Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többség szerint tényleg normális, hogy a női igények így megnőttek?
Most nem arról beszélek, hogy hitelmentes saját lakás, kocsi, ilyen-olyan fizetés... Nem ezekre gondolok.
Hanem elkezdték azt a szöveget, hogy nekik csak olyan kell, aki az alapból marha jó életükhöz csak egy pluszt ad. És sokan már nem is titkolják, hogy ez csak egy külsőre rohadt jó pasi lehet csak. Ugyanakkor elvárják, hogy a külsőre jó pasi ne is hezitáljon az elkötelezést illetően, legyen belé halálosan szerelmes, nyűgözze le, ossza meg mindenét vele, kifejezetten büszkélkedjen, hogy ő a barátnője, és persze rá se nézzem más nőre, tehát a természete legyen egyszerre intelligens, értelmes, lelki problémáktól mentes, de ugyanakkor legyen egy férfiatlan, szolgalelkű senki is.
Ez komolyan abból lett így fokozatosan, hogy a feminizmus megteremtette a nőknek, hogy irreálisan jó életük lehessen szingliként is?
Kérdező
te most azokról a nőkről beszélsz, akik élvezik a szingli létet, de nem zárkóznak el a párkapcsolatoktól, amennyiben az elég meggyőző.
Ez Eléggé a kisebbség, egyáltalán nem jellemző a nők többségére.
Igényei mindenkinek lehetnek.
Miért jöjjön össze két ember, ha ez rosszabbá teszi valamelyikük életét?
Miért gondolod nem normálisnak, hogy a nőknek is van annyi joguk, mint a férfiaknak (mehetnek egyetemre, dolgozhatnak, lehet tulajdonuk stb) és boldogok lehetnek egyedül is?
Komolyan szeretnél olyan nőt, aki csak azért van veled, mert kiszolgáltatott helyzetben van?
Szeretnél egy közepesen szar kapcsolatot, megelégednél vele? Miért?
Én nem adtam lejjebb, rengeteg elvárásom volt és ez azt eredményezte, hogy elsőre sikerült egészséges kapcsolatot kialaítanom. Ma is boldogok vagyunk együtt.
Aztaaaaa 😭😱
Mekkora p*csa vagyok, amiért nem jönnék össze olyannal, aki nem ad semmi pluszt, az amugy egyedül is jó életem mellé! Én kérek elnézést!
Ez tényleg hatalmas igény!
Kérdező, te összejönnél olyannal, aki csak rontja az életszínvonaladat?
Én nem.
F29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!