Nagyon megnőttek a melleim. Normális ez? 14/L
Még január elején jött meg, három nappal később már el is kezdtek nőni a melleim. Február elején már A-sok voltak, február végén B-sek, és mostmár ez is szorít, holnap megint elmegyek majd ruhaboltba, lehet hogy már 70/C-s kell!! Ez normális??
(Amúgy amióta megjött, nőttem 4 centit, úgyhogy most 167 cm vagyok, 53 kg, és tegnapelőtt lettem 14 éves :D)
Igen, normális. :)
Nem mindenkinél zajlanak ugyanolyan ütemben a változások. Van, akinek már 12 éves korára láthatóan elkezd nagyobbodni a melle, és folyamatosan növekszik 16-18 éves koráig, van, akinek hamar megnő, aztán 14 éves kora után már szinte alig, másnál meg a kezdeti időszakban alig, és utána indul meg a növekedés.
Boldog szülinapot! :)
#5: Rendben, értem, azért remélem tovább már nem nagyon nőnek, már így is hatalmasak, vagy legalábbis annak érzem :/
Nagyon szépen köszönöm! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!