Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
Ritka képmutató egy alak vagy, te jóságos ég. Ez nagyon szánalmas. Itt prédikálsz arról, hogy a nőknek csak a külső számít és a belső értékeket meg sem mutathatja egy nem jóképű srác, miközben azt részletezed igénytelen, elhízott pasiként, hogy neked nem kell kövér nő!🤦🏻♀️ Akkor meg miről beszélsz?!! Egyéjszakás kalandoknál ki nem szarja le a belső értéket? Ott meg sem tudod, hogy milyen belső értékekkel rendelkezik a másik, hisz nem azon van a hangsúly! Baszki hisz te prédikálsz arról, hogy semmire nem jók a nő a szexen kívül, magyarán neked is csak a pötsöd viszket és arra kell nő, hogy legyen akit megdugj és mindemellé csak és kizárólag a szép nőket akarod, de ha fordul a kerék és a szép nő is szép férfival akar szexelni egy kövér hímsoviniszta gyökér helyett, akkor meg toporzékolva sírsz. Szánalom.
Az meg külön gáz, hogy szidod agyba-főbe a nőket, de mégis csak pitizel nekik, hisz a saját egészséged miatt nem vagy hajlandó fogyni, ahhh dehogy. Na de amiatt, hogy hátha lesz esélyed megdugni egy csinos nőt, máris tennél erőfeszítéseket. Te is csak egy felszínes és gusztustalan ösztönlény vagy, mellé még képmutató is. Igazi főnyeremény.
Miért ne lehetne egy férfi átlagos +20 kg-val? Főleg ha szépen eloszlik rajta, maximum egy kis sörhas ami feltűnőbb de télen vastag ruházatban az se annyira.
Pont, hogy nem teszek előzetes erőfeszítést ezért. Akkor tennék csak érte ha már megkaptam a csinos nőt és ő kérné tőlem. Ez nem pitizés, csak a partneremért tennék.
Ez olyan mintha mondanám neki, hogy fesse mondjuk szőkére a haját mert az tetszene, az nem pitizés lenne hanem teljesítené a barátja kivánságát.
Nem vagyok kövér, erős vázizomzattal rendelkezem , egy kövér ember nem olyan mint én, itt maximum sörhasról lehet szó de az meg könnyen ledolgozható lenne ha nem söröznék vagy kevesebbet mondjuk egy csinos nő kedvéért
Ez így elég nagy hülyeség, mivel az intelligenciám átlagfeletti , mondhatni olyan mint kinézetben a Brad Pitt színvonal.
A nők 90%-nál értelmesebb és okosabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!