Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleknek vajon mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek vajon mit kéne máshogyan csinálni, hogy nekik is legyen sikerük? Mit tanácsolnál nekik?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 07:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
69%

10-es:

Van itt egy 37Incel emberke, akinek állkapocs rövidülése van. Erre fogja a sikertelenségét, és midőn én is hasonló problémával küzdők, nagyon benne vagyok a témába, ezért sokszor felajánlottam neki a segítségem. Szóra se méltatta, tovább kereste a kifogásokat.

Volt egy másik csávó, aki arra panaszkodott, hogy milyen a testalkata, és hogy nem tud öltözködni hozzá. Szintén felajánlottam a segítségem, szintén nem reagált semmit.

Én legszívesebben minden blackpilles "genetikai lottón nem nyert" kifogású embert elküldenék a jó édes anyjukba. Fogyatékkal születtem és mégis ki tudtam hozni magamból a legjobbat. Folyamatosan próbálok fejlődni, és sikeresebb lenni. Folyamatosan kompenzálni próbálom, hogy vannak hátrányaim genetikailag. Akkor most én vagyok a selejt, hogy nem akarok mindenre kifogást találni? Egy egészséges testű ember nekem ne jöjjön genetikai lottós szarságokkal, mert fogalmuk sincs, hogy mennyire szerencsések.

2022. márc. 31. 08:35
 12/61 anonim ***** válasza:
75%

"Például van facsén egy csávó, aki kifejezetten jóképű, és a az írásképe is egész ígéretes volt. Aha.

Minden nőnél (több képernyőmentést is láttam más-más nőtől) úgy próbálkozik, hogy elküldött egy képet a heréjéről, amit valami lábasfedővel nyomkod, és megkérdi hogy "na mi ez?"

Amikor megpróbáltam megértetni vele, hogy ez nem nyerő viselkedés (sőt, azt is elárultam, hogy tuti lenne sikere normális módszerekkel) ő csak pampogott, hogy én akartam látni (=megosztottam egy pikánsabb mémet, de egy szó nem volt arról hogy látni akarom bárkiét is)"

Mindig is tudtam én, hogy az incelség nem a kinézettől függ és jóképű is lehet az ha hülyén viselkedik.

2022. márc. 31. 08:53
 13/61 anonim ***** válasza:
30%
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogyha mutatnánk egy konkrét(!) incel férfit - mit tanácsolnának neki a nők, hogy kívánatosnak tartsák? És nem, nem az, hogy valaki másnak. Hanem célzottan ők tartsák annak. Mit csináljon az a férfi, hogy szexuálisan vonzónak tartsák, és lefeküdjenek vele?
2022. márc. 31. 09:32
 14/61 anonim ***** válasza:
81%

13-as:

A megfogalmazásod rossz. Ez a "Mit csináljon az a férfi, hogy szexuálisan vonzónak tartsák, és lefeküdjenek vele?" rész kihasználás szintjén menne. Ha leírnák egy képre, hogy mit gondolnak róla, akkor sima visszavág a kérdezője, hogy "oké, de most gyere az ágyba, mert azt mondtad, hogy ha ezt és ezt teszem, lefekszel velem".

Az más kérdéskör, hogy objektíven milyen tanácsot tudnánk adni, hogy vonzó legyen. Viszont ez is visszás. Egy csomó ember kér itt segítséget úgy, hogy beküld egy random netes fotót, hogy "én is hasonló alkat vagyok". Magukról nem tennének fel képet és nem tudhatod, hogy tényleg objektíven olyannak látják-e magukat, mint amilyen képet feltölttek.

Másik példa: csávó feltett a fejéről egy képet szépség és divat kategóriába. Többen (legalább 70 komment volt) írták, hogy nagyon nem áll jól a haj az ő fej alakján, és a szakállával is kezdjen valamit. Jó dolgokat írtak amúgy, nem csak lehúzást. Voltak nagyon is konstruktív és tanácsot adó válaszok.

Hétről hétre kiemelte a kérdést a kérdező, így találtam meg én is az immáron réginek számító kérdést. Leírtam, hogy szerintem se jó a haj. Rámírt a kérdező, beszélgettünk, tanácsot adtam, és kiderült, hogy amúgy ő hiába látja a kommenteket, nem szándékozott változtatni a haján.

2022. márc. 31. 09:37
 15/61 anonim ***** válasza:
30%

Ezt soha nem fogják megérteni azok, akik nem érintettek a témában. Erre épül ez az egész témakör itt GYK-n.

Fikázzuk, gyalázzuk az inceleket, mert megadja nekünk a "mi jobbak vagyunk náluk" érzést. Fogalmunk sincs, mi vezetett abba az állapotba, amiben vannak, de mi névtelenül, ismeretlenül is szidjuk őket, rágalmazzuk, mocskoljuk. Mert ugye a mi életünk sem éppen jó, mi is komplexusosok vagyunk - csak más területeken vannak a problémáink. Ezért járunk ide. Nem kell szembenézni velük, ha a GYK megadhatja nekünk a "mi jobbak vagyunk náluk" érzését. Egyszerűek vagyunk, mint a faék.

Valamiben jobb nekünk, mint másoknak (jelen esetben ez az ismerkedés, pártalálás).

Azt akarjuk érezni, hogy mi ezt megérdemeljük, és azért van így, mert mi jól csináljuk a dolgainkat.

Ennek logikai következménye, hogy aki rosszabbul járt, az nem érdemli meg. Ő rosszul csinálja, ő hibás, ő alsóbbrendű.

Ezért hogy mi jobban érezzük magunkat, beszólogatunk azoknak, akik rosszabbul jártak.

Látjátok, látjátok, miket kommentelünk? Nem csak hogy képesek vagyunk feljönni az oldalra, időt szánni az inceles kérdések megnyitására és elolvasására, még negatív kommenteket is írunk. Mert ugye mi jobbak vagyunk náluk, nemigaz?

2022. márc. 31. 09:39
 16/61 anonim ***** válasza:
16%

Például ne látogassanak férfigyűlölő, feminista, arctalan oldalakat, ahol a férfi nemet szidják a legkisebb apróságért is, a nők piedesztálra emelése mellett, legyen az bármilyen torz, ordenáré.

Nagyfokú következménye az alacsony önbecsülés, még a legéletképtelenebb, legrondább, borzalmas személyiséggel rendelkező frusztrált nőket is úgy fogják látni idővel, mint valami félistent...

Holott az életben lehet, egy egyszerű kis boltos csajszi odáig lenne értük, aki még kifejezetten csinos is.

Érdemes megfogadni, ha nem akarod végleg meggyűlölni a nőket.

Nekem majdnem sikerült az ilyen femináci selejtek által...

2022. márc. 31. 09:44
 17/61 anonim ***** válasza:
77%
#13: legfontosabb a megfelelő kisugárzás, és csak azt tudod sugározni, ami benned van. És itt a baj. Amíg belül dühöt, frusztrációt érez valaki, nincs önbizalma, addig nem lesz vonzó a személyisége. Igen, ezen sokkal nehezebb változtani, mint új sérót csináltatni és venni pár új göncöt.
2022. márc. 31. 09:44
 18/61 anonim ***** válasza:
17%
Legyen sok pénzük.
2022. márc. 31. 09:45
 19/61 anonim ***** válasza:
81%
#15: Jajj annyira szánalmas már ez a duma, hogy titeket mindenki bánt, ti vagytok a legnagyobb áldozatok a világon és hasonló bullshitek. Senki le se szarna titeket, ha nem járnátok ide napi szinten hisztizni. De ti idejöttök, fröcsögtök egy sort, gyűlölködtök nőkkel, és férfiakkal szemben egyaránt. Aztán mikor kicsit helyre tesznek titeket, hogy végre vegyetek már vissza, még ti játsszátok az áldozatot, és megint beindul a mindenki más hibáztatása. Ez egy elképesztően kártékony viselkedés, és hozzáállás.
2022. márc. 31. 09:51
 20/61 anonim ***** válasza:
75%

"Fikázzuk, gyalázzuk az inceleket, mert megadja nekünk a "mi jobbak vagyunk náluk" érzést. Fogalmunk sincs, mi vezetett abba az állapotba, amiben vannak, de mi névtelenül, ismeretlenül is szidjuk őket, rágalmazzuk, mocskoljuk."

Szerinted mindenkinek tökéletes élete van? Szerinted mi nem szenvedünk traumákat?

Elárulom: de. Csak túl tudunk lendülni rajtuk.

2022. márc. 31. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!