Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nem felemelő tényező egy nőnek, hogy egy 31 éves férfi vezető beosztásban van, jó keresettel?
Hogyan várható el, hogy egy átlagosan kinéző férfi aki viszont vezető beosztással rendelkezik, kiemelkedő fizetéssel, emelett kiemelkedő intelligenciával és belső értékkel az olyan nővel legyen a nők szerint egy leosztásban akik mondjuk átlagos kinézetű vagy még rosszabb nők, mellette mondjuk kasszáznak vagy árufeltöltenek a tescoban vagy valami alsószintű irodai munkát végeznek?
Nem úgy lenne fair ha egy ilyen férfi nőt keres akkor ha már a nő nem tudja szakmailag és fizetésileg hozni a szintet akkor a külsejével skálázza fel magát a férfi szintjére? Kvázi egy szép és csinos nő van azon a szinten amin az említett férfi még ha ő nem is jóképű amit egy csinos nő elvár alapvetően?
Ami akkor érthető ha a jóképű férfi valami hasonló alsó szinten dolgozó ember mert akkor a kinézettel lefedik egymást.
Mióta változott ennyit a világ?
Rendben, tényleg nem tudod értelmezni amit írok, nem reagálok rád.
Nem e?
Csak éppen ez egy teljesen kétesélyes helyzet. Az oké mikor rajtakapnak valakit a lopáson és kamuzik.
Csak, hogy itt egy leányzó kihívja a rendőrt egy emberre akinek láthatóan sok pénze van ha már csak ránéznek az autójára a rendőrök és látják, hogy nem holmi bűnöző. Na most ezután ha én elmondom, hogy csak idejöttem a leányzóhoz mert kölcsönadtam neki és úgy beszéltük meg, hogy most törleszt és ezért jöttem, viszont a kapuban arrébb lökött és közölte, hogy nem fog fizetni mire rendőrséggel fenyegettem de ő erre felszaladt és én amíg a kocsiban ülve átgondoltam mi legyen, megjelentek a rendőrök és zaklatással vádolt a hölgy, szerintem elég egyértelmű, hogy így akar kibújni a kölcsön visszafizetéséből mivel papírt nem írtunk róla, hiszen megbíztam benne, becsületes és őszinte nőnek tűnt.
"Csak, hogy itt egy leányzó kihívja a rendőrt egy emberre akinek láthatóan sok pénze van ha már csak ránéznek az autójára a rendőrök és látják, hogy nem holmi bűnöző. Na most ezután ha én elmondom, hogy csak idejöttem a leányzóhoz mert kölcsönadtam neki és úgy beszéltük meg, hogy most törleszt és ezért jöttem, viszont a kapuban arrébb lökött és közölte, hogy nem fog fizetni mire rendőrséggel fenyegettem de ő erre felszaladt és én amíg a kocsiban ülve átgondoltam mi legyen, megjelentek a rendőrök és zaklatással vádolt a hölgy, szerintem elég egyértelmű, hogy így akar kibújni a kölcsön visszafizetéséből mivel papírt nem írtunk róla, hiszen megbíztam benne, becsületes és őszinte nőnek tűnt."
Nem vagy túlzottan tisztában a BTK-val szerintem. Szép kocsiban ülő masszív törpe... Ő csak kölcsönt jött behajtani. Zseniálisan hangzik.
Te nem érted, amit itt már jó páran leírtunk, de semmi baj, mást nem is vártunk tőled. Hidd csak azt, hogy célravezetőbb qrvának nézni a nőket, akikkel valamiféle kapcsolatot akarsz, semmint normális, értelmes ember módjára személyesen elhívni/érdeklődni.
A rendőrség le sem szarja, hogy neked milyen kocsid van meg milyen nincs, ők veled ellentétben nem felszínesek és nem pénzben mérik az embereket. Megnyugtatlak az is lehet lazán bűnöző, aki drága kocsival járkál, történetesen lehet azt is bűnözésből szerezte. Szánalmas és hányingerkeltő, hogy itt a kamu pénzedet akarod elővenni. A lány pedig elmondja, hogy néha szállított neked ételt, te visszaéltél azzal, hogy láttad a címét és levelet dobáltál a postaládájába, amire nem reagált, így egyik nap megjelentél a lakásánál, mint egy kattant zaklató. Vergődhetsz, hogy de te kölcsönt adtál, bizonyítani nem tudod, a rendőrséget innentől nem érdekli az esti meséd, a pénzedet nem fogod viszont látni, történet vege.
Hülyeség. Megnézik az előéletem, sose tettem semmit. Elmondom hol dolgozom és milyen pozicióban, ha kell utánanézhetnek és egyből kristálytiszta, hogy nem valami uzsorás vagyok.
Na meg az is, hogy semmi kamatot nem kértem volna.
De ez az egész azért hülyeség már , mert ez csak elméleti síkon történt volna ha 200 ezret dobok be és úgy is elutasít.
Pont nem ezt mondtam. Alapvetően a valóéletben kedvesen viselkedem a nőkkel. A pizzafutár lányt csak megakartam dugni párszor.
A bűnözős sztoridra olvass feljebb ebben a válaszban, ott már leírtam.
A lány nem tudja bizonyítani ezt, ha csak meg nem tartotta volna a levelet, de valószínűleg kidobta és ki is dobta volna akkor is ha 200 ezer van benne.
Nem fogjátok fel egyszerűen, hogy nem a rendőrségtől vártam volna, hogy behajtsa a pénzt vagy bármi hasonló.. nem fogom már ezt ezerszer leírni. Tényleg mindig megerősít itt ez az oldal, hogy mennyire nem egy értelmi szinten mozgok az átlagos nőkkel.
"Hülyeség. Megnézik az előéletem, sose tettem semmit. Elmondom hol dolgozom és milyen pozicióban, ha kell utánanézhetnek és egyből kristálytiszta, hogy nem valami uzsorás vagyok.
Na meg az is, hogy semmi kamatot nem kértem volna.
De ez az egész azért hülyeség már , mert ez csak elméleti síkon történt volna ha 200 ezret dobok be és úgy is elutasít."
Az világos. De hogy ezen k#rva jót röhögnénk, az is biztos. Biztos hogy igazoltatva lennél. A "kölcsön" szóra felemelkedve a szemöldök, kis önbíráskodás hogy ezt saját bevallásod szeint te jöttél behajtani, az hogy te "fenyegetsz valakit rendőrrel" ilyen kontextusban simán egy zaklatásnak elmegy, amit okosan be is ismersz. Persze, adatlekérdezés után kiderülne, hogy nem vagy senki olyan, aki érdekelhet minket, csak egy kis pöcs aki akire kisebb kabátot kéne szabni. Abban egyetértünk hogy valószeg nem lennél letartóztatva, de finoman elküldenénk onnan a fenébe.
"saját bevallásom szerint jöttem behajtani"
Ismételten megváltoztatod amit én mondok..
Olyan baromságokat írsz, hogy már fáj.
Meguntam a vitát az itteni buta nőkkel. 0 felfogási készség, 0 értelmezési készség, na nem véletlen vannak ott ahol.
Te ha kölcsönadsz egyik barátodnak vagy bárki másnak és az odajön, hogy megadd a tartozást vagy részletét ahogy megbeszéltétek az önbíráskodás és behajtás? Tényleg ennyire korlátoltak vagytok?
"A lány nem tudja bizonyítani ezt, ha csak meg nem tartotta volna a levelet,"
Te sem tudod bizonyítani. Illetve várj csak! SZinte minden mutca be van kamerázva és a lépcsőzák, postaládák környéke garantáltan. SZóval te nem tudod letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!