Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/145 anonim ***** válasza:
14%
#37 Már az élet összes területére kiterjedt, ha nem vetted volna észre.
2023. jún. 8. 12:51
 42/145 anonim ***** válasza:
65%
#39 nekem nem is volt elég tejem, ha nem kap tápszert, a gyerekem meghalt volna, te érzéketlen s*ggfej
2023. jún. 8. 12:51
 43/145 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nincs deal, mert nem RÓLAD van szó, egobajnok. Attól, hogy te nem versz másokat, a probléma létezik. Azzal semmi nem oldódik meg, hogy odaböfögöd, hogy "én nem". Én meg nem terrorizálok senkit, szóval... szóval akkor barom vagy? Ez így logikus?
2023. jún. 8. 12:52
 44/145 anonim ***** válasza:
44%

Én feminista vagyok (a klasszikus értelemben, azaz EGYENLŐSÉGET szeretnék, nem többletjogot. Ez szerintem kb meg is van)

Egyenlő jog? Megvan.

Az, hogy a férfiak átlagban többet keresnek, azért van, mert a nők kevesebbet fizető pályát választanak. Ugyanabban a munkakörben ugyanazok a lehetőségeink vannak. Persze fizetésigényt kell megadni, béralku van, akkor a nő is mondjon akkora összeget.

Mindenben megvan a választásunk. Pl én olyan kapcsolatot választottam, amiben egyenlőek vagyunk. Mindketten dolgozunk, mindketten végezzük a házimunkát, (kb ugyanannyit is keresünk)

Nem, biológiai értelemben nem egyenlő a nő meg a férfi. A hagyományok is rendben vannak, persze nem kötelező az. Nem kell kezdeményezned, ahogy nekem sem tiltott, hogy kezdeményezzek. A szexuális élet meg pontosan 2 emberen múlik, rajtad és a partnereden. A partneredet (vagy partnereidet) szintén te választod.

Vannak dolgok, amik a nőknek kedveznek, pl abortusz. Én abszolút támogatom azt, hogy a nők ezt eldönthessék (én nem élnék vele, de jó, hogy van lehetőségem rá). Viszont a pasi nem szólhat bele sehogy. Pl szerintem ha a terhességet csak a pasi akarja a nő kihordhatná, hogy a pasi egyedül felnevelje (pénzügyi vagy bármi kötelezettség nélkül). Nem tudom, hogy hogyan lehetne ezt a kérdéskört korrekt módon megoldani, de szerintem az sem korrekt, hogy az apának semmi beleszólása nincs (abba se, ha akarja a gyereket és abba sem, ha nem).

45/145 anonim ***** válasza:
16%

Feminista femcelkek mi lenne ha talalnatok jobb szabadidos tevekenyseget mint az itteni polgar pukasztas es ferfi sertegetes?

#kiröhög

46/145 anonim ***** válasza:
69%

"a férfi meg oldja meg maga ha baja van, nehogy már a nőre támaszkodjon bármiben"

Az ugye megvan, hogy a feminizmus hozadéka lenne, hogy inkább sírd ki magad, mint szétverd a berendezést vagy a nőt?

2023. jún. 8. 12:54
 47/145 anonim ***** válasza:
2%

40. Igen, természetesen rossz dolog, hisz én sem csinálom. Engem sokat bántották a nők (ezalatt ne a visszautasítást értsd, hanem kapcsolaton belül), mégis ellene vagyok mindennemű erőszaknak.

A feminizmussal az a baj, amit korábban is írtam, hogy NEM erről szól, csak részben. Egy másik részben meg további hatalmat akar adni a férfiakkal.szemben, az erőszakkal.szemben, amit ellenük követnek el férfiak, pedig alig lépnek fel. Nekem ez a problémám. Volt barátnőmet régebben bántották más férfiak. Olyankor hol vagytok, feministák???

2023. jún. 8. 12:54
 48/145 anonim ***** válasza:
76%
#45 nem a feministák írták ki a provokatív kérdést
2023. jún. 8. 12:55
 49/145 anonim ***** válasza:
2%
De ti kezdtetek el megint sertegetni a pasikat.
2023. jún. 8. 12:55
 50/145 A kérdező kommentje:
43. Mikor nőkről van szó, ti pont így érveltek! Én kezdeményezek, ne mond hogy a nők nagy része nem teszi. Az olyankor logikus?
2023. jún. 8. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!