Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
Most azon pattogsz, hogy nem minden nőnek/feministának ugyanaz a véleménye a dolgokról? :D
2023. jún. 8. 12:22
"Csak azt hogy igazából ti se tudjátok mi az a feminizmus. Egyik feminista, szerint a nők csak nevelés miatt mások, másik feminista szerint meg a nők nők akarnak lenni, csak járjon nekik minden ami a pasiknak, de feladni a privilégiumaikból, azt nem kell."
Milyen privilégiumai vannak egy nőnek?
2023. jún. 8. 12:22
23/145 A kérdező kommentje:
18. Á az nem számit, csak az hogy nőknek rossz, semmi más nem fontos.
#11 igazad van, hozzuk térvénybe, hogy minden férfit meg kell erősazkolni családon belül. A férfiak kötelezzük emlő növesztésére, hogy otthon tudjanak maradni a gyerekkel és szoptatni tudják. (Aki erre nem hajlandó, erőszakoljuk meg és végezzük ki.)
Ma már rég nem megegyezés tárgya, ki kinek és hogy veszi fel a nevét, ahogy gyerknél is eldöntehetik. De csak azért is erőszakoljuk meg a férfit, mert miért ne. Növelni kell az arányt.
A háztartás 2 emberé, 2en viszik. Ha ennyire szarul választasz partnert, azért nem a kollektív férfi nem a hibás, hanem te magad.
2023. jún. 8. 12:25
23. Tapasztalatból mondom, nem szabad egyenlő félként bánni a nővel, mert a nyakadra ül és kihasznál (18. voltam). Én tényleg mindig őszintén amellett voltam, hogy igenis egyenlők vagyunk, hogy mindent meg lehet beszélni, de sajnos azt látom, hogy ez így nem működik. Mert a nők sokszor nem képesek kommunikálni, konfliktust kezelni. Tényleg, szavakkal sem bántottam soha egyetlen nőt sem, nemhogy fizikálisan, de sajnos ettől nem lett jobb a kapcsolat, én szívtam meg a végén érzelmileg.
2023. jún. 8. 12:25
26/145 A kérdező kommentje:
22. Pl mindenki udvarol nekik, párkapcsolatért tenniük nem kell, semmi anyagi teljesítményt lerakniuk az asztalra nem kell, szexuális teljesítményt elvárni tőlük nem lehet, bármikor lehetnek gyengék, esendők, nekik jár a lelki támogatás, a férfi meg oldja meg maga ha baja van, nehogy már a nőre támaszkodjon bármiben.
24, A dráma és a felelősségtolás nagyon jól megy.
2023. jún. 8. 12:26
Kérdező, egyrészt rossz nőket választasz. Másrészt egyenjogúságnak semmi köze az udvarláshoz, ez eljut az agyadig? Te döntöd el, hogy mit vársz el a nőtől. Te döntesz úgy, hogy a kerek segg elég.
2023. jún. 8. 12:27
#27 A nőket pedig kötelezzük, hogy feltudják fogni az iróniát.
2023. jún. 8. 12:28
Aha, Schrödinger seggfeje.
2023. jún. 8. 12:31
Kapcsolódó kérdések: