Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/590 A kérdező kommentje:

A tiéd lehet, az enyém nem. 40-50 éve mikor ő volt fiatal még máshogy mentek a dolgok, nem olyanok voltak a nők mint most.

Neked kéne kinyitni a szemed, mert elvakított a sok szociális média használat.

2023. jan. 15. 18:41
 332/590 A kérdező kommentje:

Nem lakok családi házban mivel egyedül élek. Illetve nem hiányozna a kert, stb. rendbentartása.

Családi ház mellett csak akkor döntenék ha megkapnám a megfelelő nőt és gyerekvállalás mellett döntenék.

2023. jan. 15. 18:43
 333/590 anonim ***** válasza:
83%

Mutass már legyél szíves statisztikákat azoknak az égbekiáltó nagy vadbaromságoknak az alátámasztására, amikkel itt dobálózol és amiket tényeknek kamuzol. Csak mert ennyi f@szságot életemben nem olvastam még.

Meglepődve olvasom, hogy elviekben minden nőt a férfiak tartanak el, minden férfi milliomos és minden férfinak saját háza van. Nos akkor én biztos valami másik bolygón élek, ugyanis az elmúlt 10 évben 2 különböző városban is éltem és mindkét helyen megvolt/megvan az ismerősi, baráti kör, konkrétan 80-85% albérletben élt vagy a szüleivel, bizony férfi-nő egyaránt! Akinek idővel lett saját háza, annak csak is öröklés útján vagy hitelből, amit természetesen nem egyedül vett fel, hanem a párjával. Ennyit erről.

2023. jan. 15. 18:45
 334/590 anonim ***** válasza:
85%
A nőket nem lehet megkapni baszki, mit nem értesz ezen?! Amíg ilyen gusztustalan stílusban beszélsz, egyetlen nőt sem fogsz “megkapni”, nem véletlenül vagy egyedül és rohadsz is meg egyedül. Ezt érdemled.
2023. jan. 15. 18:46
 335/590 A kérdező kommentje:

Erről nincs statisztika, hogyan is lenne amikor hazugságokra épül valami?

Olyan mintha azt mondanád, hogy tegyek ki statisztikát arról, hogy egy politikus hányszor mond igazat és hányszor nem. Szimplán tapasztalatod és látod, és tudod utána, főleg ha a saját bőrödön tapasztalatod.

2023. jan. 15. 18:48
 336/590 A kérdező kommentje:

Akkor miért forog közszájon az a mondás, hogy egy jó képű férfi rengeteg nőt kap meg élete során, stb. ?

Azért vagyok egyedül mert nem jóképűnek születtem.

2023. jan. 15. 18:49
 337/590 A kérdező kommentje:
Na meg nem 185+ centinek, mert hát nyilván a magasság is belső érték meg tehet érte a férfi
2023. jan. 15. 18:50
 338/590 anonim ***** válasza:
86%

331 Szóval akkor most saját magadnak is ellentmondasz? Ismét? 🙄 Ez már ultra gáz. Te állítottad, hogy a férfiak pénzelik a nőket, akik cserébe terpesztenek. Ez annyit tesz, hogy SZERINTED (halistennek normális férfinek hasonló sem fordulna meg a fejében) a nők prostik. Ami nem tesz többet, mint hogy a tulajdon anyádat is prostinak tartod. Ne nekem mekegjél, ezt TE állítottad. :)

Ohh igaz, régen aztán tényleg a férfiaktól függtek a nők, az volt a dolguk, hogy szüljenek és gyereket neveljenek, nem volt módi, hogy ők is dolgoznak. Mára pont ellenkezőleg van, a nők és férfiak egyenrangúak, ugyanúgy dolgoznak, ugyanúgy van önálló keresetük, ugyanúgy eltartják magukat. Akkor is, ha te a szemellenződ miatt ezt nem látod. Tehát mivel is volt másabb régen? Jaa már tudom, hogy akkor még a férfiak leuralhatták a nőket, ez csípi a te kicsi szemedet, hogy nem mondhatod meg egy másik önálló emberi lénynek, hogy mit csinálhat es mit nem, nem uralkodhatsz fölötte, nem gyakorolhatsz rá nyomást, mert krvara el tudja látni magát nélküled is.

2023. jan. 15. 18:54
 339/590 anonim ***** válasza:
16%
Az isten szerelmére fejezzétek már be!! 😠
2023. jan. 15. 18:57
 340/590 anonim ***** válasza:
75%

Azért vagy egyedül, mert egy ocsmány, hányinger alak vagy, amit hiába is próbálsz titkolni, süt belőled. Ha ennyire lenézed a nőket, mi a büdös francnak akarsz barátnőt, hmm? Ja, hogy mégsem olyan gonosznak a csúnya nők, ha képes vagy 30 oldalon keresztül hisztériázni, mint egy 2 éves, hogy nekem nem “jut” nő.

Amúgy meg ne keveredj már folyamatosan ellentmondásba saját magaddal, azért sincs nős többek között, mert elhízott, hájas alkeszként is kizárólag a csinos nőket vagy hajlandó elfogadni! Hat akkor törődj bele, hogy egyedül fogsz meghalni, a stílusod és személyiséged alapján amúgy sem érdemelsz mást. Lehetne nőd, ha nem lennel ennyire végtelenül felszínes, ami külön poén, mert itt fikázod a nőket, hogy külső alapján válogatnak, miközben te UGYANEZT CSINÁLOD. Képmutató szánalmas alak vagy.

2023. jan. 15. 18:59
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!