Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/590 anonim ***** válasza:
94%

Fejezzétek már be a hisztit!

Tisztára mintha az óvodában lennénk.

2023. jan. 14. 18:10
 162/590 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy a nők többsége és én is vállalom, hogy a külső is fontos, soha nem is mondtam, hogy ne lenne az. Az hogy neked ez az agyadig már nem jut el, nos az legyen a te problémád.

A hímsoviniszta, nőket degradáló szarkupac fröcsögésedet meg add elő annak, akit érdekel és aki hasonlóan 0 emberileg, mint te.

Annyira abszurd és paradoxon az egész, hogy éjjel-nappal itt hisztizel, mint egy pisis, akitől elvették a cumiját, hogy neked miért nem jár csinos nő, miközben szarba sem veszed őket és teljesen indokolatlanul felsőbbrendűnek képzeled magad. El kell szomorítsalak, nem vagy az. És soha nem is leszel. Ahogy egyetlen férfi sem. Bármennyire is bántja a pici egódat, a nők nem alsóbbrendűbbek a férfiaknál és ezzel minden érett, normális felnőtt ember tisztában van. Persze a középkorban ragadt, korlátolt agyi kapacitásokkal rendelkező egyedek (mint te is) nem tartoznak ebbe a kategóriába. Végülis “csak” nem lenne nélkülünk élet, de persze nem fontosak a nők. Nem a nőknek köszönhető, hogy az általad felszopkodott férfiak oda jutottak ahova, dehogyis. Hisz nem ők voltak azok, akik otthon nevelték a közös gyerekeket és megteremtették a lehetőséget arra, hogy a férfi kiteljesedhessen a szakmájában.. megnézném hogy csinálták volna meg mindezt nők nélkül, hogy álltak volna helyt otthon is és a munkában is, hogy jutottak volna el bármeddig is, ha gyerekenként alaphangon 2-3 évre ki estek volna a munkából és utána sem tudtak volna jó darabig teljes állásban melózni. De persze ezen összefüggések felismeréséhez kellene némi intelligencia, ami beléd nem szorult.

Arra miért nem válaszoltál egyszer sem, hogyha ennyire semmire nem jók a nők, mi a büdös fsznak akarsz barátnőt?! Pláne csinosat ugye. Keress egy hasonszőrű pasit és dugjátok egymást seggbe, gond megoldva.

2023. jan. 14. 18:11
 163/590 anonim ***** válasza:
96%
A nők vallják, hogy a külső is fontos, az, hogy a kérdező azt erőlteti, hogy nem egyszerűen hazugság, hogy legyen mivel érvelnie miért jár neki a rondaságával, a gusztustalan természetével is a jó(sovány, fiatal, nagymellű,stb.) nő. Röhejes az egész ember úgy ahogy van.
2023. jan. 14. 18:16
 164/590 A kérdező kommentje:

Sajnos minden férfit hajt a szexuális vágy és mivel nem vagyok meleg így nem férfit hanem nőt keresek. És nyilván egy csinos , szép nő a legjobb erre..

Ahhoz meg , hogy rendszeres együttlét legyen nyilván barátnői státuszba kell, hogy kerüljön, illetve ha értelmes ő is mint én akkor jól ki is jövünk egymással és szeretjük egymást.

Az meg, hogy nem a középkorban vagyunk azzal pont jól kifejezted, hogy alapvetően a nőket csak a szociális világ emelte fel , feljebb mint ahol amúgy lennének.. most is kvóták alapján teszik be őket vezetői poziciókba ahova amúgy nem valók és önerőből sose jutnának oda. (Pár kivétellel, de nem a kivételeken van a hangsúly)

A férfira ugyanannyira szükség van a gyerekhez mint a nőre, hiszen ő termékenyíti meg. A nő csak kihordja a gyereket. Az meg, hogy vigyáz rá az egyértelmű, csak azt felejted el, hogy közben ki viszi haza a pénzt? Amiből eszik a gyerek és a nő? A férfi!

2023. jan. 14. 18:19
 165/590 anonim ***** válasza:
97%
Nem is értem ezzel a kritikán aluli, szavakkal ki nem fejezhető gusztustalan, ocsmány belsőddel és személyiségeddel miért vagy meglepve, hogy a kutyának sem kellesz. Az ilyen selejteket még a férfiak is megvetik. Pardon, úgy értem a normális férfiak, nem a magadfajta nőgyűlölő szardarabok.
2023. jan. 14. 18:19
 166/590 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ronda, 20-as éveim elején kifejezetten jól néztem ki, jó ruhákat hordtam, jó frizurát, sportos testalkatom volt, adtam mindenre.

De mivel rájöttem, hogy arra születni kell, hogy jóképű legyen az ember és egy átlagos arc nem elég a nőknek inkább elengedtem a többit is és már csak ledúrom a hajam , illetve nem fogok a kondiba se vesződni meg feleslegesen diétázni ahelyett, hogy finom ételeket és finom söröket fogyasztanék.. így se úgyse kell az ember, hiába normális és kedves, ha nem úgy születik , hogy szerencsés génjei vannak akkor mindhiába, csak az alacsonyszintű nők juthatnak neki

2023. jan. 14. 18:21
 167/590 A kérdező kommentje:

Mikor ezzel jöttök az azért hülyeség mivel meg se ismerheti a személyiségem egy nő amikor egyből a külsőségek alapján esélyt se ad. Itt a hiba és ezzel le is buktok.

Az meg a másik gond ezzel amit írsz, hogy a valóságban kitűnő belsőm van, csak itt leírom az igazságot rendszerszintű objektív gondolatmenettel.

2023. jan. 14. 18:22
 168/590 anonim ***** válasza:
97%

"....hiszen ő termékenyíti meg. A nő csak kihordja a gyereket."

Ú basszmekk, ez már tényleg egy szürreál amilyen egy ostoba, visszataszító egy valami te vagy. :D

2023. jan. 14. 18:24
 169/590 anonim ***** válasza:
97%

Te papolsz felszínességről, miközben elhízott, rusnya pasiként is a szép nők után siránkozol?:D Ez jó. Szerencsére soha nem lesz semmilyen nőd, úgyhogy vergődhetsz tovább.

Jaaa hát persze a nő “csak” kihordja. “Csak” 9 hónapon át hordja a méhében és nyomja ki egy kulcslyuknyi helyen azt a több kilós gyereket, vállalva minden testi és lelki elváltozást, minden esetlegesen maradandó sérülést és mindennemű komplikációt. De hát ez “csak” egy kis semmiség. Az lenne az egyértelmű, hogy az apja is pontosan ugyanúgy vigyáz rá, ellátja és neveli! És még jó, hogy a férfi viszi haza a pénzt a SAJÁT gyerekének és a nőnek, akit elvileg szeret és aki életet adott a fiának/lányának. Jó hogy már nem kell minden körbenyalni a seggeteket, amiért nem hagyjátok utcára kerülni a saját családotokat.🤦🏻‍♀️ A gyereknevelés ráadásul nem 8-10 órás meló, hanem 0-24-es!

A nő is ugyanúgy meg tudná keresni a pénzt, csak akkor a drága férfinak kéne otthon maradnia a gyerekkel, ami már ugye a többségnek büdös, mert addig kell a gyerek amíg tudja mutogatni az ismerősöknek. A ti szerepetek az, ami valóban CSAK néhány dugásból áll, a többit oldja meg a nő. Akkor ilyen alapon nektek meg csak ennyi hasznotok van, a spermátok. Azonkívül másra ti sem vagytok jók. 🤷🏻‍♀️

2023. jan. 14. 18:29
 170/590 anonim ***** válasza:
97%

El kell keserítselek, eddig az ég világon semmilyen igazságot nem írtál le. És persze győzködheted itt a népet foggal-körömmel, hogy milyen kitűnő belsőd van (hahahahhaha), de az élet minket igazol és nem téged. Nem véletlen vagy egyedül és voltál egyedül akkor is, amikor állításod szerint jól néztél, hanem mert ocsmány a belsőd és bár te azt hiszed ezt el tudod takarni és tudod palástolni, valójában nem tudod. Csak azt hiszed. Előbb már a férjemnek is megmutattam az ámokfutásod, inkább nem írnám le miket mondott rád, mert kitiltanának. A lényeg, hogy minden létező szempontból megvet és szán téged. De persze ő normális, te meg nem, ez már csak ilyen.

Jut eszembe, a férfiak sem adnak esélyt az olyan nőknek, akikhez nem vonzódnak, akikkel nincs meg a fizikai vonzalom, aki nem tetszik nekik külsőre, tehát rugdoshatod tovább az öngólokat, csak ne lepődj meg, hogy mindenki röhög rajtad.

2023. jan. 14. 18:35
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!