Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/145 anonim ***** válasza:
100%

Emberek a 72. nem az troll mint a 101. kommentelő itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. jún. 8. 14:17
 82/145 anonim ***** válasza:
57%
81. Az nem én vagyok. Én csak ide írtam a témában, máshova nem.
2023. jún. 8. 14:19
 83/145 anonim ***** válasza:
68%

Nem ragadtam meg, egyszerűen hazudsz.

A te félresikerült párkapcsolataid nem jelentenek komplett társadalmi kérdést, ahogy az enyémek sem. A testi sértés viszont jelen állás szerint bűncselekmény.

A lelki károk pedig amúgy sem mérhetők fel úgy, mint a fizikai kár, ezért lehet csak korlátozottan törvénybe iktatni. De ez nem a férfiakat sérti, hanem mindenkit, avagy senkit.

Az én exem is azt állította, hogy én tettem őt tönkre lelkileg, közben az én verzióm egészen más a dolgokról. Éppen ezért nem társadalmi, hanem személyes kérdés ez az egész téma.

A feminizmus, férfi-női egyenlőség, stb. egyáltalán nem erről szól.

2023. jún. 8. 14:19
 84/145 anonim ***** válasza:
0%
83. Én is ezt mondom, én nem akartam az egyéni dolgaimat kollektíve rátok varrni, én is jogokról vitatkoztam. Erre megkaptam, hogy bántalmazás így, erőszak úgy. Erre reagáltam. Jogi kérdésben nekem az az álláspontom, hogy szerintem a nők minden jogot megkaptak már, ami őket illeti, nincs értelme ma, a 21. században femimizmusról beszélni Magyarországon. (Szaúd-Arábiában és más elb.szott helyeken lenne, de őket nem meri senki számonkérni).
2023. jún. 8. 14:21
 85/145 anonim ***** válasza:
0%
83. És nem, nem hazudok. Amit leírtam, azt úgy gondolom és igaz (rám).
2023. jún. 8. 14:22
 86/145 A kérdező kommentje:
83. “ Az én exem is azt állította, hogy én tettem őt tönkre lelkileg,” Nahát ez az, egy nő mire fel várja el, hogy a 100%os lelki támasza legyél, ha ő ezt nem adja vissza? Ha nem azért várja el, mert ez a nőségéből fakadó privilégiuma, akkor mi a hivatkozási alapja?
2023. jún. 8. 14:25
 87/145 anonim ***** válasza:
42%
74! 70en vagyok. Viccek szántam. Amúgy nem ismersz. Semmi bajom a pasik többségével...de a rinyagépeket nem csipem.
2023. jún. 8. 14:25
 88/145 anonim ***** válasza:
7%
Bár sose jött volna divatba a feminizmus ha ez nem volna akkor most nem lennének incelek:(
2023. jún. 8. 14:27
 89/145 anonim ***** válasza:
0%

"Durva, hogy te normális embernek hiszed magad."

Nézd, kedves 79-es, én nem személyeskedtem Veled. Te viszont igen.

"És ha jól emlékszem, pont neked volt azzal problémád, hogy ha nők rajtad vernek le olyan sérelmeket, amiket más férfiak okoztak nekik"

Hogyne lenne probléma! Nem szabad a múlt sérelmeit rávetíteni a következő kapcsolatra, de sajnos sokan ezt teszik. Én azt kérdeztem, miért nincs eléggé fellépve a bántalmazások ellen? Csomó nőt ismerek, akit bántalmaztak férfiak, nem kaptak segítséget. Hogy van ez? Miért rajtam kell számonkérni ezt (is). És igen, okolom a feministákat azért, mert a saját kvótáikkal meg jogtöbbleteikkel vannak elfoglalva ahelyett, hogy TÉNYLEG fellépjenek a férfiak által elkövetett erőszak ellen. Férfiként is én iszom meg ennek a levét. Érted már, miről beszéltem?

2023. jún. 8. 14:28
 90/145 A kérdező kommentje:
87. “ de a rinyagépeket nem csipem.” Nekem többet nő ne jöjjön akkor azzal hogy köteles vagyok heti tőszőr megvigasztalni mikor baja van. És akkor kb rendben is lennénk.
2023. jún. 8. 14:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!