Lányok! Normális, hogy ennyire megnőttek a melleim? 15/L
Figyelt kérdés
Május végén még csak A-s melleim voltak, de akkor kezdtek nőni, mert a ballagásra vettünk május végén külön blúzt és június közepén a ballagáson már szorította azt a részt. Szeptemberre megnőttek C-sre, november közepén már E-sek voltak. Barátnőim is mondták, hogy mitől nőttek meg ennyire. Ma vettük meg az F-es melltartót! Családomban senkinek sincsenek C-nél nagyobb mellei. Nekem mitől nőhettek meg ennyire? És nem kamu, kérlek higgyetek nekem. (privát üzenetre a biztonság kedvéért nem válaszolok)
Én 19 éves koromban lettem (természetesen!) deszkából csöcsi-baba.
Olyan robbanásszerű volt a növekedés gyorsasága és mértéke, hogy mindenki összesúgott a hátam mögött, a ruhás-boltok meggazdagodtak a környékemen!18 éves koromig a deszkaságomtól szenvedtem, most boldogok vagyunk (a kedvesemmel) a természet ily bő adományával
2015. dec. 21. 23:46
2/8 anonim válasza:
Fiú vagyok, és nem ezt figyeltem, de nem egy lánynál feltűnt ilyesmi. Ha már szemet szúróan feltűnt akkor szerintem ott is hasonló "problémák" adódhattak. Egyikük sem került vele kórházba, hogy pár hónapon belül akkorák lettek volna, hogy már veszélyes. Ezek alapján normálisnak ítélem meg, legalább 3-4 személy alapján :D
2015. dec. 22. 05:09
3/8 anonim válasza:
Nekem is hirtelen nottek meg a melleim,utaltam oket!! Nem talaltam melltartot magamra,mert aminek jo lett volna a kosara,annak az atmeroje hatalmas volt. Mindig atszabtam a melltartokat. Szerencsére, amiota intenziven sportolok meg nem eszem bizonyos dolgokat szerintem kábe a felére csokkent a mellem. De még mindig nagynak latom őket. Szerintem bennem maradt ez. Ha tukorbe nézek meg mindig oriasinak latom,pedig mar nem az.
2015. dec. 22. 06:42
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már azt hittem, hogy velem van valami. Azért F-nél nagyobb melleket már nem nagyon szeretnék :D
2015. dec. 22. 08:56
5/8 anonim válasza:
Teljesen normális! Nagyon nagyon szerencsés vagy! Gyönyörűek lehetnek! Ha engem kérdezel, ha tovább nőnek csak még szebbek lesznek! :)
25/F
2015. dec. 22. 13:03
6/8 anonim válasza:
Azért bennem felmerül, hogy az 1 kosárméret/hó féléven át (és lehet, hogy még most is tart) nem túl fiziológiás.
Létezik egy nagyon ritka (1/ 1 millió fő), feltehetően autoimmun eredetű betegség, ami tud ilyesmit csinálni. Mondjuk, ott általában fél év alatt már majdnem strandlabda méretűre nőnek.
De a kezelése ennek ugyanúgy műtéti mellkisebbítés, mintha más okból lenne valakinek nagy melle.
2015. dec. 27. 20:49
7/8 anonim válasza:
Oltári nagy mázlinak hívják ezt! Igazi bombázó lesz belőled! Arra viszont sajnos fel kell készülnöd, hogy a csajok nagyon irigykedni fognak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!