Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek vajon mit kéne máshogyan csinálni, hogy nekik is legyen sikerük? Mit tanácsolnál nekik?
Én magamfajtának ezt:
"Szüless egy olyan bolygóra, ahol nem mindenki spirituálisan eltévedt, istenkáromló, húgyagyú, természettagadó, gondolkodni képtelen kocka.
"Ti mit tapasztaltatok" jellegű kérdéseknél valaki leír egy konkrét sztorit, ami személyesen vele történt meg, és az is le van pontozva"
Igen, de csak abban az esetben ha ez a történet az "alap dogmát" megkérdőjelezi. Pl. hogy valaki a külseje miatt lesz visszautasítva folyamatosan stb.
Ilyenkor jönnek azok az ellenérvek, hogy "ismerek egy embert aki ilyen-meg olyan és neki sikerült ez meg az..."
Jaja, nekem is herótom van az "ismerek egy..." és a "az egyik ismerősöm/haverom" kezdetű történetektől. Annyira valószerűtlen dolgokat állítanak, amelyekről még egy 10 éves is érezné, hogy kitaláció.
Ez az "ismerek egy alacsony, púpos, kancsal, ragyás férfit, aki minimálbéres, csóró és az anyjával lakik, de hetente váltogatja a csajokat".
Vegyük már tudomásul, hogy a szexuális vonzalom alapja a külső. A külső némileg változtatható, de jórészt adottság.
Tanács kell? Hozd ki a legtöbbet a külsődből. Kondizás, szolárium, frizura, ruhatár, egyéb beavatkozások.
Az izom akkor jön be sok csajnak, ha megfelelő magassággal és arcberendezéssel társul. Hiába készíted el a rántott húst úgy, mint egy mesterszakács; ha kutyahúsból van, akkor nem fogja megenni senki.
Diplomás mérnök vagyok, bár nem gépész, mégsem keresek milliókat. Nagy tévedésben vannak ilyen téren az emberek. A magyar átlagnál sokkal jobban keresek, ez igaz, de nem annyival, hogy azzal kompenzálni tudjam a visszataszító külsőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!