Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
10. Pontosan választani akarnak. Méghozzá nagyrészük a klasszikus női szerepet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
10. De bakker. Én most tényleg nem értem akkor. A nők el vannak nyomva? Tényleg? Nem választhatnak? Hát én nem úgy érzékeltem, mondjuk egy társkeresőn, hogy nagyon is választhatnak... De úgy az életben is, minden lehetőség adott a számukra. Vagy valamit félreértek? Jó, bányász mondjuk aligha lehet nő, meg mondjuk egy gépésznek is furán nézne ki. De ezek nem is a legjobban kereső szakmák. Baszki: szavazhatsz, beleszólhatsz az ország ügyeibe, politizálhatsz, véleményed lehet, tanulhatsz, karriert építhetsz. Mi ez, ha nem a megvalósult feminizmus? Mi kell ennél több? Jó, értem, az a k.va 5%, amivel te kevesebbet kapsz, mint a férfiak. Ami szintén nem igaz, mert ha jó tárgyalópartner vagy ÉS értesz a szakmához, ami a pozícióhoz kell - van ilyen nő - akkor megkapod a zsíros állásokat.
Hadd kérjek elnézést, mert azt mondom, hogy mára ezek meghaladott dolgok.
11. "Vagy az, hogy a nemi erőszak, családon belüli eroszak min 90%-át nők ellen követik el férfiak."
És a lelki terror? Tudod hány nő zsarolt érzelmileg, használt ki vagy tarolta le az önbecsülésemet? Rengeteg kapcsolatom volt: egy ujjal nem nyúltam ezekhez a nőkhöz, minden oda volt téve a s.ggük alá. És k.vára szenvedtem bennük férfiként. Biztos ez? Tudom, általánosságban igen. De én hadd ne vegyem magamra, mert az elemi igazság sérül de nagyon durván.
Az, hogy itt pattogsz, mutatja az elmaradást. A melegeket ért hátrányokból fel tudnék párat sorolni, de biztos van olyan, amit heteroként nem látok.
Privilegizált helyzetből baromi könnyű észt osztani. És ugye egy férfi képtelen arra, hogy befogja a pofáját és hallgassa meg a másikat, esetleg talán jobb ember is lehetne ezáltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!