Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többség szerint tényleg normális, hogy a női igények így megnőttek?
Most nem arról beszélek, hogy hitelmentes saját lakás, kocsi, ilyen-olyan fizetés... Nem ezekre gondolok.
Hanem elkezdték azt a szöveget, hogy nekik csak olyan kell, aki az alapból marha jó életükhöz csak egy pluszt ad. És sokan már nem is titkolják, hogy ez csak egy külsőre rohadt jó pasi lehet csak. Ugyanakkor elvárják, hogy a külsőre jó pasi ne is hezitáljon az elkötelezést illetően, legyen belé halálosan szerelmes, nyűgözze le, ossza meg mindenét vele, kifejezetten büszkélkedjen, hogy ő a barátnője, és persze rá se nézzem más nőre, tehát a természete legyen egyszerre intelligens, értelmes, lelki problémáktól mentes, de ugyanakkor legyen egy férfiatlan, szolgalelkű senki is.
Ez komolyan abból lett így fokozatosan, hogy a feminizmus megteremtette a nőknek, hogy irreálisan jó életük lehessen szingliként is?
11, és?
Ez nem jelent életszínvonal-csökkenést.
"aki az alapból marha jó életükhöz csak egy pluszt ad"
De nem ez a lényeg egyébként? Hogy azért lépj párkapcsolatra valakivel, mert ő pluszt hoz az életedbe? Ha elvenne valamit akkor miért akarnál párkapcsolatot? Szerintem ez nem egyedi, női igény, hanem normális, emberi elvárás.
Persze a párkapcsolat lemondásokkal is jár, de ezek olyan dolgok, amelyeket (elvileg) szívesen megteszünk a másikért. És itt főleg az időre gondolok, hogy pl. ami időt eddig azza ltöltöttél, hogy otthon recskáztál, meg fetrengtél az ágyban, azt most egy olyan emberrel fogod eltölteni akivel szívesen vagy együtt.
“Ugyanakkor elvárják, hogy a külsőre jó pasi ne is hezitáljon az elkötelezést illetően, legyen belé halálosan szerelmes, nyűgözze le, ossza meg mindenét vele, kifejezetten büszkélkedjen, hogy ő a barátnője, és persze rá se nézzem más nőre, tehát a természete legyen egyszerre intelligens, értelmes, lelki problémáktól mentes, de ugyanakkor legyen egy férfiatlan, szolgalelkű senki is.“
-Elköteleződni nem olyan nehéz, ha csak nem kamuztad hogy szereted, csak azért hogy lefeküdj vele.
-A többit meg nem értem miért lenne olyan nagy igény. Legyek vele kedves, legyen agyam és még félre se b#sszak, nem is értem hogy lehet.
Pff közben meg bőven hallani olyan kapxsolatokról ahol a nő tartja el a férfit vagy épp ahol a férfi bántalmazza a nőt. Nem minden nő egyforma, nem tudom mikor esik le végre.
Alap emberi normákat elvárni meg nem egyenlő elszállt igényekkel. Ha ezeket nem ütöd meg, veled van a baj.
A napokban írtam egyes kérdésekhez pár választ, ami ezt a kérdést ihlette😂
Hogy nem állok le olyannal, aki nem hozzá az életemhez, csak elveszi, ami az enyém, hogy alkalmazkodnom kell, csicskázni neki stb.
Még most sem nagy igény ez, kérdező, hanem tök alap.
Az, hogy te ezeket nem tudod teljesíteni sorry, egyéni problémád.
Nem a nők elvárásait kell lejjebb tolni, hanem neked összeszedni magad. De persze könnyű és klasszikusan “férfias” tulajdonság rinyálni és mást okolni ahelyett, hogy megpróbálnál valami értékelhetőt felmutatni.
De az miért nagy igény, hogy nem szeretnék olyan párt, aki lehúz és megnehezíti az életem?
Bocsánat már, de a nyomorért meg a szenvedésért meg a másikra való folyamat neheztelésért nem osztogatnak különdíjakat sehol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!