Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok incel a sikertelensége miatt miért a feminizmust hibáztatja?
Ja, de ezt nem fogod te tudni bemagyarazni nekik úgyse, mert nők.😂
N
"A feminizmus egyenrangúságot jelent"
Akkor lehet szepen jonni hordani a tragyat az olajpalma-ultetvenyre a szunyogok es a piocak koze.... Varunk szeretettel :)
38F incel
Az egyenrangusag a lehetosegekre vonatkozik, hogy a nok is csinalhassanak olyan dolgokat, vallalhassanak olyan munkat, amit korabban csak a ferfiak tehettek. Mindezt ugyanolyan berert. Ezt jelenti az egyenrangusag, nem a tevkepzeteiteket, meg amit bele akartok magyarazni, idiotak.
Udv, egy feminista ferfi
Azért az agglegény és az incelek között érdemes különbséget tenni.
Az agglegény nem a nőket hibáztatja azért, mert nem házas, vagy nincs tartós párkapcsolatban, pláne nem gyűlöli őket ezért, hanem élik a maguk életüket. Az incelek meg gyűlölködnek, sajnálják és sajnáltatják magukat, és nem veszik tudomásul, hogy sorsukért jórészt ők a felelősek, a szuper nő (mert hát nekik az kell persze) pedig nem alanyi jogon jár.
Az agglegények nem annyira ribiznek nőket, ha egynél több kapcsolata van, netán elköteleződés nélkül élnek nemi életet, ahogy olykor ők is szeretnének, csak nem jön össze, és savanyú a szőlő.
Én pl. feminista agglegény vagyok.
Dontbamne privátban:
"feminista agglegény vagyok.
és egyben hülye is"
Sajnállak ezért, de nem tudom, hogy miért írtad ezt meg nekem privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!