Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
26
...és melyiket szeretnéd ezekből magadénak tudni?
Férfiként mi hiányzik ezek közül?
Ahelyett, hogy örülnél, hogy a nemed által milyen potenciállal születtél a világba, az ellenkező oldalt kárhoztatod, hogy, az ő szerepük különböző?
Nem vagy te feminista véletlenül?
26. Még én, akinek viszonylag normális kapcsolataim voltak nőkkel, is azt tapasztalom, hogy ez bizony így van. A nők szisztematikusan visszaélnek a rájuk osztott "gyenge szereppel" - azért egyrészt az nagyon különös, hogy EBBEN nem pont akarnak egyenlők lenni, illetve ilyenkor nagyvonalúan felhasználják azokat a sztereotípiákat, amelyek ellen elvileg küzdenek. Másrészt azzal jönnek, hogy ennek semmi köze a jogegyenlőséghez. Igen? Akkor annak sem, hogy a férfi lekever egy pofont, hiszen hát ugyebár ereje a nőnek is van, JOGA VAN visszaütnie.
Na jó, gyerekek, csak ez meg már olyan méltatlan beszélgetés..
Ki ütne meg egy nőt? Én biztos nem.
Ki terrorizálna lelkileg egy férfit? Háááát....
Kérdező, te nagyon durván fogalom zavarban vagy, vagy olyan mintha nem jártál volna iskolába, vagy nem tudom ,de itt JOGOKRÓL beszélünk, amikor feminizmusról meg emancipációról beszélünk... Nem arról hogy szexelek-e veled vagy nem.
Az mondjuk tény, hogy ha a nők is egyenlően keresnének és nem kéne őket eltartani és önállóak tudnának lenni akkor az ilyen tuskókat mint te valószínűleg egyedül hagynák
"Ki ütne meg egy nőt? Én biztos nem.
Ki terrorizálna lelkileg egy férfit? Háááát...."
Ez most neked komolyan racionális érv bármire? "Én biztos nem"?
#24 "igazad van, hozzuk térvénybe, hogy minden férfit meg kell erősazkolni családon belül. A férfiak kötelezzük emlő növesztésére, hogy otthon tudjanak maradni a gyerekkel és szoptatni tudják. (Aki erre nem hajlandó, erőszakoljuk meg és végezzük ki."
te veszélyesen hülye vagy. A mérhetetlenül nagy erőszak a nők ellen, erre szerinted az a megoldás, hogy a férfiakat is bántalmazzuk? Tudom, hogy "vicc", de ennyire gyökér nem lehetsz. Mit szólnál szigorúbb bűntetéshez? Minden fajta erőszak ellen? Nem logikusabb?
Szoptatás... Bárcsak lenne olyan tápszer, amit cumisüvegből lehet adni a babáknak. Bárcsak létezne ilyen.... oh várj. van.
34. "A feminizmus már rég nem politikai törekvés aranyom.."
-><-
"te nagyon durván fogalom zavarban vagy, vagy olyan mintha nem jártál volna iskolába, vagy nem tudom ,de itt JOGOKRÓL beszélünk"
Akkor milyen törekvés? Magánéleti?
35. Rajtam azt kérték számon, hogy Magyarországon a nők 90%-át BÁNTALMAZZÁK. Erre mondtam, hogy az lehet, de én nem bántok senkit.
Igen, érv. Érv amellett, hogy engem személy szerint ne győzködjenek a feminizmusról, amikor világ életemben idomított, konfliktuskerülő, mindenben a nő kívánságát leső partner voltam. Deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!