Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a feminizmus átment inkább feminácizmusba?
Igen, láttam. Eleve nem is a lexikális tudás a lényeg, sőt igazából nem is számít, hanem a probléma megoldási képesség. Ez pedig nagyban függ az adott probléma, vagy esetünkben feladat milyenségétől. Ha pl. többségében teszel bele a tesztbe olyan feladatokat, ahol a 3 dimenziós gondolkodás a lényeg, kizárt, hogy a nők jönnek ki győztesen. Persze 1-1 férfi-nő páros esetében lehet hogy a nő nyer, de kellően nagy számú párnál már látszani fog a különbség. Ugyanez igaz a különböző minták felismerésénél, csak ott átlagban a nőknél lesz az előny. Innentől már csak az a kérdés, hogy milyen arányban teszed be ezeket a kérdéseket és már befolyásoltad is a végeredményt.
Amúgy felkeltetted az érdeklődésemet, ha van olyan publikus, komolyan vehető teszt (nem bulvárlaposokra gondolok), amit ki lehet tölteni, szívesen megpróbálnám, mert mostanában nem csináltam ilyet.:)
"Számoljunk csak: 8000 évből a civilizációs társadalomban 7969 patriarchátus és 54 feminista, tehát a történelemnek csak elenyésző 0.675% -ában voltunk feministák. Ez azért elég extrém."
Ez érv akar lenni a feminizmus ellen?
Aha, persze, de még a legvadabb, legférfigyűlölőbb, legradikálisabb feministák sem bántják a férfiakat.
Nem hallasz olyanról, hogy a nők férfiakat gyilkolnának, vagy férfiakat erőszakolnának, vagy férfiakat kínoznának, vagy férfiakat bántalmaznának a feminizmus nevében.
A feminizmus "vadhajtásainak" a legnagyobb férfiellenes megnyilvánulása az, hogy nem köntörfalaznak amikor arról beszélnek, hogy a férfiak nőket gyilkolnak,nőket erőszakolnak, nőket kínoznak, vagy nőket bántalmaznak. És ezzel érdemlik ki a náci jelzőt, ami vicc.
De fogadni mernék hogy nem tényleges ideológiai analízist akarsz itt olvasni, hanem vagy az történt hogy egy nő bunkó volt veled a neten, vagy pedig frusztrált vagy, mert nem jön össze a tarskeresés, amire az volt a reakciód, hogy "mégis mit képzelnek magukról ezek a mai pcsák? ha nem lenne feminizmus, akkor bezzeg tudnák, hogy hol a helyük..."
Igazam van? Mondd, hogy igen.
43: Ez egy érv az ellen, hogy az én gondolkodásomat extrémnek tartjátok. Egyébként az is érdekes, hogy az 1415 -től 1969 -ig tartó időszak a nyugat európai történelemben a megszakítás nélküli fejlődés időszaka volt, amit a legvégén megkoronázott a holdra szállás.
Azóta viszont fejlődünk?
"Azóta viszont fejlődünk?"
Igen.
"Ez egy érv az ellen, hogy az én gondolkodásomat extrémnek tartjátok."
Pedig az.
46: Oké, a decline nem kezdődött el az első nap, viszont különösen 2008 óta.. Mintha a nyugati világ sose tért volna vissza a 2007 -es jólétbe és szerintem nem is fog.
Magyarország kicsit más, de nálunk meg ugye ment a feminizmus már 1919 -ben is az alatt a 133 nap alatt.
https://www.youtube.com/watch?v=W9ue3P8SngQ
1969 1:40 -nél. Hú milyen jól kitaláltam ezt a dátumot tegnap.
Szerintem meg tünés vissza konyhába!!
Ez a veleményem. Hoppá... hoppá... Mit akartok? :D Cühh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!