Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők számára mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára mennyire számít kizáró oknak, hogyha egy férfi ajakherpesszel fertőzött?

Figyelt kérdés
Kb. évente 1-2 alkalommal szokott lenni ajakherpeszem, én rettentően kellemetlenül érzem magamat emiatt. Kérdezem a nőktől, hogy ez mennyire taszító és kizáró ok a számukra?
2022. dec. 20. 01:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%

Számomra egyáltalán nem kizáró ok, az emberek nagy részének van ajakherpesze. Nekem is van például, de csak súlyos megbetegedések alatt és után jön ki, tehát nagyon ritkán.

Nem igazán értem hogy miért lenne ez kizáró ok másoknál, igazából.

2022. dec. 20. 01:37
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván első randikon baromira kiábrándító egy kivirágzott száj, de egyébként semmi gondot nem jelent.
2022. dec. 20. 02:03
 3/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem úgy értettem,hogy így randizni. Hanem úgy, hogy ezt illik (kellene) közölni a partnerrel, hogy nekem ilyen fertőzéses van?
2022. dec. 20. 02:11
 4/22 anonim ***** válasza:
32%
Majdnem mindenkinek van.
2022. dec. 20. 03:39
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Részemről semennyire. Férjemnek is van, rajtam soha nem jött ki, pedig 100%, hogy elkaptam.
2022. dec. 20. 04:58
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is van. Nem emlékszem, hogy az első randikon említettem volna a páromnak.
2022. dec. 20. 05:40
 7/22 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is volt herpeszes csajom, soha nem kaptam el, helyesebben 100% hogy elkaptam, de soha nem jött ki rajtam. Nem vagyok rá fogékony. És tőlem se kapta el senki. Szerintem is mindenkiben van herpesz vírus.
2022. dec. 20. 05:47
 8/22 anonim ***** válasza:
13%

A heroesz az a szervezetben virus ha van tünete, ha nincs.

Nekem kizáro mert talán öröklődik is.

2022. dec. 20. 05:58
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

A herpesz gyakorlatilag minden szervezetben ott! Mindenkiében

Csak van akiben okoz gondot van akiben nem

Nekem a durvább menstruációkkor szokott lenni... olyankor az elviselhetetlen fájdalomtol legyengul az immunrendszerem, es rogton kijon.

2022. dec. 20. 06:27
 10/22 anonim ***** válasza:
45%
Nekem hetente kijön vagy 30 éve. Barátnőim nem panaszkodtak, pedig a bőrgyógyászom már felhívta a figyelmet, hogy ez nem normális.
2022. dec. 20. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!