Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajnak az van beállítv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajnak az van beállítva myvipen, hogy egyedülálló, de msn-en mikor felvettem azt mondja, hogy van pasija, akkor kamuzik?

Figyelt kérdés
Rá is kérdeztem, hogy akkor myvipen miért egyedülálló, de azt mondta, hogy elég ha az ismerősei tudják, hogy van pasija, másoknak meg nem kell tudniuk. De hát helyes felfogás ez? Miért egyedülálló akkor? Kamuzik?
2009. júl. 13. 23:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Elöfordulhat de mondjuk sok helyzetben van ugy h egyedülállo van kiirva és közben van pasia.

Szerintem nem kamuzik csak nem akarja h mindenki tudja h van pasia, nem veri nagy dobra mint sokan mások vagy lehet nem szereti annyira.

2009. júl. 13. 23:56
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Ha en talalok egy olyan csajt hogy pl az adtalapjan az van hogy 25 de amikor megkerdezem akkor 24-et mond akkor en rogton torlom is....nekem nem kell olyan aki hazudozik.es igen kamuzik(legkozelebb ne rakj fel ilyen hulye kerdest...vagy kamuzik vagy nem,ezt most egy idegen honnan tudja???
2009. júl. 13. 23:56
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Hát sajnos le akar rázni :/ úgy veszem ki.. valószínűleg nincs pasija, lehet, hogy tetszik neki valaki de nem hiszem, hogy jár valakivel mert akkor világgá kürtölnééé :P
2009. júl. 13. 23:57
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
egyszerűen nem jössz be neki és nem akar durván lekoptatni,amit ha tovább erősködsz meg fog tenni!
2009. júl. 13. 23:59
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem biztos. Először én sem írtam ki hogy kapcsoltaban, és igenis nagyon szerelmes voltam belé....
2009. júl. 14. 00:00
 6/19 anonim ***** válasza:
20%
Tök mindegy,hogy kamuzik-e,vagy sem,nem akar tőled egyértelműen semmit.Akkor meg?
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Én sose állítgatom myvipen, hogy épp egyedüálló vagyok e, vagy párkapcsolatban élő. Szóval...
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha nem akar tőlem semmit, akkor az miért van, hogy tetszem neki myvip randin?
2009. júl. 14. 00:03
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is sok pasi tetszik,mégsem akarok tőlük semmit
2009. júl. 14. 00:06
 10/19 anonim ***** válasza:
De most ez nem elég érthető lerázás???Keress mást,őt meg ne zaklasd!
2009. júl. 14. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!