Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak! Ti inkább párkapcsolatot vagy inkább szexkapcsolatot szertnétek?
5-össel részben egyetértek. Én mindig párkapcsolat párti voltam, de egyedül is jól elvoltam akár évekig is, teljes életet éltem. Most elvált férfiként (apukaként) is elvagyok egyedül, de nyitott szemmel járok, és nem futamodok meg, ha esetleg rám talál a szerelem. Szexkapcsolatot konkrétan nem keresek, de ha éppen egy ilyen jönne össze, azt se utasítanám el. Korábban biztosan nem mentem volna bele, de válás után kicsit átértékeltem a dolgokat. Ha ezt adja a gép, el kell fogadni, elvégre én is férfiből vagyok, minek kínozzam magam feleslegesen, ha egyszer jól esne. Csak lazításképpen, ahogy 5-ös is mondja. :)
10-es: Én még csak 36 éves vagyok, messze még a 40. :) De fullos autóval, saját tulajdonú hitelmentes lakással, jó keresettel. Fényűző életmódra azért nem elég, de nincs semmilyen anyagi problémám, ha meg akarok venni valamit, megveszem, ha el akarok utazni valahova, elutazom. (Ez nem felhívás társkeresésre, GYK-n nem ismerkedem.) De emellett van egy exfeleségem, meg egy gyönyörű gyermekem. Mégse érzem azt, hogy kapkodnának értem a nők, egyáltalán nem a pénzen múlik szerintem. ) Exfeleségem pl. egy szinte nincstelen pasival lépett le, aki emberileg is sokkal rosszabb választás. De hát a szerelem sose arról szólt, mint egy piac, hogy megkeressük a legjobb paraméterekkel rendelkező jelöltet, mert akkor nem lenne párja egyetlen szegény, kövér, csúnya, rossz természetű, stb. embernek.
Nehéz kérdés. Volt egy rettentő jó párkapcsolatom 3,5 évig, amit elbaxtam én magam.. veszni hagytam. Ha ebből indulok ki, akkor párkapcsolatot szeretnék.
Ha abból indulok ki, hogy azóta volt szexkapcsolatom, ami tényleg heti 3 szexről szólt és mindenki ment a dolgára - akkor szexkapcsolatot
Időközben összejött 3 flúgos barátnő, akik tönkretettek lelkileg kicsit - ha ebből indulok ki akkor szintén szexkapcsolat
Viszont, ha jönne egy tényleg olyan lány, aki mindenben klappol.. én elköteleződnék mellette. Főleg, mert 26 éves vagyok már. Ideje lenne.. De a jelenlegi felhozatal. Gyatra.
#11es, értő olvasás. Azt is írtam, hogyha exe ,gyereke van, még rosszabb a helyzete. Vagyis ez kb.kioltja azt, hogy fullos autója, háza, pénze van....
( az meg a magánvéleményem a sztoridhoz, hogy vmi gebasz mégis van veled, ha a csajod egy- két kategóriával lejjebbi pasival bírt összeállni.)
Sokan temetik itt az elvált férfiakat akinek gyereke is van. Sokkal hamarabb összeszedek egy nőt 15 házassággal a hátam mögött mint aki nem élt még együtt senkivel és fingja sincs a női nem rejtelmeiről.
A 14 válaszolóra reagálva, azzal egyet kell hogy értsek, hogy azok a férfiak akik anyagilag rosszul jöttek ki a házasságból és még albérletet és GYT is kell fizetniük nehezen tudnak megélni, nemhogy szórakozni járni , ismerkedni, de éppen ezért kell tudatosan félretenni a pénzt, mert nagyon kevés kapcsolat tart ki 30-50 évig. Persze jól hangzik, hogy a házasság alatt minden közös, de akkor mindkét félnek ugyanannyit kell betenni a közösbe és nem csak az előnyöket élvezni.
Még egy apróság, aki azt hiszi hogy 40 évesen nem tudok szexre találni partnert a saját korosztályomból az nem ezen a világon él, annyi 40 körüli nő keres titkos-kötetlen kapcsolatot, hogy teli vele a padlás, persze a diszkréció nagyon fontos.
Annyi változott a nőkkel szembeni hozzáállásomban, hogy régebben 1 nőt kerestem aki jól táncol, érzéki szerető, társasági ember, szeret sportolni és megbízható és jó anya, hogy mindezt most több nővel érem el.Ami megszűnt az a feltétel nélküli ragaszkodás, nem szeretek senkivel sem veszekedni vagy szenvedni,alkudozni ez amit a házasság alatt nagyon megtanultam.
1 voltam...
40 évesn szexkapcsdolatra miért ne tudnàl nőt szerezni ? Nem is ez a kérdés. Ott tudja a csaj is, hogy kötetlen, kvázi szeretői kapcsolat. ( azért ez is külön megérne egy misét, hogy ezek a kapcsik a gyakorlatban meddig és hogy müködnek?)
De az azért kicsit megrémiszt, hogy a gondolkodásod az egy 17 éves kamaszgyerekével egyenlő, hogy élünk bele a világba, oszt jól is van. (69%-osnak írom)
Komoly,értelmes,önbecsüléssel rendelkező nőnek vannak igényei ( meg érzelmei) , nem lumpeneket , "életművészeket"keresgél.
Na, nem ragozom.
En a parkapcsolatban hiszek. Persze szamomra is vannak nehezito korulmenyek, de kinek nem? De panaszra nincs okom, amint lezarul valamelyik kapcsolat, 2 masik van helyette. A szandek nem valtozott, de szinte biztos, hogy nem az elso szembejovo lesz a befuto, keresgelni kell. Ez evtizedek alatt sem valtozott.
42F
"17" reagálva
Pontosan jól látod a helyzetet, élek bele a nagyvilágba mert már voltam házas és van 2 gyerekem. Kötöttségek között éltem az életem 18 évig, nem kúrtam félre, mégis elhagytak. Régen rohadt sokat melóztam, összeszedtem egy házat , egy nyaralót, jó munkahelyem van, nem félek a holnaptól. A válás során először dühített mennyi vagyont húzott le rólam az exem, de utána rájöttem, hogy neki erre szüksége volt, mert a mai világban nehezen állja meg a helyét. A gyerekek lassan felnőttek lesznek, támogatom őket, de elhatároztam most bepótolom mindazt, amit annak idején feláldoztam miattuk(nem sajnálom hogy így történt!!).
Ha azt hiszed, hogy egy nő nem értékeli azt hogy szép helyekre utazhat és kikapcsolódhat akkor nagyon tévedsz, erre mindig akad jelentkező. Amíg velük vagyok figyelmes vagyok, foglalkozom velük, nem is balhéznak, nincs rá indokuk. Illetve mégis, a női lélek rejtelmei közül az egyik, hogy nem szeret osztozkodni és minden nap akarja és még többet, ha már kipróbálta, ha már megízlelte. No ez az alkudozás aminek mosolyogva búcsút intek és tovább állok. Az is lehet hogy a nő szakít velem, ilyen is előfordul, másra van szüksége, megértem, nem marasztalom, nem állok az útjába.
Aki nem kizárólag családban és házasságban gondolkodik hanem egyszerűen jól akarja érezni magát a bőrében az képes megérteni azt, hogy egy kapcsolat addig működik amíg mindkét fél profitál belőle és pont. Ha te ezt 17 éves szintnek hiszed, akkor ám legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!