Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta nem felemelő tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta nem felemelő tényező egy nőnek, hogy egy 31 éves férfi vezető beosztásban van, jó keresettel?

Figyelt kérdés

Hogyan várható el, hogy egy átlagosan kinéző férfi aki viszont vezető beosztással rendelkezik, kiemelkedő fizetéssel, emelett kiemelkedő intelligenciával és belső értékkel az olyan nővel legyen a nők szerint egy leosztásban akik mondjuk átlagos kinézetű vagy még rosszabb nők, mellette mondjuk kasszáznak vagy árufeltöltenek a tescoban vagy valami alsószintű irodai munkát végeznek?

Nem úgy lenne fair ha egy ilyen férfi nőt keres akkor ha már a nő nem tudja szakmailag és fizetésileg hozni a szintet akkor a külsejével skálázza fel magát a férfi szintjére? Kvázi egy szép és csinos nő van azon a szinten amin az említett férfi még ha ő nem is jóképű amit egy csinos nő elvár alapvetően?

Ami akkor érthető ha a jóképű férfi valami hasonló alsó szinten dolgozó ember mert akkor a kinézettel lefedik egymást.

Mióta változott ennyit a világ?

2023. febr. 7. 16:14
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/417 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, #129 voltam.

2023. febr. 9. 17:16
 142/417 anonim ***** válasza:
100%

De akkor legalább igazoltad amit mondtam, hogy mindig ebből indulsz ki, hogy magasabb szinten vagy.

Ezért nem teszel többet a külsődért, ezért nem akarsz barátokkal eljárni, ezért van jogod letegezni valakit, ezért van jogod uralkodni valakin, ezért reagálod ezt minden kritikára, ezért rakod bele ezt szinte minden érvedbe, és ezért van jogod mindenhez az ég egy adta világon. Többletjogokkal ruházod fel magad, melyen elültetted az agyadba, hogy több vagy másoknál.

Nem baj, engem nem zavar, csináld csak. Legfeljebb még évek múlva is itt fogod írogatni a kérdéseket, hogy a szép és csinos nőknek miért nem kell egy ilyen remek fazon. Aztán szép lassan elszáll fölötted az idő, és egyedül maradsz.

Akkor majd ugrálhatsz, hogy magas szinten vagy, ezért senki nem ért meg.

2023. febr. 9. 17:18
 143/417 anonim ***** válasza:
100%

Ez roppant ostoba példa volt a részedről, ugyanis egy párkapcsolaton belül minden rendben van, amíg a felek kölcsönösen elégedettek a dologgal; ugyanez nem mondható el arról, amikor egy ismeretlen küldözget bármi egy olyan embernek, akit csak látásból ismer.

Nagyon egyszerű példa erre: a barátom megfoghat bárhol, mert őt ismerem, szeretem, engedélye van rá; te sehol nem érinthetnél meg, mert nem ismerlek, nem szeretlek, nem adtam rá engedélyt. Így már egyértelmű?

2023. febr. 9. 17:18
 144/417 anonim ***** válasza:
100%

138 De neked ez a csaj egy IDEGEN volt, nem pedig a nőd. Jó ég, ennyire nem mehet senki hülye.

139 Dehogy állsz felette, te semmiben nem állsz senki felett. Elképzeltél magadnak egy tetszetős és egyben nem létező munkát. De ha valóban vezető lennél sem állnál emberileg senki felett, mert belül ugyanúgy rohadsz, emberileg ugyanúgy nem érsz egy kanyi vasat sem. Te egyszerűen nem bírtál megmaradni embernek, azt kepzeled ha a munkában elértél valamit, akkor te párkapcsolati téren is előnyöket kéne élvezz, de ez természetesen nem így van. A pénztől nem lesz értékes a belsőd, erre nálad jobb példa nem is kell.

2023. febr. 9. 17:19
 145/417 A kérdező kommentje:

Jah persze, tehát ha egy WC pucoló lány kikosaraz egy milliárdos üzletembert akkor a WC pucoló magasabb szinten van mert kikosarazta. Értem én, hogy nő vagy de ne ennyire!

Nem fogod fel amit írok úgy látom. Innentől meddő vita.

2023. febr. 9. 17:37
 146/417 A kérdező kommentje:

Több is vagyok a legtöbb magyar embernél, igen. EZ TÉNY.

Nem sikerült értelmezni a példát. De igen, felette állok. Nem a pénztől lesz értékes a belsőm hanem attól, hogy tudom, hogy az, csak éppen itt folyamatos támadás alatt állok mióta leírtam az igazságot a nőkről. Illetve ahogy már elmondtam, az, hogy itt miként fogalmazok, adom ki az igazságot a való életben ettől ez eltér. Ott másik énem mutatom a nekem szimpatikus nők felé, akik egy kedves, humoros férfit láthatnak bennem.

2023. febr. 9. 17:41
 147/417 anonim ***** válasza:
100%

+példák a magas szint említésére:

- nem baj, ha pocakod van, mert az a jólét jele (ergo megint a magas szint).

- ha szóvá teszik az életmódod: "Nekem többe kerül a havi cigi/pia/kaja adagom, mint a te teljes havi fizud" (tehát megint a mások fölé pozicionálás)

- ha megkérdezik, miért nem teszel többet a külsődért: mert a siker és a pozíció kompenzál ezért.

Rengeteg példát össze lehetne még halászni. De ha ezáltal jobb emberré válsz a jövőben, és erre próbálsz a jövőben odafigyelni, akkor már megérte erre rávilágítani. Nem kioktatásból mondom, mindenkinek kell valamiben fejlődnie, neked pl. ebben, hogy megpróbálsz a földön járni és "emberibb" lenni.

2023. febr. 9. 17:43
 148/417 A kérdező kommentje:

Emberibb énem mutatom a valóságban, de itt a folyamatos támadások miatt kénytelen vagyok én is szembesíteni a másik felet, azzal, hogy nem egy szinten mozgunk.

2023. febr. 9. 17:46
 149/417 anonim ***** válasza:
100%

“Nem a pénztől lesz értékes a belsőm hanem attól, hogy tudom, hogy az”

Ez aztán érv a javából. 😂 Tehát megint ott tartunk, hogy érvelni értelmesen nem tudsz, csak hajtogatod, hogy neked van igazad mégpedig azért, mert… mert te azt mondtad. Hát mi meg azt mondjuk, hogy nem, nincs igazad és ezt többször, példákkal és tényekkel alá is támasztottuk, veled ellentétben ugye.

Nem, továbbra sem állsz ilyen hányinger stílussal senki felett. Én személy szerint nálad mindenkit többre tartok, mivel ilyen undorító személyiségű emberrel még soha nem találkoztam. Nálad csak értékesebb, intelligensebb, tiszteletreméltóbb emberrel lehet dolga a nőknek.

2023. febr. 9. 18:00
 150/417 A kérdező kommentje:

Csak, hogy én jobban ismerem magam mint ti engem.

2023. febr. 9. 18:12
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!