Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára mennyire számít kizáró oknak, hogyha egy férfi ajakherpesszel fertőzött?
"A veleszületetten fertőzött gyerekek közül 37 esetében a vírus nem csak a köldökzsinórvérben volt jelen, hanem testi sejtjeikben is megtalálhatóak voltak a HHV-6 génjei. A kutatók ezért azt feltételezik, hogy a vírus nem egyszerűen a méhlepényen keresztül jutott a fertőzött gyerekekbe, hanem az ivarsejtek genetikai anyagával együtt átíródva került a sejtmag genetikai anyagába. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az érintett gyerekek szülei közül legalább az egyik testi sejtjeiben ugyancsak megtalálták a HHV-6 génjeit"
Nekem NEM kéne ilyen vírusos.
Én kérek elnézést, ha gondolok az utódomra.
Nem érdekel engem hogy népbetegség e
Nem zavarna, de arra vigyázz, hogy ha sebes a szád, nemi szervi herpeszt adhatsz a párodnak.
"Orális sz*x során a HVS-1 vírus átterjedhet a nemi szervekre és ott nemi herpeszt okozhat."
"Nekem NEM kéne ilyen vírusos.
Én kérek elnézést, ha gondolok az utódomra.
Nem érdekel engem hogy népbetegség e"
Csak annyit tehetsz hogy rákérdezel a párodnál hogy neki elő szokott e jönni ez a fertőzés, de te bárhol összeszedheted és már lehet hogy fertőzött vagy csak rajtad nem jön ki!
Akik szerint a herpeszvírus kizáró ok, azok teljeskörű vérképet, STD szűrést stb. kérnek az első találkozás előtt?
A Herpesz 1 vírusnak 70% a hordozója, a Herpesz 2-nek 10% (más források szerint 13%): [link]
A HPV elterjedtsége 80%. De hallottam már 95%-ot is. Németországban konkrétan már nem is szűrik STD szűrésen, mert túl elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!