Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nem felemelő tényező egy nőnek, hogy egy 31 éves férfi vezető beosztásban van, jó keresettel?
Hogyan várható el, hogy egy átlagosan kinéző férfi aki viszont vezető beosztással rendelkezik, kiemelkedő fizetéssel, emelett kiemelkedő intelligenciával és belső értékkel az olyan nővel legyen a nők szerint egy leosztásban akik mondjuk átlagos kinézetű vagy még rosszabb nők, mellette mondjuk kasszáznak vagy árufeltöltenek a tescoban vagy valami alsószintű irodai munkát végeznek?
Nem úgy lenne fair ha egy ilyen férfi nőt keres akkor ha már a nő nem tudja szakmailag és fizetésileg hozni a szintet akkor a külsejével skálázza fel magát a férfi szintjére? Kvázi egy szép és csinos nő van azon a szinten amin az említett férfi még ha ő nem is jóképű amit egy csinos nő elvár alapvetően?
Ami akkor érthető ha a jóképű férfi valami hasonló alsó szinten dolgozó ember mert akkor a kinézettel lefedik egymást.
Mióta változott ennyit a világ?
De nincsen taszító személyiségem. Ezt csak itt mondják.
Szerintetek sose ismerek be hibát, de már beismertem ezt és most is megteszem, hogy valóban rossz lépés volt csak 20 ezret bedobni utólag belegondolva. De igazából ez csak a csali lett volna, nyilván ha pénzéhes akkor adtam volna többet is ha utalást tesz rá.
Sajnos ezt elrontottam, én is hibázhatok néha.
Ezt írtam:
"Nyilván nem lesz sláger a macska sem ha bezárják az egerek közé és az egerek cincogni fognak, hogy rossz, csúnya macska."
Amit te írsz az nincs ezzel átfedésben.
GLS futáros témára megmondtam már, hogy irreleváns mivel a nő hívta el a férfit.
Megnyugodhatsz, hogy 200 ezer forintot nem hagytam volna nála már csak elvből. Ha a rendőrök előtt is esetleg hazudott volna vagy tagadta volna a pénzt vagy esetlegesen úgy gondolta volna, hogy jogosult rá ellenszolgáltatás nélkül is akkor más eszközökhöz nyúltam volna. És mielőtt valaki félreértené, itt nem arra gondolok, hogy bántottam volna vagy hasonló.
De, nagyon is taszító személyiséged van. Szexista vagy, mindenkit lenézel magad körül, mindenkit alacsonyabbrendűként kezelsz, mindenkit pénzben mérsz, a nőkről úgy beszélsz, mint valami tárgyakról, akik csak szexre meg szülésre jók, nincs semmi önkritikád, mindig másokra mutogatsz, másokat hibáztatsz, képtelen vagy normálisan érvelni, képtelen vagy beismerni a hiányosságaidat, beképzelt vagy, nárcisztikus vagy stb stb. Ha ez nem visszataszító személyiség, akkor nem tudom mi az.
A pizzáslány esete ezt csak még inkább alátámasztja, hisz továbbra sem vagy képes belátni azt az alapvető hibát, hogy nem azzal volt baj, hogy "csak" 20 ezret dobtál be, hanem azzal, hogy PROSTINAK nézted. Pénzt dobtál be egy idegen nő psotaládájába és elvártad, hogy ő cserébe széttegye a lábát. Undorító, ilyet beteg ember csinál csak. Akinek valóban olyan kiváló belső értékei vannak, az nem dobálna vadidegenek postaládájába pénzt és nem nézné őket k*urvának, hanem elővenné a belső értékeit és mondjuk megkérdezné, hogy meginna-e vele egy kávét, mint egy normális ember. Ez is tökéletesen alátámasztja, hogy a szocális készségeid a béka segge alatt vannak.
Sokra megyek vele, hogy kedvesen megkérdezem meginna e velem egy kávét ha az ilyen nő telibe tojja a kedvességet, neki azt számít, hogy jóképű legyek.
Erre rengeteg kisérletet tettem online társkeresőkön is különböző férfiak fényképeivel és különböző stílusokkal.
Jóképű férfi profiljával magamat adva ahogy itt teszem, semmibe nézve a nőt , tárgyiasítva is csak röhögcséltek azon amit írtam, volt olyan nő aki EGYETÉRTETT azzal amit írok, hogy hát igen hihi-haha ilyenek a nők.
Egyszerűen egy dolog számít, HOGYAN néz ki a férfi. Ha jóképű akkor nyert.
És igen, mielőtt jössz a sallanggal, hogy van olyan nő mint te meg pár másik aki nem ilyen, az irreleváns. Rengeteg kísérletet végeztem ezzel kapcsolatosan és amikor 100-ből 90szer úgy történik valami ahogy leírom az a releváns.
#372 A te macska-egeres példád nincs sem átfedésben, sem köszönyőviszonyban azzal, amire írtad, de beléd kár a szó, hisz láthatóan nem érted.
Ahogy a GLS példát sem sikerült a korlátozott agyi képeségeiddel felfogni. Nagyon is releváns a példa, az alap szituáció egy az egyben ugyanaz, csak fordított nemekkel, ami gyengébbek kedvéért még egyszer: nem befolyásolja a csomagátadás idejét. Attól, hogy férfi a futár és nő a vásárló, ugyanúgy kb 2 perc a művelet, "Helló-köszi-szia". Akkor is két perced van, ha férfi vagy és akkor is 2 perced van, ha nő vagy. Aki annyira életképtelen, hogy nem bír annyit megkérdezni, miközben veszi át a kaját/csomagot, hogy "Ne haragudj, van esetleg kedved meginni egy kávét munka után/megkérdezhetem hogy hívnak/elkérhetem a számod" akármi, az magára vessen. A szóban forgó futár is rohant, mégis bírt válaszolni a kérdésre és hiába a barátnőm volt a nő, aki kezdeményezett, a srác visszautasította, mert volt barátnője. Ennyi, kínos volt, de túllendültek rajta, mint 2 normális felnőtt ember.
Az viszont, amit te csináltál az kritikán aluli.
Ja és te is megnyugodhatsz, szó nem lett volna arról, hogy rendőrök előtt nem vallotta volna be, mivel hogy a rendőrségen körberöhögtek volna ezzel. Te sem gondolhatod komolyan, hogy bárki is foglalkozott volna a lúzerségeddel. Mégis mit mondtál volna: Elnézést biztos úr, annyira életképtelen vagyok, hogy lenéztem a futárlány címét a számláról, elmentem a lakásához, mint vmi hibbant, bedobtam egy x tízret a postaládjába, ezzel leminősítve egy prostinak, de a szemét liba nem terpesztett be, szóval mégis csak kérem vissza a pénzem"? :D:D Jó vicc volt.
Értsd már meg, hogy nem releváns onnantól, hogy nő hív el randira férfit.
Tényleg nem tudod felfogni mennyire más ez a helyzet?
Arra gondoltam a rendőrség kapcsán amikor rám hívta őket, akkor jeleztem volna nekik, hogy 200 ezer forintért jöttem amivel tartozik a hölgy, velem nem akar beszélni mert nem akarja megadni a tartozását, kérem hívják le vagy kisérjenek fel hozzá és rendőrök előtt tisztázzuk a helyzetet. Biztos vagyok benne, hogy betojt volna és visszaadja a pénzt. Ha mégsem akkor más módszerek következtek volna, de nem hagytam volna, hogy ő nevessen a végén az biztos. 20 ezer forintnál természetesen nem mentem bele ilyenbe.
Az a baj, lehet neked bármid, ki nem sz@rja le, de agyban deffektes vagy nem kicsit. Ezerszer kiírtad már, csak máshogy kérdezve.
Pénzben méred a boldogságot, gratulálok.
Üdv egy 28 éves nő
376 Te értsd meg, hogy csak azért, mert a korlátozott agyi kapacitásoddal nehéz felfogni, hogy ugyanarról a szituáciról van szó, még nagyon is releváns a példa. Melyik részét nem érted annak, hogy mindkét esetben UGYANANNYI IDŐ áll rendelkezésre feltenni egy szimpla kérdést?! Kérlek magyarázd el, ha férfi vagy akkor több idő telik feltenni egy kérdést, mintha nő lennél...? Annyira buta vagy, hogy az már nekem fáj.
"Arra gondoltam a rendőrség kapcsán amikor rám hívta őket, akkor jeleztem volna nekik, hogy 200 ezer forintért jöttem amivel tartozik a hölgy"
Tehát rád hívja a rendőröket, mert kéretlenül megjelensz a lakásánál, magyarán zaklatod és még te akarsz sírni a rendőröknek..:D Hatalamas. Semmivel nem tartozik neked, te ÖNKÉNT nekiadtad azt a pénzt, majd amikor konstatálod, hogy nem fogja széttenni a lábát, ahogyan azt vártad, akkor miután rád hívta zaklatásért a rendőröket, még te akarod elszámoltatni? Hú de vakon vagy, te jó ég. Annak a péznek búcsút inthettél volna, tanuló pénz arra, hogy legközelebb nem nézzük a nőket instant qrvának. :)
De nem érdekel, nem ugyanaz. Fogd már fel!!
Azt mondod, hogy 3 másodperc áll rendelkezésre, hogy egy macska kinyírjon egy pitbullt vagy, hogy egy pitbull egy macskát. Ezt hasonlítod össze.
A rendőröknek elmondtam volna, hogy a pénzért jöttem amit kölcsön adtam a hölgynek és ő nem akarja visszaadni ezért rendőrt hívott rám, kérem menjünk fel és beszéljük meg. Ha ennyire megvet akkor biztos lettem volna benne, hogy kidobta volna a levelet, kvázi semmilyen bizonyítéka nem lett volna. És mivel hirtelen helyzet éri és nincs felkészülve rá így belekeveredett volna a szituációba és nyilván bevallja, hogy kapott tőlem valóban pénzt ment volna a hebegés-habogás, hogy de hát én ezt csak úgy adtam de itt már a rendőrök előtt is fura lett volna a szituáció, míg én magabiztosan mondtam volna, hogy az a pénz az enyém és végül visszaadta volna.
Ha valakit meglepetésszerűen ilyen helyzet ér és nem egy megrögzött csaló/hazudozó akkor bizony elég nehéz higgadtan előadni, hogy én ezt csak úgy adtam neki a semmire.
És nem olyan típusnak tűnt a lány, ha meg olyan típus lenne akkor nem ételt szállítana hanem olyan pozícióba jutna ahova én vagy hasonló.
Kérdező szerintem próbáld ki azt,hogy következő kiszemeltednek 200et dobsz be aztán majd írd meg mi lett belőle.
Addig viszont ne fáraszd itt a gyik népét az elméleteiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!