Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
 131/145 anonim ***** válasza:
57%
Vagyok* pardon..
2023. jún. 8. 22:46
 132/145 anonim ***** válasza:
74%
130, nincs magasabb végzettsége, és nem dolgozik többet, sőt. Azért férfit vettek fel, hogy ne menjen táppénzre gyerek miatt, mint egy két kolléganő (ettől függetlenül sokat van táppénzen), és hogy ne menjen el szülni (10 év alatt a részlegünkről csak ketten mentek el szülni, de már ez is zavarta a főnökséget, mintha őket nem anya szülte volna).
2023. jún. 9. 06:30
 133/145 anonim ***** válasza:
74%

Valójában pont a feminizmus teremtett LEHETŐSÉGET a nőknek arra, hogy szabadon kezdeményezzenek kapcsolatot, hogy eltartsák magukat, és annyit szexeljenek, amennyit akarnak.

Azzal, hogy a férfiaknak nagyobb az igénye a szexre, következésképpen motiváltabbak a kezdeményezésre egy JOGI mozgalom nem tud mit kezdeni, és nem is célja. Talan törvényekkel akarod felülírni a biológiát? A nők eltartása pedig egyrészt manapság nem általános gyakorlat, másrészt semmilyen törvény nem kötelezi rá a férfiakat, ergo ez sem jogi kérdés.

Szerintem jobban tennéd, ha nem a feminizmusra fognád az egyéni szoc. problémáidat.

2023. jún. 9. 07:16
 134/145 anonim ***** válasza:
0%

"Én csak azt szeretném ha annyit kereshetnék mint a férfi kollégám ugyanebben a munkakörben, semmi mást. Amíg egy ilyen cég is létezik (márpedig rengeteg van), addig ne beszéljen senki egyenlőségről."

Nézd, a cégek nem nemi, hanem profitorientált alapon fizetik ki a munkavállalóikat. Miért érné meg nekik több pénzt adni egy férfinek? A kérdés költői. Ez megintcsak nem egy jogi vita, sem politikai, hiszen jogod van neked is annyit keresned, mint egy férfinek.

Akkor a kapitalizmussal van neked problémád alapvetően, nem a férfiakkal.

2023. jún. 9. 07:47
 135/145 anonim ***** válasza:
57%
Azt kellene megérteni, hogy ez nem egy nemek közötti vita. Az, hogy a nőket hátrányok érik a munkahelyen, azt én teljes mellszélességgel elismerem, és elítélem. Bizony, ez így van. Ha szül, nem veszik fel, ha felveszik, nem veszik vissza, sorolhatnám. Ezek jogos és komoly problémák. De ez nem a gonosz férfiakból fakad, hanem a kapitalista rendszerből. Abból, hogy egy cég mérlegel: megéri neki gyesre küldeni a nőt vagy sem? Sajnos csak a profit számít itt, semmi más. Na ez egy olyan terület, ahol szükség lenne komoly változásokra, de még egyszer mondom, ez nem egy nemi kérdés.
2023. jún. 9. 07:53
 136/145 anonim ***** válasza:
0%

132. Ne k.rd fel magad:) Tudod milyen nők vannak itt a gyakorin? Jobb is, hogy anonim az oldal, nem látunk át a képernyő túloldalára.

Bár én csak férfiakkal írogattam itt, mivel barátokat kerestem, az eredmény elképesztően kiábrándító. Egyik kattosabb, mint a másik. Nőből sem jobb a felhozatal. Szívj egy kis friss levegőt, kár ezt ennyire mellre szívni.

2023. jún. 9. 08:04
 137/145 anonim ***** válasza:
9%

"Miért érné meg nekik több pénzt adni egy férfinek?"

Igen, ezt mar kiveseztuk, es 50-szer megcafoltuk ezt a libsi wage gap hazugsagot. Ha igy lenne, akkor csak noket foglalkoztatnanak a munkaadok.

39F incel

2023. jún. 9. 08:15
 138/145 anonim ***** válasza:
0%

138. Igen, erre céloztam :) Erre még soha senki nem adott nekem értelmes választ: ha egy férfi, aki nem jobb, nem szebb, nem okosabb, nem csinálja jobban ugyanazt a munkát, hogy a f.szomba kaphat több pénzt? Érzelmi nyomást gyakorol a hr-re/főnökségre? Beleírja a resume-be, hogy "férfi" és egyből fel van véve? A cégek úgy vannak vele, hogy a pénisz többet és, mint a punci? Ne vicceljünk már...

Az egyetlen észérv erre az, hogy azért, mert a férfiak ÁLTALÁBAN jobb tárgyalópartnerek + nem szülnek.

Ami a szülésből fakadó hátrányokat illeti (Neeeem, kedves kommentelők, még mielőtt...: sajnos mi, férfiak nem szülünk, nem menstruálunk, de ha valaki elintézi nekünk, én nem bánom ;), az jogos és igaz, de akkor a szabadversenyes kapitalizmust tessék bírálni meg az államot, hogy változtasson rajta! Szavazhattok, nyújthattok be petíciót, tüntethettek érte, jogotok van hozzá. hajrá!

2023. jún. 9. 08:40
 139/145 anonim ***** válasza:
0%
többet ér*
2023. jún. 9. 08:40
 140/145 anonim ***** válasza:
7%

"akkor a szabadversenyes kapitalizmust tessék bírálni meg az államot, hogy változtasson rajta!"

Ez kellett '89-ben a magyarnak, ugyhogy tapsoljatok es orvendjetek. A boomerek ezt is elinteztek nekunk 👏👏👏👏👏👏👏

39F incel

2023. jún. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!