Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/145 anonim ***** válasza:
0%
141. "A magyar" meg volt vezetve, mint mindig. Nem lenne jogos a feministák nyakába varrni azt, amit az akkori elit b.szott el + az egész ország asszisztálz hozzá (rendszerváltást, vagy aminek nevezni akarod)
2023. jún. 9. 09:15
 142/145 anonim ***** válasza:
0%

141. Beígérték nekünk a mézes madzagot, hogy majd itt jogaink lesznek, egyenlőség lesz, szabadság, jólét. Nem eszünk krumplilevest Kádárjános tenyeréből? Nem baj, mi megdolgozunk érte, mi versenyezni akarunk, szabadságot akarunk, multikat (!), mars szeletet, kokakólát, külföldi nyaralást!

Ja, hogy a multik nem engedik szülni a nőket? Ja, hoppá, erre nem gondolt senki.. Ja, hogy a multik megkülönböztető jelzést tesznek a msntruáló nőkre? Hát erről nem volt szó... Mi itt böcsületes versenyt akartunk. Csak sajnos az nem járt a kék útlevél mellé...

2023. jún. 9. 09:24
 143/145 anonim ***** válasza:
73%

#132 bocs, de az, hogy “És a pasiknak manapság, a segg az uj p@unci” az eléggé azt jelenti, hogy meleg vagy. Nem a punci kell, hanem a segg. Értem én, nem ítélkezem, love is love, happy Pride!

“Állandóan b@zizol, és a férfiakat szidod.”

Én nem “b@zizok” tisztelem a melegeket. Nem lehet könnyű egy ilyen homofób országban, rájuk fér a támogatás. A férfiakat sem szidom, szerintem fantasztikus férfiak vannak. A nőgyűlölő pénisszel rendelkező majmokat nem tartom férfinak. De nyugodtan fejtsd ki, hogy miért vagy hol “b*ziztam” vagy szidtam férfiakat.

2023. jún. 9. 09:43
 144/145 anonim ***** válasza:
11%

A lepontozásokból következtetve rájöttem: tévedtem. Nincs így, rosszul gondoltam.

Akkor most javítanék is:

Szóval beígérték nekünk a szabadságot, jólétet, egyenlőséget. És ezt meg is kaptuk, marsszeletestül, külföldi utazásostul, multistul. Ez egy csodálatos ország, ahol a multikkal és az állammal semmiféle probléma nincsen: hiszen ezek mind becsületes és a nemekre tekintettel lévő entitások, amelyek egyenlő feltételeket biztosítanak mindkét csoportnak. A nők akkor mennek el szülni, amikor akarnak, akkor jönnek vissza, amikor akarnak. Nincs semmiféle kizsákmányolás, mindenki annyit vesz ki a bőség kosarából, amennyit ő megérdemel. Egyetlen probléma van csupán: a pénisszel rendelkező nőgyűlölő majmok, akik internetes fórumokon osztják az észt. Sajnos alig van választék: a férfiak nagy része ilyen. Felmész egy társkeresőre is mit látsz? Hát nem ezeket a nőgyűlölő majmokat? Szemét undok pasik, csak kihasználják és bántalmazzák szegény nőket. Hisz ők döntenek a kapcsolatról (khm: közösen döntenek a nőkkel), ti csak belesodródtok. Mégiscsak méltánytalan világ ez.

2023. jún. 9. 09:55
 145/145 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak nyakába pórázt látnál. Bár gyakorlatilag a felének már az van.
2023. júl. 25. 20:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!