Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajnak az van beállítv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajnak az van beállítva myvipen, hogy egyedülálló, de msn-en mikor felvettem azt mondja, hogy van pasija, akkor kamuzik?

Figyelt kérdés
Rá is kérdeztem, hogy akkor myvipen miért egyedülálló, de azt mondta, hogy elég ha az ismerősei tudják, hogy van pasija, másoknak meg nem kell tudniuk. De hát helyes felfogás ez? Miért egyedülálló akkor? Kamuzik?
2009. júl. 13. 23:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

azt a drága jó édes... kedves utolsó válaszoló!!!

ki beszél itt zaklatásról? csak egyszer beszélgettünk... feltettem egy kérdést normális hangnemben! nem értem, miért nem lehet arra válaszolni, és mért kell bunkó módon!

2009. júl. 14. 00:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bunkó módon akartam válaszolni.Egyszerűen nem értem,hogy ha egy lány érthetően a tudtodra adja,hogy nem akar tőled semmit,akkor ezen mit kell túlkomplikálni?Mit számít,hogy kamuzik-e vagy sem,ha hazudik,biztos van rá oka.
2009. júl. 14. 00:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem kamuzik! Én is így vagyok...

Bár ha msnen nincs kiírva személyes üzinek, hogy "Szeretlek(L)", akkor lehethogy tényleg kamuzik, de akkor sem biztos.

2009. júl. 14. 00:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kamuzik.nyílván nem jössz be neki, ezért kamuzta neked hogy van pasija. szar ügy, keress mást.
2009. júl. 14. 02:12
 15/19 anonim ***** válasza:

A sogornomnek az iwiw-en is az van kiirva, hogy egyedul allo, meg is egyutt van a tesommal 3 eve :))

Aki ismeri tudja, hogy egyutt vannak.

Amugy a batyamnak sincs kiirva, hogy kapcsoltatba van :))

Vannak ilyenek.

De szerintem is keress mast!

32/L

2009. júl. 14. 04:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát most már tényleg az lesz, keresek mást. Mondjuk azóta nem is beszéltem vele, lesz@rom.
2009. júl. 14. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Iwiwen én is csak 2 hónap után állítottam át egyedülállóról, mert bazira az hidegen hagy, pedig nagyn szeretem a barátom.
2009. júl. 14. 10:30
 18/19 anonim ***** válasza:
nah,azthiszem 2. évfordulónk alkalmából megnézem már mi van nekem beállitva:D
2009. júl. 14. 10:51
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem is az vanm kinn h 1edülálló, mert az ilyen közoldalon nem azért vagyok fenn h akapcsolatom"reklámozzam" kiráz a hideg ha a képek alatt csöpögős komikat látok:S meg ezer kép a társárol..erre ki kíváncsi?oké 1-2 kép de hogy annyi..én ugyvagyok vele h ez magán ügy és nem másra tartozik..lehet ő is igy van ezzel...
2009. aug. 2. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!