Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleknek vajon mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek vajon mit kéne máshogyan csinálni, hogy nekik is legyen sikerük? Mit tanácsolnál nekik?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 07:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
64%
Nem akarok itt “one man show-t” csinálni, de voltam fizetősnél. Aki mindent biztonságosan csinál és kezdőkkel foglalkozik. Le se mertem venni a gatyát, pedig ha valahol, itt le lehetett volna. De sajnos már első látásra tudtam, itt felállni se fog rá. Nem volt kifejezetten csúnya, sőt, egy 40-50-es pali mellett nem mutatna rosszul. Szóval minden igyekezetemmel próbáltam kihagyni az akciót. Masszázst kértem, de nem nagyon jutott el a tudatáig, így beszélgettünk, mintha lelki dolog miatt mentem volna. Elég kellemetlen volt, de hozzájárult az önismeretemhez. Nem volnék képes olyan nővel, aki nem tetszik. Olyan meg egyelőre nincs a láthatáron, aki tetszik és lehetne. Bár lehet, hogy előtte se mernék így megnyitni testileg. Azt gondolom, talán egy jó szexuálispszichológus kell inkább. Most ez rossz tapasztalat volt, de legalább nem akkor történt, mikor egy jó csajjal vagyok (bár “álló helyzetben” talán bátrabb lennék).
2022. ápr. 15. 08:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!