Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/590 anonim ***** válasza:
97%

“Kiváló belsőm van”

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

2023. jan. 14. 21:48
 262/590 anonim ***** válasza:
96%

Pont annyira van kiváló belsőd, mint nekem Nobel díjam: semennyire. Addig amíg saját magadnak is hazudsz, ne várd el, hogy bárkit is érdekelj. Egy felszínes undorító nőgyűlölő hulladék vagy, abból is a rosszabbik fajta, aki az ocsmány belseje ellenére szentül meg van győződve, hogy milyen tökéletes ember. 🤦🏻‍♀️ Soha nem leszel az, nem véletlen vagy egyedül és maradsz is egyedül szánalmas életed végéig.

Világért se zavarjon, hogy átlagos és átlag alatti férfiak MILLIÓI élnek boldog párkapcsolatban, de hát nyilván csak a Brad Pitt külsejű férfiaknak van nőnek, az összes többi pasi egyedül van, hát persze. Minden egyes kismonológodra rá lett cáfolva, de te csak kötöd az ebet a karóhoz.

2023. jan. 14. 21:51
 263/590 A kérdező kommentje:

Ti vagytok ellentmondásba nem én.

Én elismertem és többször is kifejtettem, hogy nekem és férfi társaimnak is fontos a nő külseje, hiszen szexuális célzat miatt érdekel egy nő egy férfit. A többi csak grátisz ha pl. értelmes szex előtt és után.

A nők viszont azt hazudják, hogy a belső értékeket keresik meg a humort és a többi. Közben meg csak a külső számít vagy a vastag pénztárca, akkor minden mindegy.

2023. jan. 14. 21:54
 264/590 A kérdező kommentje:

Miért van az akkor ha megkérdeznék valakit akivel szoktam beszélni az úgy írna le, hogy kedves vagyok, jó beszélgetőpartner, stb..

2023. jan. 14. 21:55
 265/590 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem a rohadt belsődet mutatod. Nyáladzani bárki tud, ha megnyerő akar lenni. Hidd el, nem tartanának kedvesnek, ha ugyanazt a szöveget lenyomnád, amit itt is.
2023. jan. 14. 22:01
 266/590 A kérdező kommentje:

Nyilván nem, de máshol nem ezt mutatom. Te a munkahelyeden talán úgy viselkedsz mint mikor elmész bulizni vagy kocsmázni?

2023. jan. 14. 22:03
 267/590 anonim ***** válasza:
94%

Nem apukám, te vagy ellentmondásba, méghozzá hatalmasban, de ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, pedig többen is kifejtették. De egy darab agysejttel elhiszem, hogy nem érted meg. Ilyenkor bezzeg a kanyarban sincs a kamu magas IQ-d meg nem létező intelligenciád.

Mi is világosan és többszörösen kifejtettük, hogy pont ugyanúgy fontos nekünk is a külső, hogy meglegyen a fizikai vonzalom, de mivel szelektíven olvasol, csak azt latod meg, amit meg akarsz látni. Ez is téged minősít. Nekem nem oszt nem szoroz, hogy tévhitekbe ringatod magad, ezzel kizárólag saját magadat csapod be.

268/590 anonim ***** válasza:
96%

"A nők viszont azt hazudják, hogy a belső értékeket keresik meg a humort és a többi. Közben meg csak a külső számít vagy a vastag pénztárca, akkor minden mindegy."

De A KÜLSŐ IS FONTOS!!!! A nőknek nem csak 1 vagy 2 dolog kell, hogy a férfi megfeleljen, hanem több.

De szerintem te troll vagy ha mégsem akkor simán csak fogyatékos.

269/590 anonim ***** válasza:
94%
266 Ismételten bemutattad mennyire sötét vagy, köszönjük hogy minden újabb kommenteddel minket igazolsz, nekünk már nem is kell példát felhozni, azt szolgáltatod te magad.:D
2023. jan. 14. 22:05
 270/590 A kérdező kommentje:

Itt ezt mondod/mondjátok de ha utcán megállítanak kamerával és megkérdezik akkor már az a duma menne, hogy jajj hát legyen humoros meg kedves, a többi nem számít

2023. jan. 14. 22:09
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!