Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Ez hülyeség, ha jó külsővel rendelkeznék ami bejön a nőknek akkor minden ujjamra jutna egy nő.
Az meg egyenes szánalmas a nőkben amikor összejönnek közismerten olyannal aki megcsalja a nőket , sőt talán pont vele csalja meg az aktuális barátnőjét és utána azt képzelik, hogy majd ők változtatják meg , mert hát ő rosszfiú és ez jön be.
Ennyit a belső értékekről.
Jó képű, rossz fiú , ezek pont belső értékek
"Egy jóképű férfi viszont akkor is minden ujjára kap nőt ha patkánybelsővel rendelkezik."
Igen, de milyen nőkkel? :D Azt azért vágod, ugye, hogy a nők nem teljesen egyformák... Van, aki nem ad esélyt az ilyeneknek. Nekem pl nem kell az ilyen párkapcsolatra, de egy szenvedélyes éjszakát viszont miért ne tölthetnénk együtt?
Amúgy megsúgom neked, hogy csinos nőként is könnyebb ismerkedni, mint kövér, csúnyaként... Lásd, MÉG TE SEM akarsz összejönni kövér nővel, akkor sem, ha jó a szeméyisége. Képmutató kis segg... :D
De én nem vagyok csúnya, átlagos vagyok és nem kell nekem csúnya nő.
Most kicsit elhanyagoltam magam mert hiába adtam magamra nem kaptam jó nőt.
Ha tudnám, hogy kaphatok egy csinos nőt aki nekem megfelelő akkor ugyanúgy adnék jobban a külsőmre miatta, de a bizonytalanra meg korábbi tapasztalatok alapján nem fogok diétázni meg kondizni ezzel sanyargatva magam a semmiért. Ha nőt nem kapok legalább finom ételeket és italokat fogyaszhassak már.
Illetve nem fogom minden nap mosni meg belőni a frizurám reggelente ezzel időt pazarolva a semmire , le van dúrva azt kész nem kell ezzel se foglalkozni.
De nyilván egy csinos nő kedvéért megtenném , de bizonytalanul nem
Na látod csak kimondod, egy jóképű férfi akkor is megfektetethet titeket ha patkánybelesű , míg én átlagos férfiként hiába rendelkezem jó belső értékekkel akkor se kaplak meg egy éjszakára se
Itt a többségről van szó, mindig jöttök ezzel, hogy de van ilyen meg olyan is, nem ez a lényeg, nem a kivételek a lényegek.
Más témában se az a lényeg, hogy jóó hát de valaki cukorral eszi a rántott húst. Nem ő a lényeg, a legtöbb ember sósan eszi, így ő róluk kell beszélni.
195 Baszdmeg... Azt mondtam, hogy NEKEM megfelel egy éjszakára, leszarom, hogy milyen ember, ha szexi. (Köztörvényessel azért nem állnék le szexre sem, de nyilván nem is erre irányult a kérdés.) Érted, barátom? NEKEM. ÉN. MAGAMRÓL beszéltem, nem az összes nőről. Vágod? Nem én vagyok az összes nő, én egészen pontosan egyetlen nő vagyok a többmilliárdból. :DDDD
Amúgy meg nagyon kétlem, hogy neked jó személyiséged lenne. Abból legalábbis, amit itt lenyomsz, nekem az jön le, hogy egy frusztrált, rosszindulatú ember vagy, akinek semmi sem jó, és aki sosem önmagában keresi a hibát.
Attól a legtöbb nő ugyanígy van ezzel ahogy te.
Nyilván kialakul egy kis ellenszenv az emberben valamivel szemben ami folyamat bántja. De attól még kedves vagyok a nőkkel a való életben, itt cska leírom az igazságot.
"Na látod csak kimondod, egy jóképű férfi akkor is megfektetethet titeket ha patkánybelesű , míg én átlagos férfiként hiába rendelkezem jó belső értékekkel akkor se kaplak meg egy éjszakára se"
Ezek szerint akkor mégsem hazudunk ugye? A KÜLSŐ FONTOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!