Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a feminizmus átment inkább feminácizmusba?
50: Az a gond ezzel, hogy például én most is kb 90% -ban Woltról rendelem az ételt.. Azaz a gazdasági szempontból hatékonyabb megoldást választom.
100 évvel ezelőtt annak ellenére, hogy voltak modern tömegtermelés szerint működő csirke és sertésfarmok, sokan mégis otthon nevelték a haszonállatokat, mivel ez volt a megszokás. Aztán szép lassan a társadalom hozzáidomult a modern iparhoz és ma inkább elmennek a Tescoba a tanyákon élő emberek is.
Szerintem nincs szükég konyhára egyáltalán egy modern háztartásban. A megoldás egy olyan rendszer, ahol a nők a férfiakhoz képest alacsonyabb státuszban dolgoznak alacsonyabb fizetésért.
Sajnos lassan 3 év után a manoszférában azt tapasztalom viszont, hogy pozitív változás addig nem várható, amíg valóban tényleg rossz nem lesz a helyzet például a nyugdíjrendszer összeomlása miatt.
A férfiak egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy bármit csinálnak, rosszabb helyzetben lesznek akár "alfaként" az általuk választott nőhöz képest is. A helyzet az, hogy a modern világ a nőknek kedvez és ők vannak jobb helyzetben az élet minden területén.
A nők nem fognak visszamenni a konyhába, mert ez a problémát jelenleg megoldják egyetemről kiesett férfiak az éttermekben (később ételszállító cégekben)
53-as, ez egyébként egy érdekes észrevétel...
Nőként beismerni, hogy egy fekete férfi jobb ételt készít, mint te, ez alázatra és önismeretre vall... Gratuláció. ;) Én meleg vagyok, de ezt még én is megbecsülöm benned... Na Puxa
Nem azt akartak, kulonben ott lennenek az epitkezeseken.
38F incel
A feministák az a dolguk, hogy mosogassanak,
meg hogy használjanak szappant fürdéshez . . .
(Lécci lécci lécci!...)
Mindig voltak és lesznek, akik túltolják a szekeret. Vannak férfiak, akik ezt engedik vagy csak eltűrik, a többiek pedig egyénileg meghúzzák a határokat, hogy eddig és nem tovább.
Az érdekes ez esetben az, hogy a megengedőek lettek az ilyen "feministák" szerint a követendő példa, míg éppen őket nem fogják választani, hanem a többieket próbálják megtéríteni, ami ha sikerül, akkor már ők sem kellenek, mert már nem elég férfiak. Persze ezt így nem mondják ki, megy a ködölés és a mellébeszélés, de a lényeg ez.
A feministák nagy része sajnos gyermekkori traumáktól terhelt, lelki beteg személy... Nekik együttérzésre van szükségük.
Sőt ennek a nyomorult Magyarországnak egy jelentős része lelkibeteg. Csak a mi elmaradott országunkban a mentális egészségről beszélni tilos!, mert nálunk ez tabu.
Nagyon sok magyarnak van szüksége egy jó pszichológusra.
Ez a komor hazai valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!