Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta nem felemelő tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta nem felemelő tényező egy nőnek, hogy egy 31 éves férfi vezető beosztásban van, jó keresettel?

Figyelt kérdés

Hogyan várható el, hogy egy átlagosan kinéző férfi aki viszont vezető beosztással rendelkezik, kiemelkedő fizetéssel, emelett kiemelkedő intelligenciával és belső értékkel az olyan nővel legyen a nők szerint egy leosztásban akik mondjuk átlagos kinézetű vagy még rosszabb nők, mellette mondjuk kasszáznak vagy árufeltöltenek a tescoban vagy valami alsószintű irodai munkát végeznek?

Nem úgy lenne fair ha egy ilyen férfi nőt keres akkor ha már a nő nem tudja szakmailag és fizetésileg hozni a szintet akkor a külsejével skálázza fel magát a férfi szintjére? Kvázi egy szép és csinos nő van azon a szinten amin az említett férfi még ha ő nem is jóképű amit egy csinos nő elvár alapvetően?

Ami akkor érthető ha a jóképű férfi valami hasonló alsó szinten dolgozó ember mert akkor a kinézettel lefedik egymást.

Mióta változott ennyit a világ?

2023. febr. 7. 16:14
 381/417 A kérdező kommentje:

Nem lesz több ilyen alkalom.

2023. febr. 16. 17:23
 382/417 anonim ***** válasza:
100%

A pizzafutár lányon kívül vannak még más lányok.

Amúgy meg ha nem csinálod akkor ne oszd azt észt arról,hogy mi lett volna ha...

2023. febr. 16. 17:24
 383/417 anonim ***** válasza:
100%

Te csak eljátszod a hülyét vagy ténylegesen az vagy? Költői kérdés. Megint olyat dolgokat akarsz párhuzamba állítani, amit egy 2 éves kisgyerek sem tenne. Eleve állatot és embert nem hasonlítunk össze, mivel két külön faj!! Nem mellesleg az általad vázolt szituáció totális más, elképesztő, hogy neked ezt magyarázni kell. Itt egy sima KÉRDÉS feltevésről van szó, ami mindkét félnek pontosan ugyanannyi időbe telik, nem egy fizikai és testi adottságokon és felépítettségen alapuló, kvázi élet-halál kérdés a szituáció, mint a pitbull és a macska esete.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Itt senkinek nem kell összemérnie a fizikai erejét senkivel. Megint nem sikerült meg csillogtatni a brilliáns elmédet.

A lány pedig elmondta volna, hogy eleve azért hívott rád rendőrt, mert zaklatod és hívatlanul megjelentél a lakásánál, majd közli hogy semmiféle kölcsönt nem adtál neki, nem is ismer, csak egy hibbant vagy, akihez vitt párszor ételt, téma le is van zárva. Te állítod, hogy kölcsön adtál neki, neked kell bizonyítanod, nem neki. Ha az ember kölcsönt ad egy idegennek azt lepapírozza. Minden esetben te vagy a lúzer, aki semmivel nem tudja bizonyítani, hogy valaha egy forintot is adott volna a lánynak, plusz te nem kölcsönt adtál, te önszántadból pénzt dobtál a postaládájába. Az, hogy ő ennek hatására nem terpesztett, továbbra is egyéni szociális probléma.

2023. febr. 16. 17:27
 384/417 A kérdező kommentje:

Menthetetlen vagy ebben a nő kérdez férfit - férfi kérdez nőt szituációban.

Munkahelyen ha egy férfi rácsap egy nő seggére mi történik? Ha fordítva akkor mi? Ugye.

Ő valóban jött volna ezzel, hogy onnan ismer, hogy ételt szállít és talán még öntudatlanul bele is fonja, hogy albérletre adtam és a többi. Mire én reagáltam volna rá, hogy igen , megismertem ezt a lányt mikor ételt szállított nekem, mindig adtam neki borravalót és nagyon köszönte , majd egy alkalommal elpanaszolta nekem, hogy alig bírja fedezni az albérlet költségeit , de nyugodtan kérdezzék meg erről barátnőjét vagy ismerőseit , és én erre felajánlottam a segítségem 200 ezer forint kölcsön formájában. Viszont miután nem akarta visszafizetni ezt a kölcsönt idejöttem és felkerestem amire azzal reagált, hogy rendőrt hívott rám és most kitalált történekkel áll elő.

Egy össze-vissza beszélő futár lány az albérletben vs egy összeszedetten beszélő férfi akit ha megkérdeznek hol és mit dolgozik nyilvánvaló lesz, hogy nem egy piti csaló vagy zaklató. Szerintem gyorsan átbillentettem volna a mérleg nyelvét.

2023. febr. 16. 17:35
 385/417 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a menthetetlen, azt ugyanis továbbra sem bírtad megmagyarázni miért tartana tovább feltenni egy kérdést egy férfinak, mint egy nőnek. Tőlem is kérdezte meg már munkahelyemen az oda járó futár, hogy van-e barátom, mert nagyon tetszem neki, ugyanígy te is meg tudtad volna kérdezni a pizzás lányt, te helyette a lehető legbetegebb módot választottad, amivel még azt is elérted, hogy rendőrt hívjon rád. Ügyes vagy. Az én munkahelyemen nemtől függetlenül nem divat a másikat engedély nélkül taperolni, ahogy a nemi diszkrimináció sem, tehát teljesen mindegy lett volna, hogy ki-kinek csap a seggére, mindkét esetben ugyanaz lett volna a következmény. Mondjuk én normális munkahelyen is dolgozom, normális emberekkel.

A rendőrök sztorit sem sikerül felfogni. Bizonyíték nélkül azt mondasz, amit akarsz, SENKIT nem érdekel. Ilyen alapon én is bemehetek a rendőrségre, hogy XY tartozik nekem ennyivel meg annyival és nem akarja megadni. Kiröhögnek, esetleg megkérdezik, hogyha már kölcsönt adok, van-e róla bármilyen aláírt papír, ami nyilván nincs és már mehetsz is isten hírével. Lány helyében eleve a rendőröknek szóltam volna, hogy mivel azért hívtam ki őket, mert ez az ember zaklat és visszaélt azzal, hogy szállítottam neki 1-2x ételt, így nem kívánok vele egy légtérben tartózkodni, sem beszélni, mert félek tőle. De ha lett is volna ilyen szituáció, ő szépen elmondja, hogy ő szimplán végezte a munkáját, te meg mivel tudtad a címét, ezért ezzel visszaélve kéretlenül beállítottál hozzá. Soha nem beszélt veled a kötelezőn kívül semmit, egy kanyi vasat nem kért soha. Azért mert albérletben lakik miért is gondolná azt a rendőrség, hogy biztosan pénzt adtál neki?! 🤦🏻‍♀️ Azt hiszed majd hazugsággal visszaszerzed a pénzed, amire bizonyítékod sincs?😅A rendőrséget nem a te vagy a lány anyagi helyzete fogja érdekelni, hanem a tények és amiket bizonyítani tudsz. Márpedig te az ég világon semmit nem tudnál bizonyítani. Ellenben a lány tudja igazolni, hogy zaklattad, hisz ezért hívott rád rendőrt, jelezte a munkahelyén is, hogy többet nem akar hozzád szállítani, ezzel is alátámasztva, hogy mennyire nem érzi magát tőled biztonságban. Álomvilágban élsz.

2023. febr. 16. 17:57
 386/417 A kérdező kommentje:

Kezdem azt hinni, hogy te tényleg korlátolt vagy agyilag. Ki mondta, hogy "tovább tart" ennek vagy annak, itt nem ez a lényeg.

Tyűű, ebben a második bekezdéseben már lassan bizonyítod , hogy tényleg nem állsz a helyzet magaslatán, egyszerűen nem tudod értelmezni/felfogni amit írok és teljesen másra reagálsz miközben vagdalkozol össze-vissza csapongsz.

Te most felépítetted ezt az alapján amit én leírtam, csak, hogy a pizzafutár lánynak nem volt meg ez a háttérsztori , csak az, hogy bedobtam egy borítékot levéllel és pénzzel majd később felkerestem amikor rendőrt hívott.

Na most amikor kijön a rendőr én előadom amit már előbb leírtam a lány teljesen felkészületlen és össze-vissza fog beszélni. A rendőrök szemében én leszek a hiteles, illetve az én sztorim lesz a hiteles, nem az övé.

És továbbra sem a rendőrségtől vártam volna, hogy behajtsa, szó sincs itt bizonyításról vagy bármiről, de alapvetően ha nem egy csaló a lány vagy egyéb hasonló akkor visszaadta volna a pénzt.

Te majd elhiszed, hogy egy lány aki megijedt és rendőrt hívott az majd a helyzet magaslatán lesz és teljesen úgy tálalja a sztorit zavarodottságában, hogy az meggyőzze a rendőröket velem szemben? Azt megnézném. Maximum ha ahogy korábban írtam egy megrögzött csaló és hazudozó a hölgy, de ezt nem hinném abból kiindulva, hogy attól megijedt, hogy odamentem és egyből rendőrt hívott.

Te élsz álomvilágban, mert az ilyen gyenge nők elbuknak, én pedig sikerre török.

2023. febr. 16. 18:09
 387/417 anonim ***** válasza:
100%
Elárulod, hogy hol tanultál udvarolni? 🤣 Mert ez nem túl romantikus húzás...
2023. febr. 16. 18:21
 388/417 anonim ***** válasza:
100%

Kettőnk közül te vagy az agyilag korlátolt, ezt már sokszor bizonyítottad, mint mondjuk amikor nem érted a példát vagy szimplán nem tudsz szöveget értelmezni, ezért el kezdesz mindenféle értelmetlen dolgot párhuzamba állítani, amiknek közük nincs egymáshoz. De jó példa erre a vitatott sztori, miszerint úgy próbálsz meg nőket elcsábítani, hogy megjelensz a lakásuknál, miután pénzt dobáltál a postaládájukba, ahelyett hogy személyesen hívtad volna el vagy a neve alapján ráírsz a közösségi felületeken.

2023 van, ma már a nők is nyugodtan kezdeményezhetnek, mint ahogyan azt teszik is sokan, semmi akadálya nincs ennek, a lehetőség mindkét nem előtt ott áll.

Te voltál, aki azzal próbálta magát keservesen menteni a kérdésre, hogy pénzdobálás helyett miért nem hívta személyesen randira a lányt, hogy munka közben csak annyi az egész, ami történik, hogy köszöntök, odaadja a kaját és megy. Kvázi arra hivatkozol, hogy nem lett volna rá időd, éppen ezért is releváns a GLS futár sztori, mivel legyen férfi vagy nő az illető, mindkettőnek ugyanazok a lehetőségei vannak ugyanannyi idővel. Az, hogy te ezt nem bírod felfogni ép ésszel már sokadjára sem, az téged minősít.

Intelligens ember eleve nem keveredik bele olyan szituációba, amibe még neki kell a pénze után futni, mert úgy ad kölcsönt fél ismeretlen embereknek, hogy arról minimum papírt ír, tanúkkal, hogy nyoma legyen. Te már itt buktad az egészet. Egyáltalán nem tudhatod, hogy mennyire beszélt volna össze-vissza, de még mindig nála lett volna az előny, a történetben ő az áldozat, akit egy - a munkáján keresztül megismert - elmebeteg zaklat, amiért ő kénytelen rendőrt hívni. Ezek után közölheti, hogy nem kíván veled és nincs is amiről beszélgetni. Ha meg valahogyan mégis kialakul a szituáció, 1 állítás, 1 tagadás. Te azt állítod kölcsönt adtál neki, ő pedig megmondja, hogy nem adták neki semmit, csak úgy megjelentél a lakásánál. Te gyanúsítod őt, hogy pénzt adtál neki, NEKED kell bizonyítanod. Amint erre nem vagy képes, a történetnek vege, a rendőrséget nem fogod érdekelni és nem fogják elővenni a lányt semmiért. A vitát lezárják, mindenki megy a dolgára. Nem gondolod, hogy majd ott fognak veletek ácsorogni és azt vitatni ki mond igazat vagy esetlegesen rászólni a lányra, hogy adja vissza azt a pénzt, amit te be sem tudsz bizonyítani, hogy egyáltalán odaadtad.:D

2023. febr. 16. 18:35
 389/417 anonim ***** válasza:
100%
388. Valószínűleg azt gondolja, hogy az ő szava többet ér a rendőrség előtt, mert pöcs lóg a lábai között.
2023. febr. 16. 19:05
 390/417 anonim ***** válasza:
100%

"A rendőrök szemében én leszek a hiteles, illetve az én sztorim lesz a hiteles, nem az övé."

A rendőrök nem olyan hülyék ám, mint te. Ennyire könnyen nem tudod őket átvágni :D

2023. febr. 16. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!