Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/145 anonim ***** válasza:
24%
51. B+, bocsánat pontatlanul forgalmaztam. Természetesen nem azért rossz mert én nem csinálom. Hanem rossz ÉS én nem csinálom.
2023. jún. 8. 13:09
 62/145 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, ez már nagyon dedó, komolyan. Hepciáskodjatok csak nyugodtan, ez már nekem túl káros.
2023. jún. 8. 13:11
 63/145 anonim ***** válasza:
3%

60. Attól, hogy a nők, akikkel összejövök, érzelmileg kihasználnak, nem képesek kommunikálni, mellébeszélnek, idegesítenek, rám akaszkodnak, korlátoznak, féltékenykednek. Nem mindig egyszerre, mindenkinél más jött ki nagyobb mértékben.

Én mindig őszintén álltam a kapcsolathoz, nem voltam féltékeny, nem éltem vissza az erőmmel, mindenben igyekeztem Normális kapcsolatot kialakítani, de ezek nagyon visszahúztak.

2023. jún. 8. 13:13
 64/145 anonim ***** válasza:
72%
Amugy nagyon vicces h most a kommentek nagyresze levan pontozva függetlenül attol h pasi vagy csaj írta tessek itt az egyenloseg:)
2023. jún. 8. 13:13
 65/145 anonim ***** válasza:
21%

63

Én nő vagyok, és NEM VAGYOK ILYEN, én is tudok ilyet. ÉÉÉN NEM CSINÁLOM.

2023. jún. 8. 13:19
 66/145 anonim ***** válasza:
82%

"Attól, hogy a nők, akikkel összejövök, érzelmileg kihasználnak, nem képesek kommunikálni, mellébeszélnek, idegesítenek, rám akaszkodnak, korlátoznak, féltékenykednek. Nem mindig egyszerre, mindenkinél más jött ki nagyobb mértékben.

Én mindig őszintén álltam a kapcsolathoz, nem voltam féltékeny, nem éltem vissza az erőmmel, mindenben igyekeztem Normális kapcsolatot kialakítani, de ezek nagyon visszahúztak."

Ha ezt leírnám nőként, szinte mindennemű embertől azt kapnám meg, hogy rosszul választok pasit. Ez nálad nem opció?

2023. jún. 8. 13:29
 67/145 anonim ***** válasza:
6%
65, De b+, erőltettem én a férfiak felsőbbrendűségét? Ti jöttök nekem ezzel, nem én nektek! Itt a tojás előbb volt, mint a tyúk.
2023. jún. 8. 13:48
 68/145 anonim ***** válasza:
29%
Félelmetes, ahogy leírom a tapasztalataimat és a nők nekem esnek. Higyjétek el, nem vagyok incel, 17 éves korom óta párkapcsolatban élek, de ettől még én is tapasztalom ezeket a kettős mércéket és igenis van alapjuk.
2023. jún. 8. 14:00
 69/145 anonim ***** válasza:
69%

68. Ne vedd magadra ebben a kategoriaban eleg egy rossz szó a nőkről és mindenki betamad.

De erdekes modon a pasikat soha nem szoktak megvedeni csak a nőket....

2023. jún. 8. 14:02
 70/145 anonim ***** válasza:
25%
Majd ha menstruáltok meg szültök is.
2023. jún. 8. 14:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!