Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nem felemelő tényező egy nőnek, hogy egy 31 éves férfi vezető beosztásban van, jó keresettel?
Hogyan várható el, hogy egy átlagosan kinéző férfi aki viszont vezető beosztással rendelkezik, kiemelkedő fizetéssel, emelett kiemelkedő intelligenciával és belső értékkel az olyan nővel legyen a nők szerint egy leosztásban akik mondjuk átlagos kinézetű vagy még rosszabb nők, mellette mondjuk kasszáznak vagy árufeltöltenek a tescoban vagy valami alsószintű irodai munkát végeznek?
Nem úgy lenne fair ha egy ilyen férfi nőt keres akkor ha már a nő nem tudja szakmailag és fizetésileg hozni a szintet akkor a külsejével skálázza fel magát a férfi szintjére? Kvázi egy szép és csinos nő van azon a szinten amin az említett férfi még ha ő nem is jóképű amit egy csinos nő elvár alapvetően?
Ami akkor érthető ha a jóképű férfi valami hasonló alsó szinten dolgozó ember mert akkor a kinézettel lefedik egymást.
Mióta változott ennyit a világ?
Kérdező te elképesztően ostoba vagy🤦🤦🤦🤦🤦🤦
A nők NEM megvehető tárgyam fogd már fel.
Amíg pénzben méred a nőket addig soha se fog veled kezdeni egyetlen normális nő sem max aranyásók.
Ha csak szimplán elhívom valahova amikor szállít akkor egyből elutasít. Nem volt más opció.
De bizony nagyon sok nő megvehető. Még az is aki magáról sem gondolná, csak ott már olyan sok pénz kell amivel én sem fogok sosem rendelkezni. A milliárdosok szintjén nagyon kinyílnak a kapuk ezen a téren.
Persze lehet jönni azzal, hogy ezek mind kvák, de a legtöbb nő ezen feltételezés szerint az lenne.
Az irreleváns, hogy te átlagos nőként nem tartod magad megvehetőnek mert nem is akarna senki megvenni akinek annyi pénze van, hogy klasszisokkal jobb nők vannak a látóterében.
Kerdezo nem nincs igazad van ha megakarsz venni egy nőt arra ott vannak a prostik meg a sugar babyk.
De az atlag nők NEM ilyenek.
Dehogynem volt más opció. De igazad van, ez végülis aztán sokkal jobb ötlet volt, hisz ugyanúgy elutasított, csak mellé még rendőrt is hívott rád és elkönyvelt egy hibbant zaklatónak. Sőt valszeg a barátnőinek és ismerőseinek is elmesélte milyen elmebeteggel hozta össze a sors, még nevet is tud mellé mondani, ha neadjisten valamelyik ismerőse a “hálódra akadna”.. :) Sokkal jobb.
Attól, hogy épp dolgozik fél perc alatt meg lehet kérdezni, hogy esetleg lenne-e kedve munka után meginni veled egy kávét pl. De ennél, hogy pénzt dobálsz a postaládájába meg elmész a lakására sztorinál már az is egy fokkal jobb, ha mondjuk a neve alapján megkeresed vmi social media felületen és ott írsz neki. Bár most mondom, sztem ez is elég gáz, hogy visszaélsz azzal, hogy tudod a nevét és ráírsz, de annál, amit te csináltál határozottabban jobb.
És mire mentem volna vele? Nyilván nemet mondott volna, mivel csak külső alapján ítélt és nem Brad Pittnek születtem. Illetve nyilván zavarba is lett volna munka közben, tehát közelítettek a 0-hoz az esélyeim, ezeket nyilván számításba vettem előtte.
Persze az én esetemben gáz, csak akkor nem amikor egy jóképű férfi csinálja. Vagy egy nő egy férfival. Tudod mennyi ilyen van, hogy egy nő megtudja hogy hívnak egy férfit és felkeresi social median? Akkor nem baj nyilván.
Ha egy dolgot változtathatnék az az lenne, hogy 200 ezret dobok be neki. Ha abban az esetben is rendőrt hívott volna akkor én meg a rendőr kíséretében mentem volna fel hozzá, hogy adja vissza a pénzt. Nem is csak az összeg miatt, hanem elvből.
Kerdezo hívd fel a telefonszamot korábban írtak.
Nagy szükseged van rá.
Válaszoló, iratkozz be egy magyarnyelv tanfolyamra, nagy szükséged lenne rá.
Mivel pár ékezetet legalább írtál így reagáltam, de már másik válaszolónak elmondtam, hogy aki ékezeteket se tud használni annak nem is olvasom a válaszát és nem is válaszolok rá.
#357! Ezen (IS) látszik, mennyire nem vagy intelligens. Még mindig azt hiszed, hogy az összeggel volt probléma, hiába magyarázta el minden intelligens ember, hogy nem, ugyanez lett volna a végkifejlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!