Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
Valójában pont a feminizmus teremtett LEHETŐSÉGET a nőknek arra, hogy szabadon kezdeményezzenek kapcsolatot, hogy eltartsák magukat, és annyit szexeljenek, amennyit akarnak.
Azzal, hogy a férfiaknak nagyobb az igénye a szexre, következésképpen motiváltabbak a kezdeményezésre egy JOGI mozgalom nem tud mit kezdeni, és nem is célja. Talan törvényekkel akarod felülírni a biológiát? A nők eltartása pedig egyrészt manapság nem általános gyakorlat, másrészt semmilyen törvény nem kötelezi rá a férfiakat, ergo ez sem jogi kérdés.
Szerintem jobban tennéd, ha nem a feminizmusra fognád az egyéni szoc. problémáidat.
"Én csak azt szeretném ha annyit kereshetnék mint a férfi kollégám ugyanebben a munkakörben, semmi mást. Amíg egy ilyen cég is létezik (márpedig rengeteg van), addig ne beszéljen senki egyenlőségről."
Nézd, a cégek nem nemi, hanem profitorientált alapon fizetik ki a munkavállalóikat. Miért érné meg nekik több pénzt adni egy férfinek? A kérdés költői. Ez megintcsak nem egy jogi vita, sem politikai, hiszen jogod van neked is annyit keresned, mint egy férfinek.
Akkor a kapitalizmussal van neked problémád alapvetően, nem a férfiakkal.
132. Ne k.rd fel magad:) Tudod milyen nők vannak itt a gyakorin? Jobb is, hogy anonim az oldal, nem látunk át a képernyő túloldalára.
Bár én csak férfiakkal írogattam itt, mivel barátokat kerestem, az eredmény elképesztően kiábrándító. Egyik kattosabb, mint a másik. Nőből sem jobb a felhozatal. Szívj egy kis friss levegőt, kár ezt ennyire mellre szívni.
"Miért érné meg nekik több pénzt adni egy férfinek?"
Igen, ezt mar kiveseztuk, es 50-szer megcafoltuk ezt a libsi wage gap hazugsagot. Ha igy lenne, akkor csak noket foglalkoztatnanak a munkaadok.
39F incel
138. Igen, erre céloztam :) Erre még soha senki nem adott nekem értelmes választ: ha egy férfi, aki nem jobb, nem szebb, nem okosabb, nem csinálja jobban ugyanazt a munkát, hogy a f.szomba kaphat több pénzt? Érzelmi nyomást gyakorol a hr-re/főnökségre? Beleírja a resume-be, hogy "férfi" és egyből fel van véve? A cégek úgy vannak vele, hogy a pénisz többet és, mint a punci? Ne vicceljünk már...
Az egyetlen észérv erre az, hogy azért, mert a férfiak ÁLTALÁBAN jobb tárgyalópartnerek + nem szülnek.
Ami a szülésből fakadó hátrányokat illeti (Neeeem, kedves kommentelők, még mielőtt...: sajnos mi, férfiak nem szülünk, nem menstruálunk, de ha valaki elintézi nekünk, én nem bánom ;), az jogos és igaz, de akkor a szabadversenyes kapitalizmust tessék bírálni meg az államot, hogy változtasson rajta! Szavazhattok, nyújthattok be petíciót, tüntethettek érte, jogotok van hozzá. hajrá!
"akkor a szabadversenyes kapitalizmust tessék bírálni meg az államot, hogy változtasson rajta!"
Ez kellett '89-ben a magyarnak, ugyhogy tapsoljatok es orvendjetek. A boomerek ezt is elinteztek nekunk 👏👏👏👏👏👏👏
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!