Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a feminizmus átment inkább feminácizmusba?
19: Ott a pont. A második ponttal nem értek egyet, mivel gyakorlatilag egyedül meg tudom csinálni az összes házimunkát, ételt meg tudok rendelni.
Tegyük be csak a nőket dolgozni a munkahelyekre.. de legyen külön szegregált munkahely nőknek alacsonyabb fizetéssel.
"Szóval az, hogy a nők szeretnének választójogot":
Az 50es években a nők egyszer szavaztak a béta balek férjükön keresztül. Ma a feminizmusnak köszönhetően kétszer szavaznak.
21
Inkább neked adnék kevesebb fizetést, mert totál hülye vagy.
Beteh agyatok miatt nincs nőtök, nem mert "túl jók" vagytok.
Ja, és biztos vagyok benne, hogy sokkal többet keresek nálad :D
23
És a szabadlábon lévő lúgos doktor úr micsoda?
" De igen, szellemileg és fizikailag is hátrányban vagytok. "
Bogárka. Tájékoutatlak, hogy az elmúlt években több országban is az a tendencia, hogy elkezdtek a nők jobb eredményeket elérni a férfiaknál az intelligencia teszteken.
Mellesleg én Mensa tag vagyok. Kétlem, hogy bármilyen hátrányban lennék szellemileg az ideírogat ostoba incelekkel.
"Szóval nemcsak a férfiak hanem a komplett emberiség ellen vagytok ti, feministák. gyűlöllek titeket."
Te a saját lúzerségedet és tehetségtelenségedet gyűlölöd, csak magadnak sem mered beismerni.
27
Csak arra hívtuk fel a figyelmet, hogy az a nő börtönben van, míg pl. a lúgos orvos szabadon.
27. Hagyd rájuk inkább szerintem. Fölösleges itt leállni vitázni a nőkkel mert a végén mindig úgyis azt hozzák ki,hogy miért a pasi a hibás meg a gonosz.
Amúgy a kérdésre válaszolva igen a feminizmus már inkább a nők istenitéséről szól aminek következtében még a bánya rém nőknek is csak az álom pasik jók.
30
Istenem, mennyire ostobának kell lenni ahhoz, hogy a meglepődj azon, hogy "hibás"-nak nevezzenek, amikor is támadod a nőket? Kb IQ 60 alatt.
AMit itt leírtál, azért a nők akkor is nagy ivben kerülnének, ha kinézetre álom pasi lennél. Rohad a belsőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!