Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A többség szerint tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többség szerint tényleg normális, hogy a női igények így megnőttek?

Figyelt kérdés

Most nem arról beszélek, hogy hitelmentes saját lakás, kocsi, ilyen-olyan fizetés... Nem ezekre gondolok.

Hanem elkezdték azt a szöveget, hogy nekik csak olyan kell, aki az alapból marha jó életükhöz csak egy pluszt ad. És sokan már nem is titkolják, hogy ez csak egy külsőre rohadt jó pasi lehet csak. Ugyanakkor elvárják, hogy a külsőre jó pasi ne is hezitáljon az elkötelezést illetően, legyen belé halálosan szerelmes, nyűgözze le, ossza meg mindenét vele, kifejezetten büszkélkedjen, hogy ő a barátnője, és persze rá se nézzem más nőre, tehát a természete legyen egyszerre intelligens, értelmes, lelki problémáktól mentes, de ugyanakkor legyen egy férfiatlan, szolgalelkű senki is.

Ez komolyan abból lett így fokozatosan, hogy a feminizmus megteremtette a nőknek, hogy irreálisan jó életük lehessen szingliként is?

2023. márc. 16. 17:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%
Az incelek szép és sovány és max 25 éves igénye nem normális. A nőké igen.
2023. márc. 16. 17:23
 2/35 anonim ***** válasza:
96%
Azèrt mert elvárom hogy szeressen, tiszteljen, ne dugjon fèlre, az nálam nem azt jelenti hogy az a fèrfi szolgalelkű senki. Hanem ez az alap.
2023. márc. 16. 17:24
 3/35 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező

te most azokról a nőkről beszélsz, akik élvezik a szingli létet, de nem zárkóznak el a párkapcsolatoktól, amennyiben az elég meggyőző.

Ez Eléggé a kisebbség, egyáltalán nem jellemző a nők többségére.

2023. márc. 16. 17:24
 4/35 anonim ***** válasza:
96%
Jajj, ez már a nem tudom hanyadik kérdés ebben a témában. Nem fogsz itt sem téged támogató, nőket ócsároló válaszokat kapni az incel haverjaid, meg a saját álprofiljaid által írt kommenteken kívül. Mindenkinek olyan igénye van, amilyet akar. Hogy talál-e hozzá illő párt, az más kérdés, de ez hagy legyen már mindenki egyéni problémája.
2023. márc. 16. 17:32
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
#4-el értek egyet. Igényei mindenkinek lehetnek, a kérdés az, hogy talál e olyat aki passzol az igényeihez és mellette marad. Engem különösebben nem érdekelnek a nők igényei. Ez az egész párkapcsolatosdi túl van már lihegve. A legtöbben azert keresnek párkapcsolatot, hogy a problémáikat a másikkal oldassák meg és elvárják, hogy a másik tegye őket egésszé. És az a gáz, hogy többségében a férfiak ilyenek.
2023. márc. 16. 17:40
 6/35 anonim ***** válasza:
23%
De amúgy ha egy pasiról szólna ez a leírás, akkor teljesen rendben lenne.
2023. márc. 16. 17:41
 7/35 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom, az én igényeim nem nőttek meg. 20 éve is olyan pasi kellett csak, aki pluszt ad az életemhez, nem elvesz, külsőre tetszik, intelligens, szerelmes belém és természetesen nem foglalkozik más nővel, ha egyszer van párja (én). Ez azóta is így van, tehát az igényeim változatlanok. Viszont ettől nem tartom szolgalelkűnek, mivel nem az.
2023. márc. 16. 17:43
 8/35 anonim ***** válasza:
98%

Igényei mindenkinek lehetnek.

Miért jöjjön össze két ember, ha ez rosszabbá teszi valamelyikük életét?

Miért gondolod nem normálisnak, hogy a nőknek is van annyi joguk, mint a férfiaknak (mehetnek egyetemre, dolgozhatnak, lehet tulajdonuk stb) és boldogok lehetnek egyedül is?

Komolyan szeretnél olyan nőt, aki csak azért van veled, mert kiszolgáltatott helyzetben van?

Szeretnél egy közepesen szar kapcsolatot, megelégednél vele? Miért?

Én nem adtam lejjebb, rengeteg elvárásom volt és ez azt eredményezte, hogy elsőre sikerült egészséges kapcsolatot kialaítanom. Ma is boldogok vagyunk együtt.

2023. márc. 16. 17:45
 9/35 anonim ***** válasza:
98%

Aztaaaaa 😭😱

Mekkora p*csa vagyok, amiért nem jönnék össze olyannal, aki nem ad semmi pluszt, az amugy egyedül is jó életem mellé! Én kérek elnézést!

Ez tényleg hatalmas igény!

2023. márc. 16. 17:47
 10/35 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, te összejönnél olyannal, aki csak rontja az életszínvonaladat?

Én nem.

F29

2023. márc. 16. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!