Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nem felemelő tényező egy nőnek, hogy egy 31 éves férfi vezető beosztásban van, jó keresettel?
Hogyan várható el, hogy egy átlagosan kinéző férfi aki viszont vezető beosztással rendelkezik, kiemelkedő fizetéssel, emelett kiemelkedő intelligenciával és belső értékkel az olyan nővel legyen a nők szerint egy leosztásban akik mondjuk átlagos kinézetű vagy még rosszabb nők, mellette mondjuk kasszáznak vagy árufeltöltenek a tescoban vagy valami alsószintű irodai munkát végeznek?
Nem úgy lenne fair ha egy ilyen férfi nőt keres akkor ha már a nő nem tudja szakmailag és fizetésileg hozni a szintet akkor a külsejével skálázza fel magát a férfi szintjére? Kvázi egy szép és csinos nő van azon a szinten amin az említett férfi még ha ő nem is jóképű amit egy csinos nő elvár alapvetően?
Ami akkor érthető ha a jóképű férfi valami hasonló alsó szinten dolgozó ember mert akkor a kinézettel lefedik egymást.
Mióta változott ennyit a világ?
#340! Tehát nem menne. Rendben, ez is egy válasz.
Mi nem menne? Minden nap ezt csinálom évek óta, mi ne menne rajta? Mintha azt kérnéd, hogy néha kacsintsak a bal szememmel.
Most szerinted pl. ez a kérdés alatt kellene a másik énemnek lennem? És mire reagáljak? Mire írjak?
Most érkezik az ételem szóval távozok, de a napokban ami lehet holnap, vagy lehet csak pénteken de ismételten leszek addig fejtsd ki mit is szeretnél.. mert ebben semmi különös nincs számomra. Bármikor tudok kedves és teljesen más lenni itt is.
#342! B+, hol vagy te intelligens, ha annyit nem tudsz felfogni, hogy mi a feladat?😂 Az, hogy úgy válaszolj, ahogy személyesen tennéd, ha el akarnád hitetni, hogy normális, kedves intelligens ember vagy. Akkor is, ha ez neked k.rva könnyű, rutinfeladat. Nem az volt a feladat, hogy értékeld a nehézségi szintjét, hanem, hogy csináld meg😂
Holnap indul. Ha ugyanilyen ostoba, paraszt válaszokat adsz, akkor megbuktál. Jó étvágyat!😘
Kérdező ismerek egy jó pszichológust és meg is adnam neked a szamat.
+36203593052
#346! Én is ezt magyaráztam neki, de szegény nem tudja felfogni. MINDENKI előtt megjátssza magát, csak a gyiken nem, meg azok előtt, akit ugye meg akar dugni. Tényleg nagyon okos😂
Elég egyszerű a feladat és felfogtam.. csak éppen elég érdekesen nézne ki mondjuk ezen kérdés alatt, ha hirtelen teljesen stílust váltanék.
A pizzafutár lánynál más volt a helyzet mintha más keretek között találkozok egy megfelelő nővel, most utólag belegondolva már nyilván máshogy csináltam volna, de elég egyszerű leányzónak tűnt abból hallgatva ahogy beszélt a barátnőjével a telefonon és panaszkodott a pénzről, valószínűleg ha 200 ezret dobok be akkor többre jutok.
De minek játszanám itt meg magam? Ide pont azért írok, hogy kicsit elengedjem magam és kimondjam az igazságot. Ez olyan mintha azt mondanám neked, hogy te otthonról mikor egyedül vagy miért nem teljes sminkben, elegáns ruhában, stb. írogatsz amikor az utcán ezt megtudod tenni, itt miért nem?
A pizzafutár lánynál elrontottam a helyzetet, hogy kevés pénzt adtam, ez valóban az én hibám volt.
Vajon mi lett volna a helyzet ha 200 ezer forintot dobok be? És látja, hogy valóban van ott ahonnan ez jött és reménykedhet még több támogatásban ha bedobja magát.
Elképzelhető, hogy semmi, de az is, hogy máshogy viszonyult volna a dolgokhoz.
Értem én, hogy itt minden nő szent, de szét kell nézni a világban és látni mennyi hölgy adja meg magát ennél kevesebb pénzért is napi szinten.
Sajnos ebben valóban hibáztam, hogy csak 20 ezret dobtam be.
És igen, természetesen próbálkozhattam volna a szokásos udvarlással, elhívni valahova mikor szállít és a többi és a többi, de mivel nem vagyok jóképű és hirtelen a munkája közben kellett volna döntenie erről pár másodperc alatt amíg átadja az ételrendelésem nyilván leterelt volna. Tehát ez nem volt opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!