget, kötetlenséget, kompromisszum mentességet, ezt már csak egy nagyon jó nő miatt adnám fel, de az a veszély nem fenyeget, szexkapcsolatnál meg még nagyobb igények vannak, úgyhogy az se.
2019. jan. 23. 10:22
Megmagyarázom én nektek szívesen.
40 felett csak akkor kelendő egy hapsi, ha fullos autója, háza és sok sok pénze van. Addig kellett volna vmit összehoznia, utána már csak az igényei nagyon lejjebb helyezesével tud vmi párkapcsot összeszedni.
Ha ráadásként gyereke, exe van ,még rosszabb a helyzete.
( írom ezt házasságban élő nőként, - tehat nem vmi belekeseredett némber vagyok- csak van szemem, hogy lássam a világot, eszem meg hogy ismerjem.....)
2019. jan. 23. 10:40
Kapcsolódó kérdések: