Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/590 anonim ***** válasza:
92%
209 Nocsak, és a kiemelkedő intelligenciád ellenére sem jöttél még rá, hogy a Gyakorin való vinnyogás nem visz közelebb a puncihoz? :D Na akkor most szólok, hogy nem.
2023. jan. 14. 20:11
 212/590 anonim ***** válasza:
97%

Pont, hogy azt ecsetelted, hogyha tudnád hogy így “kapsz” csinos nőt, akkor lefogynál meg foglalkoznál a külsőddel! Magyarán akkora képmutató ösztönlény vagy, hogy ugyan a saját egészséged érdekében nem, de egy kis szex reményében máris hajlandó lennél fogyni. Írtó gáz vagy. Meg egy kis pincsi, aki ugyan szidja a nőket, de ha egy csinos nő azt kérné ugorj a kútba, tán még azt is megtennéd.

Az ÁTLAGOS férfi meg pont attól átlagos, hogy a SÚLYA IS átlagos, te nagyon sötét. 20 kg plusz súllyal NEM VAGY ÁTLAGOS, hanem DAGADT VAGY. Ez van, vergődhetsz rajta, de változtatni úgy sem fog ezen a tényen semmi. Ez ugyanis a te általad összehordott baromságok helyett valóban egy tény. 170 centi magassághoz 100 kg baromira nem az átlagos súly kategória, bmi alapján is el vagy hízva.

2023. jan. 14. 20:13
 213/590 A kérdező kommentje:

Nem vinnyogok, és nem azért írok ide mert az közelebb vinne, viszont látom a nőket miket válaszolnak és csak engem igazol.

2023. jan. 14. 20:16
 214/590 anonim ***** válasza:
90%
Fúj de utálom a fajtádat. Tipikus az az ember vagy, aki mindig, mindenkinél mindent jobban tud. Mármint persze csak azt hiszi, mert hogy valójában segghülye, de azért foggal-körömmel megpróbálja előadni, hogy ő milyen baromi okos, milyen intelligens, milyen értékes belsővel rendelkezik. Közben meg sehol semmi. Intelligens ember nem vergődik mindennap a gyk-n és szid a saját nyomorultsága miatt több milliárd ismeretlen embert.
2023. jan. 14. 20:16
 215/590 anonim ***** válasza:
97%

213

Teged igazol, hogyne. :D

2023. jan. 14. 20:17
 216/590 A kérdező kommentje:

Nem mindegy abból a 100 kg-ból mennyi az izom, az izom nehezebb mint a zsír.

Az pincsiség lenne ha a partneredért képes lennél változtatni? Ezt egy normális ember jó belsővel mint én megérti , de szerinted csak pincsizés? Hát nem lennék a barátod helyében ha kér valamit és te azt válaszolod nem hódolsz be neki..

2023. jan. 14. 20:18
 217/590 anonim ***** válasza:
97%
Semmi nem igazol téged, ellenben a te szánalmas válaszaid tökéletesen igazolják, amit itt vagy 30 ember megállapított, miszerint egy elhízott, megkeseredett, nőgyűlölő, hímsoviniszta, rettenetesen buta és korlátolt kretén vagy.
2023. jan. 14. 20:18
 218/590 A kérdező kommentje:

Nem vagyok itt minden nap, tegnap írtam ki a kérdést, hétvége van most ráérek sörözés és lazítás mellett kicsit megmutatni a nőknek az igazságot hátha legalább 1-2 felébred.

Ha valaki azt írja nekem, hogy 1+1 az 3 akkor nyilván megcáfolom és leírom TÉNYKÉNT, hogy 1+1 az 2

2023. jan. 14. 20:19
 219/590 anonim ***** válasza:
98%
:)))) Igen, biztosan magunkba szállunk egy dagadék nőgyűlölő fröcsögésétől. Igazán magas intelligenciára vall ez a feltételezés. :D
2023. jan. 14. 20:21
 220/590 A kérdező kommentje:

Nem vagyok dagadék és nőgyülölő sem, csak realista.

Az meg, hogy ha valakit mondjuk dagadéknak is tartasz miért invalidálja azt amit leír?

Ez csak újabb bizonyíték arra, hogy ha egy általad dagadéknak titulált ember leírja az igazságot vagy egy jó belsejű ember és bepróbálkozik nálad az egyből hiteltelen meg elzavarod, de ha Brad Pitt kinézetű férfi írja le akár azt, hogy az ég zöld a fű kék akkor elpirulva bológatnál neki

2023. jan. 14. 20:23
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!