Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/145 anonim ***** válasza:
81%
#9 egyenlőek, kivéve hogy Magyarországon 18%-kal keresnek kevesebbet a nők mint a férfiak. Vagy az, hogy a nemi erőszak, családon belüli eroszak min 90%-át nők ellen követik el férfiak. Az, hogy a nő esik ki a munkából, és a karrierjéből, ha gyereket szül. A nő veszi fel a pasi nevét, és a gyerek, amit a nő szül, és nevel fel, aki miatt a nő karrierje törik derékba az is a pasi nevét kapja. A nő az, akinek a “dolga” hogy vigye a háztartást, hiába dolgozik annyit mint a férfi. Bocs, hol az egyenlőség a gyakorlatban?
2023. jún. 8. 12:14
 12/145 A kérdező kommentje:

10. Pontosan választani akarnak. Méghozzá nagyrészük a klasszikus női szerepet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2023. jún. 8. 12:15
 13/145 anonim ***** válasza:
25%
A feminizmus már rég célt ért most már a nők egyenlők a pasikkal:)
 14/145 anonim ***** válasza:
36%
Cuni, ez a linkelt kérdés mit bizonyít?
 15/145 anonim ***** válasza:
15%

10. De bakker. Én most tényleg nem értem akkor. A nők el vannak nyomva? Tényleg? Nem választhatnak? Hát én nem úgy érzékeltem, mondjuk egy társkeresőn, hogy nagyon is választhatnak... De úgy az életben is, minden lehetőség adott a számukra. Vagy valamit félreértek? Jó, bányász mondjuk aligha lehet nő, meg mondjuk egy gépésznek is furán nézne ki. De ezek nem is a legjobban kereső szakmák. Baszki: szavazhatsz, beleszólhatsz az ország ügyeibe, politizálhatsz, véleményed lehet, tanulhatsz, karriert építhetsz. Mi ez, ha nem a megvalósult feminizmus? Mi kell ennél több? Jó, értem, az a k.va 5%, amivel te kevesebbet kapsz, mint a férfiak. Ami szintén nem igaz, mert ha jó tárgyalópartner vagy ÉS értesz a szakmához, ami a pozícióhoz kell - van ilyen nő - akkor megkapod a zsíros állásokat.

Hadd kérjek elnézést, mert azt mondom, hogy mára ezek meghaladott dolgok.

2023. jún. 8. 12:16
 16/145 anonim ***** válasza:
4%
15. ...hogy nem választhatnak*
2023. jún. 8. 12:17
 17/145 anonim ***** válasza:
76%
11-es leírta.
2023. jún. 8. 12:18
 18/145 anonim ***** válasza:
8%

11. "Vagy az, hogy a nemi erőszak, családon belüli eroszak min 90%-át nők ellen követik el férfiak."

És a lelki terror? Tudod hány nő zsarolt érzelmileg, használt ki vagy tarolta le az önbecsülésemet? Rengeteg kapcsolatom volt: egy ujjal nem nyúltam ezekhez a nőkhöz, minden oda volt téve a s.ggük alá. És k.vára szenvedtem bennük férfiként. Biztos ez? Tudom, általánosságban igen. De én hadd ne vegyem magamra, mert az elemi igazság sérül de nagyon durván.

2023. jún. 8. 12:20
 19/145 A kérdező kommentje:
14. Csak azt hogy igazából ti se tudjátok mi az a feminizmus. Egyik feminista, szerint a nők csak nevelés miatt mások, másik feminista szerint meg a nők nők akarnak lenni, csak járjon nekik minden ami a pasiknak, de feladni a privilégiumaikból, azt nem kell.
2023. jún. 8. 12:20
 20/145 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy itt pattogsz, mutatja az elmaradást. A melegeket ért hátrányokból fel tudnék párat sorolni, de biztos van olyan, amit heteroként nem látok.

Privilegizált helyzetből baromi könnyű észt osztani. És ugye egy férfi képtelen arra, hogy befogja a pofáját és hallgassa meg a másikat, esetleg talán jobb ember is lehetne ezáltal.

2023. jún. 8. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!