Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a feminizmus átment inkább feminácizmusba?
"Nem tetszik valami, elhúzol, szakítasz"
Ezt a nok is megtehetik, es nem olnek meg oket.
"31 women and 17 men were murdered by their partners / family members in 2011.
According to the report of Woman’s Right, altogether 40 women were murdered in Hungary between November 2017 and November 2018"
Heti egy, mi? :)
38F incel
34: [link]
"Az első mezopotámiai kultúrának az i. e. 6000 körül kezdődő, a mai Moszul környéki lelőhelyről elnevezett Haszúna-kultúrát tekintik":
Tehát a modern civilizáció története i. e. 6000 körül kezdődött.
"With a law adopted in 1969, California became the first U.S. state to permit no-fault divorce."
Ha a kommunista országokat nem vesszük modern érdelemben feministának, akkor feminista társadalom nyugaton kb 1969 óta van.
Számoljunk csak: 8000 évből a civilizációs társadalomban 7969 patriarchátus és 54 feminista, tehát a történelemnek csak elenyésző 0.675% -ában voltunk feministák. Ez azért elég extrém.
Tegyük hozzá, hogy az 54 év feminizmus óta a nyugati országok jelentősége a világban csökken, míg egész addig növekedett.
19
A szavazást pont leszrm.
Azért dolgozom, mert nem mástól akarok függni. Nem csak az az életem, hogy gyereket nevelek. És ha ilyen pasival hoz össze a sors, mint Te (bár kizárt) akkor kitudjam bszni, mert nem függők tőle.
A nők miért kezdeményeznek vallást? Mert a férfi egy buta lusta dög lesz sok esetbe. Mellesleg krválkodni...sok faszi félre bszk..na ki is a kva?. Tudom, persze a nő hízik, nem akar szexelni...nem csoda.
Lehet fejbe rugnálak ott maradnál...volt ilyen.
A mai pasikákat megnézed kétlem hogy a többség erősebb lenne mint egy nő. Olyanok mint egy izmosfüszál.
Egyre töketlenebbek a pasik.
Anyád neked nem melózott amúgy?
Mi meg az ilyen selejteket utáljuk.
Férfiként én tökéletesen egyetértek azzal, hogy ugyanazok a jogok illesség meg a nőket mint a férfiakat és ugyanazok a kötelességek vonatkozzanak rájuk. Nem szabad egyik vagy a másik nemet sem pozitívan megkülönböztetni. Egyetlen kivétel, amiben nem lehet egyenlőséget tenni, az az emberi reprodukció. Itt soha nem fogsz tökéletes egyenlőséget elérni, mert bármilyen törvényeket hozol, a mérleg vagy erre vagy arra fog billenni úgy, hogy közben a "nyertes" oldalon is bőven lesznek olyanok, akik vesztesnek fogják magukat és a nemüket érezni és még többet akarnak.
Éppen ezért gondolom úgy, hogy a legmegfelelőbb megoldás az, hogy miután párba álltak az emberek, nem férfi és nő van, hanem család. Ehhez pedig el kell fogadni, hogy onnantól nem "én" vagyok a legfontosabb, nem is "ő", hanem "mi". Ahol ez nem megy meg, ott soha nem fog hosszútávon működni a kapcsolat. Gyereket kihordani kizárólag a nők tudnak, így ez az ő feladatuk kell legyen. Ahogy a szoptatás feladatát sem tudjuk férfiként átvenni. Ez alatt az idő alatt viszont nekünk kell gondoskodni a család anyagi biztonságáról, kényelméről, mert nem lehet felcserélni a szerepeket. Ez után az időszak után már nagyobb a mozgástér, de ezt jelenleg nem lehet felcserélni.
A másik, amit még gondolok a témával kapcsolatban az az, hogy igenis szükség van arra, hogy nők is kerülhessenek vezető szerepbe. De nem kvótákkal, hanem rátermettség alapján. Szükség van az ő nézőpontjukra is, de ami fontos, hogy akkor valóban olyan nők kerüljenek oda, akik a női nézőpontot képviselik és nem csak annyiban különböznek a férfiaktól, hogy kettessel kezdődik a személyi számuk. Sokan pl. gyengeségnek tartják, hogy a nők sokkal inkább érzelmi alapon döntenek. Szerintem ez nem gyengeség, erre igenis szükség van, hogy mást ne mondjak, pl. egy cég irányításában. De azzal nem leszünk előrébb, ha elférfiasodott, kizárólag tények alapján döntést hozó nőket teszünk oda. Kivétel, ha tényleg jobbak a területükön, de ha így van, akkor maguktól is oda kerülnek és nem kell hátszél hozzá.
38 tökéletesen egyetértek Veled.
N 31
37
Nem a kérdéssorok változtak. Mellesleg láttál te már hivatalos Mensa tesztet? Semmi köze a konkrét tárgyi ismeretekhez, lexikális tudáshoz, hogy bizonyos dolgok ezt vagy azt jobban érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!