Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
A férfi a szexért él, a nő pedig állítólag az érzelmekért.
Tehát egy férfi ha megkap egy nőt az neki csak siker, viszont ha egy nőt csak egy éjszakára használ egy férfi és eldobja akkor neki az nem pont siker, ellenkezője.
Egy nőnél nem dicsekvés tárgya, hogy minél több kan járt benne.
Őszintén sajnálom, hogy a te beteg elmédben a férfiak csak a szexért élnek, ez valójában természetesen nem igaz minden férfira, de még a többségre sem, akkor sem ha te ügyesen a hasadra ütve azt állítod.
Férfiaknál sem “menő” és dicsőíteni való dolog, hogy minél több nőben járt, ez maximum vmi ősember gondolhatja így. Férfinál is pöccre ugyanannyira gáz naponta cserélgetni a nőket, mint a nőknél.
Létezik olyan hogy hímringyó, és aki sok csajjal volt az maximum az, semmi menő nincs benne, de ezt te tudhatnád a legjobban, hiszen látszik mennyire agyadra ment az egyedüllét.
A férfi a szexért él mondatod mindent megmagyarázott, látszik hogy mennyire az emberi lét alján vagy. Magyarul te azért élsz, de nem kapod meg, tehát értelmetlen az életed. Mostmár világos.
Na, linkelj forrást te kis pókhasú puffancs. Azt mondod tényeket közölsz, akkor nyilván alá is tudod támasztani az állításod tanulmányokkal és kutatási eredményekkel.
Apropó, meg sem kérdeztünk, hogy hogy szólíthatunk. Ne haragudj a figyelmetlenségünkért. Hogy lásd, nem viccelek és komolyan gondolom a bocsánatkérést, készítettem számodra egy listát. Annyira izgulok, vajon eltaláltam a neved?
Nagybeles Benedek
Bödön Ödön
Dundi Gyuszi
Elhízott Eliot
Terebélyes Dénes
Pufóka Jóska
Szalonnás András
Pákosztos Alekosz
Torkos Zsombor
Hájfej Ábel
Hájpacni Jani
Rengő Ernő
Duplatokás Tamás
Dagadó Ottó
Bendős Sebő
Nagyhasú Samu
#264: "Miért van az akkor ha megkérdeznék valakit akivel szoktam beszélni az úgy írna le, hogy kedves vagyok, jó beszélgetőpartner, "
Esetleg azért, mert mondjuk pszichopata vagy.
Ah tényleg egyszer egyik kérdésénél említette egy kommentelő, hogy elvileg valami pizzás lány ráhívta a rendőröket. És ezt ő maga mesélte el valamelyik másik szokásos vergődésénél.
Persze mikor vissza lett kérdezve, akkor nem volt hajlandó leírni miről van szó, hisz szerinte nem tartozott a témához.. Nyilván ott is sajnáltatta magát, hogy nem KAP nőt, de szerinte nem kapcsolódott oda🤦🏻♀️. Elég egyértelmű, hogy zaklatta a csajt, de ha esetleg valaki emlékszik a sztorira, írja már le, kíváncsi vágyik mit csinált, plusz legalább még egy eset, ami tökéletesen alátámasztja az ocsmány belsőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!