Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok incel a sikertelensége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok incel a sikertelensége miatt miért a feminizmust hibáztatja?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%

Ja, de ezt nem fogod te tudni bemagyarazni nekik úgyse, mert nők.😂

N

2023. márc. 12. 11:47
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Annyiban igazat adok a 2esnek, hogyha egzisztenciális gondok vannak, akkor nem igazán lehet boldog egy kapcsolat
2023. márc. 12. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

"A feminizmus egyenrangúságot jelent"

Akkor lehet szepen jonni hordani a tragyat az olajpalma-ultetvenyre a szunyogok es a piocak koze.... Varunk szeretettel :)

38F incel

2023. márc. 12. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Az egyenrangusag a lehetosegekre vonatkozik, hogy a nok is csinalhassanak olyan dolgokat, vallalhassanak olyan munkat, amit korabban csak a ferfiak tehettek. Mindezt ugyanolyan berert. Ezt jelenti az egyenrangusag, nem a tevkepzeteiteket, meg amit bele akartok magyarazni, idiotak.

Udv, egy feminista ferfi

2023. márc. 13. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:
15%
Azért, mert az az igazság, hogy amióta a nőknek is vannak jogaik, azóta az ilyen embereket nem tudja anya-apa kiházasítani... Ők maguk pedig életképtelenek és buták, tehát arra panaszkodnak, amire tudnak. Csak nem értik, hogy ha valaki kiutalna nekik egy nőt, akkor csak lenne egy ember, aki napi szinten utálja őket és ettől nem lennének se boldogok, se több szexhez nem jutnának...
2023. márc. 14. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

Azért az agglegény és az incelek között érdemes különbséget tenni.

Az agglegény nem a nőket hibáztatja azért, mert nem házas, vagy nincs tartós párkapcsolatban, pláne nem gyűlöli őket ezért, hanem élik a maguk életüket. Az incelek meg gyűlölködnek, sajnálják és sajnáltatják magukat, és nem veszik tudomásul, hogy sorsukért jórészt ők a felelősek, a szuper nő (mert hát nekik az kell persze) pedig nem alanyi jogon jár.

Az agglegények nem annyira ribiznek nőket, ha egynél több kapcsolata van, netán elköteleződés nélkül élnek nemi életet, ahogy olykor ők is szeretnének, csak nem jön össze, és savanyú a szőlő.

Én pl. feminista agglegény vagyok.

2023. márc. 17. 09:21
 17/17 anonim ***** válasza:
12%

Dontbamne privátban:

"feminista agglegény vagyok.

és egyben hülye is"

Sajnállak ezért, de nem tudom, hogy miért írtad ezt meg nekem privátban.

2023. márc. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!