Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem Brad Pitt kinézettel születik nem kap jó nőt akkor a nők miért arról papolnak, hogy nekik nem a külső hanem a belső számít?
“Értem. Csak akkor a nő is tegyen bele ugyanannyit a kapcsolatba ne csak a helyes pofikáját meg a testét. Mert legtöbb esetben ez úgy mükődik, hogy a férfi adja a biztonságot, a hátteret és a pénzt. A nő meg cserébe a testét.“
Nem tudom, nálunk mindketten elég jól keresünk. Mondjuk én nem vagyok dagadt.
“A férfiak beismerik, hogy nekik fontosabb a külső”
Ahogy a nők is beismerik, bármennyire is nem akarod ezt tudomásuk venni.
“hiszen egy nő nézzen ki jól, ezt tudja adni a férfinek. Kívánnia kell egy férfinek a nőt szexuálisan, hiszen így lesz gyerek , ez evoluciós tény.”
Segítek a másik oldalról: hiszen egy férfi nézzen ki jól, ezt tudja adni a nőnek.
Mégis milyen alapon gondolod, hogy csak és kizárólag a férfinak kell kívánnia nőt?! A nőnek is ugyanúgy vonzódnia kell hozzá testileg, hisz a gyerekhez ő is kell, sőt az oroszlánrészét ő csinálja, úgyhogy engedtessék már meg, hogy ezt olyan emberrel tegye, aki pl nem taszítja, köszi.
Azt meg sem említem, hogy nem akar ám mindenki gyereket, tehát nem csak amiatt kell meglegyen a fizikai vonzalom.
“A nőnek pedig nem az a szempont, hogy egy férfi kockahasú meg barbershopba npaonta járó kinézetű legyen“
Mi lenne ha nem nyilatkoznál több millió másik ember, ráadásul egy másik nem nevében? Szuper lenne, ha nem te akarnád eldönteni, hogy kinek mi a szempont meg a fontos. 😊 Igen is szempont, hogy az adott nő is vonzónak találja a férfit. És ez nem feltétlen jelent kockahasat. Nem kockahasú és nem naponta fodrászhoz járó férfiaknak is van barátnőjük, akármennyire is megdöbbentő ez számodra.
Érdekes módon az én környezetemben mindenhol dolgozik mindkét fél (sokukról tudom, hogy nem keres egyik sem többet a másiknál, kb azonos a fizu), KÖZÖSEN fizetik az albérletet vagy a hitelt és KÖZÖSEN költenek a közös életükre. Elképesztő, ugye?
Arra továbbra sem válaszoltál egyetlen egyszer sem, hogyha szerinted csak és kizárólag a Brad Pitt külsejű férfiaknak van barátnőjük, akkor miért van tele több millió átlagos és átlag alatti párral a világ? Hm? És nem, koránt sem gazdag fickókról beszélünk! Miért számolt be mindenki arról, hogy a baráti meg ismerősi köre is tele van átlagos párocskákkal? Jaaa persze tudjuk, ilyen a) nem létezik, b) hazugság, c) kamu, d) ilyen nincs, mert én azt mondtam és kész.
Köszönjük Emese.
"Na igen, ezzel csak annyi a probléma, hogy a férfi teremti meg általában a feltételeket ahhoz, hogy a nő meg a gyerek jobban éljen. Amíg pl. a nő otthon lógatja a lábat a gyerek mellet addig a férfi dolgozik, ha nem jól kereső akkor meg a belét kidolgozza két állásban, hogy jobb életük legyen."
Mi a szar köze van ennek a kinézethez?
"Majd amikor megfordul a világ és a nők fognak rendesen dolgozni meg jól keresni és eltartani a férfit akkor mondhatsz ilyet, ADDIG NEM!"
Majd biztos te fogod eldönteni, hogy ki mit mondhat nem?😂
A NŐK OLYAN FÉRFIT FOGNAK VÁLASZTANI, AKI TETSZIK NEKIK KÜLSŐRE, AKKOR IS HA A VÁZIZMOS VALAGADAT A FÖLDHÖZ VERED.
Rendben, csak akkor nem csak itt anonim oldalon hanem máshol is ezt kommunikálják a nők. Ha megkérdezik őket ne a jópofizás meg a képmutatás menjen, hogy "jajj hát csak legyen humoros, meg kedves nekem ez számít" stb
Te mindent elhiszel, amit a tv-ben látsz? Ez sem vall ám magas intelligenciára.
Sok riportnál a válaszok is le vannak előre beszélve, ez köztudott.
Igazából lassan már inkább sajnállak, mert ugyanolyan korlátoltan gondolkodsz, mint azok a tanyasi emberek, akik 20 évente egyszer hagyják el a lakhelyüket és azt hiszik, hogy a TV-ben hallott dolgok a valóságot tükrözik.
Aranyom, nem vita kérdése, hogy intelligens vagyok e vagy sem, ez tény. Gondolom azt sem hiszed el mikor a TV-ben bemondják, hogy földrengés volt XY helyen vagy, hogy éppen esik az eső.
Aham, szét robban a gyk az intelligens hozzászólásaidtól.
Ezt a két dolgot összehasonlítani is nagyon okos dolog 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!