Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
És ha valakin van egy kis felesleg azt egyből gúnyolni kell? Az állítólag empatikus nőknek?
Én szerintetek ocsmány belsővel rendelkezek még se szídom a kövér nőket, csak megállapítom, hogy nem kellenek nekem.
182
Nincs ezzel semmi baj, csak vedd tudomásul, hogy te sem kellesz a szép nőknek.
Ezt én tudom, csak felháborít, hogy a nők azt hazudják, hogy a belső értékek számítanak náluk amikor látszik, hogy ez nem igaz.
Adott egy férfi mint én jó belsővel , viszont nem Brad Pitt külsővel és esélyt sem kapok megmutatni milyen értékeket képviselek
Aztán adott a másik oldalon egy jóképű Brad Pitt genetikával rendelkező férfi aki patkánybelsejű, megcsalja a nőt, stb. de ő minden ujjára kap egy nőt.
Fogd már fel, hülyegyerek, hogy nincs olyan narratíva miszerint a nők számára egyáltalán nem fontos a külső. Vágod? Elképzelhető, hogy elvétve léteznek olyan nők (és férfiak), akiknek valóban 0%-ben fontos a párjuk külsje, de ez nem általános, és senki nem is állítja be annak.
Ettől függetlenül számíthatnak a belső értékek, csak nem állok le olyannal, aki nem tetszik. Ebből még sehol nem következik, hogy mindenkivel összejövünk, akinek szimmetrikus a feje.
De senki nem állítja azt, hogy csak a belső számít. Az IS! MEG A KÜLSŐ IS.
Én még egy nőtől sem hallottam, hogy nem számít neki a külső.
Fogd már fel: NINCS JÓ BELSŐD. A személyiséged egyenesen undorító és még szépen fejeztem ki magam. Te bármilyen külsővel rendelkezhetnél, akkor is egyedül rohadnál meg, mert értelmes nő nem marad meg hosszútávon egy ilyen féreg mellett. Tagadhatod, de saját magadat csapod be.
Ahogy azzal is, hogy ötvenezerszer el lett mondva, hogy igen is számít a külső, egyetlen rohadt szóval nem mondott olyat senki, hogy nem, mégis megállás nélkül ismételgeted a baromságaidat arról, hogy a nők hazudnak. Hányszor kell még leírni neked: IGEN, FONTOS A KÜLSŐ!! Soha nem tagadtuk, értelmes ember magától is rá tud jönni, hogy a fizikai vonzalom igen is alapvető egy kapcsolatban és fontos. Neked meg külön el kell magyarázni, mert annyira sötét vagy hogy ennyire sem bírsz rájönni magadtól..
Mert hazudnak amikor tudják, hogy erre irányul a kérdés.
De elég megnézni az életbeli példákat, egy nem jó külsejű férfi ha nagyon kedves is nem kap esélyt a nőktől, hiába jó a belseje nem tudja megmutatni mert hozzá se szólnak.
Egy jóképű férfi viszont akkor is minden ujjára kap nőt ha patkánybelsővel rendelkezik.
Mi ez ha nem bizonyíték?
Regisztrálj fel egy társkeresőre egy jóképű férfi képeivel, írj be a leírásodba nőket megalázó és lekicsinytő dumákat és lepődj meg mennyi nő fog bejelölni , illetve pár óra csevegés után nyílt lenni arra, hogy randizzatok már utalásoklat téve arra, hogy meg lesz döngetve a randi végén és mosolyog hozzá.
Aztán regisztrálj fel egy gyengébb külsejű férfi képeivel , úgy, hogy a leírástól kezdve minden azt mutatja, milyen jó belső értékeid vannak és lepődj meg, hogy a lőtéri kutya nem foglalkozik veled nem hogy a nők!
Na ennyit erről. Álszentek vagytok mind
Figyelj kérdező, vázolom, hogy mi a szitu:
- A jóképű és jó személyiségű férfiak majdnem bárkit levesznek a lábukról.
- A jóképű és bunkó férfiak vagy beteglelkű, vagy szintén bunkó nőkkel képesek hosszú távon együtt lenni.
- A csúnya, de jófej férfiak kevesebb nőből válogathatnak, de simán összejöhet nekik egy szintén csúnya, de ugyanolyan kedves, okos, rendes, jólelkű csaj.
- A csúnya és idióta férfiak meg a kutyának nem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!