Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:49
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/590 A kérdező kommentje:

Érdekes, ha találkozok egy nővel munkahelyi kapcsolat révén vagy hasonló akkor mindegyik kedvesnek titulál.

Csak éppen akiket mondjuk kijelölnék, hogy megfelelnének nekem azok esélyt sem adnak a külsőségek miatt, szóval nem a belsőn megy itt el a dolog.

2023. jan. 16. 16:20
 372/590 A kérdező kommentje:

De többször válaszoltam már ezekre a kérdésekre.

A férfiak beismerik, hogy nekik fontosabb a külső, hiszen egy nő nézzen ki jól, ezt tudja adni a férfinek. Kívánnia kell egy férfinek a nőt szexuálisan, hiszen így lesz gyerek , ez evoluciós tény. A nőnek pedig nem az a szempont, hogy egy férfi kockahasú meg barbershopba npaonta járó kinézetű legyen. Csak ugyebár a szociális média és a nők mesterségesen magasabb szintre emelése ezt hozta el.

Na meg egy nőnek állítólagosan - mivel ezt hangoztatják - a belső értékek, humorosság a fontos. Én ezekkel rendelkezem mégsem kapok nőt mivel van egy kis pocakom és nem Brad Pitt arcszerkezettel rendelkezem.

2023. jan. 16. 16:23
 373/590 A kérdező kommentje:

Így kellene lennie, de nem így van. Semmi ellentmondás nincs ebben.

2023. jan. 16. 16:24
 374/590 anonim ***** válasza:
92%

#371: "Érdekes, ha találkozok egy nővel munkahelyi kapcsolat révén vagy hasonló akkor mindegyik kedvesnek titulál."

Ezt már tisztáztuk: mert jól tudsz színészkedni, mint bármely pszichopata. De nem az az igazi arcod, hanem ez a szemétkupac, amit itt produkálsz.

"Csak éppen akiket mondjuk kijelölnék, hogy megfelelnének"

Jobb, ha belenyugszol, hogy ilyen szempontból te sohasem válogathatsz, "jelölhetsz ki" senkit. Ebben neked nem osztottak lapot, és ez így van jól.

"azok esélyt sem adnak a külsőségek miatt, szóval nem a belsőn megy itt el a dolog"

Mivel a külsőd pontosan tükrözi, hogy a belsőd mennyire ocsmány, ahogyan ezt az előző bekezdésben már tisztáztuk, lényegében jól működik az összes, téged visszautasító nő önvédelmi ösztöne.

2023. jan. 16. 16:25
 375/590 A kérdező kommentje:

Minden ember szerepet játszik bizonyos szinten és más-más arcát mutatja szituációktól függően, ehhez nem kell pszihopatának lennie.

Sok ember azon meglepődne ha a saját párja igazi gondolatait néha hallaná még évek után is, lehet ott lenne vége a kapcsolatnak.

2023. jan. 16. 16:25
 376/590 A kérdező kommentje:

Igen, tudom sajnos. Csak az itteniek nem vallják ezt be.

Nem is tudtam mi az a férfihang, csak most egy Google keresés után, így nem találtad el. Se ott, se máshol nem teszek ilyet.. egy azért mert bűncselekmény , kettő nem vagyok ilyen radikális..

2023. jan. 16. 16:27
 377/590 A kérdező kommentje:

Ezek szerint minden férfi aki nem Brad Pitt külsővel születik, esetlegesen urambocsá van egy kis pocakja vagy nem 185 cm magas akkor az egyből egy romlott alak belül is? Szép kis előítéletet írtál itt le.

Itt már tényleg teljesen 180 fokot vett a világ. Azt mondjátok a belső a lényeg, na most ezzel szemben már ott tartunk ha valaki nem úgy néz ki ahogy elvárjátok akkor arra már egyből rásütitek azt is, hogy romlott belseje van?

2023. jan. 16. 16:31
 378/590 anonim ***** válasza:
96%
Írod: kívánnia kell a férfinek a nőt, úgy lesz gyerek. Na akkor azt mondom a nőnek is kívánnia kell a férfit. Pont. Sztori vége. Semmit nem tudsz ezzel kezdeni, de nem is kell. Így van jól. Minden kornak megvolt a maga igénye, ezek óhatatlanul változnak. Vagy alkalmazkodsz a változásokhoz vagy egyedül maradsz. Ez az élet rendje.
2023. jan. 16. 16:34
 379/590 A kérdező kommentje:

Értem. Csak akkor a nő is tegyen bele ugyanannyit a kapcsolatba ne csak a helyes pofikáját meg a testét. Mert legtöbb esetben ez úgy mükődik, hogy a férfi adja a biztonságot, a hátteret és a pénzt. A nő meg cserébe a testét.

2023. jan. 16. 16:36
 380/590 anonim ***** válasza:
95%
Szíved joga ha neked a szép pofi és test elégséges, de akkor ne verd miatta az ajtót.
2023. jan. 16. 16:43
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!